1 den po ivf

Napsat příspěvek
Velikost písma:
121
5.1.15 13:09

Tak jsem dnes dopoledne byla u gynekologa měla sem jít na 1 ulz a potrácím a nebije srdíčko takže asi tak… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1750
5.1.15 13:43

@Elis321 a není na srdíčko ještě brzo?? Nejsi cca 3 týdny od IVF?? Já byla přesně tři týdny po IVF teprv na krvi a byl jen váček, srdíčko jsem měla až v 7 tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
5.1.15 14:25

@vally Podle doktora se přestalo vyvíjet a než sem tam došla tak sem dost krvácela a krvacím, prostě už se nedá nic dělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1750
5.1.15 14:33

@Elis321 tak to je na prd :-( drž se a hodně štěstí do dalšího snažení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
5.1.15 15:07

@vally Děkuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
5.1.15 15:20

Holky, jelikož to už nebudu potřebovat nechcete nějaká koupit mám 4× krabičku Extrofemu po 28 tabletách a 2× krabička Utrogestanu po 30 tabletách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
5.1.15 16:08

@Elis321 Ahojky! Nebyla jsem schopná tu sem teď chodit. Týden totálního hormonálního kolapsu. Dneska jsem byla na revizi dělohy. Dopadla jsem úplně stejně. Minulý týden mi na ultrazvuku řekl doktor, že jedno mímo už nevidí a jedno se přestalo vyvýjet. Týden se ještě čekalo na zázrak a ten nepřišel. Mé 2.IVF :-( Elis, nic neprodávej. Bude se ti to hodit do příště. Také jsem měla zásoby z předchozího IVF. A drž se, jak jen to jde :hug: Budem spolu bojovat do dalšího pokusu, co ty na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
5.1.15 18:43

Ahojda holky, muzu se k Vam pridat? Cetla jsem Vasi diskusi a musim uznat, ze jste moc statecne. Ja jsem uz pul roku po 1 IVF, ktere nam nevyslo. Take jsem mela jen jedno embryjko, ale vzhledem k tomu, ze mam Endometriozu, tak to je se mnou slozitejsi. Ted jsem se pul roku lecila, dnes jsem byla na krvi a ve stredu jsu na konzultaci, jestli budu moct podstoupit 2 IVF :D Moc verim tomu, ze vysledky budou v poradku :mrgreen: POkud ano, tak se mi budou moc hodit Vase rady :D Vim, ze ted to je pro Vas tezke obdobi, take jsem ho zazila, ale chci Vam napsat NESTRACEJTE NEDEJI, VIRU A BOJUJTE, PROTOZE JEDNOU NAM TO VYJDE!!! :* :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
5.1.15 20:31

@Evik28 Ahojky bojovnice! I když si vždycky myslím, že další neúspěch nezvládnu, kupodivu žiju. Jsem doma, je po všem a musím jet dál. Teda, pár krizí proběhne. Ale teď se chci věnovat dalšímu životu. Zavolám bábě kořenářce, zkusím si zažádat o lázně, možná zkusím (podle ceny) akupunkturu a opět se vrátím k pití čaje na endometriozu. Mám ji též. Je to pěkná potvora. A jestli najdu sílu, tak tenhle rok 3.IVF. Ale mám strašný strach z dalšího neúspěchu nebo ztráty dalšího mimča. Jsme v tom spolu. Pomůžem si? Dělá mi to tu dobře díky vám všem! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
5.1.15 20:38

Holky to jsou zprávy 8o Mě přechází zrak :,(
Já teda taky žádné dobré zprávy nemám, dnes byl těhu test z krve v CAR po ET a je to negativní.. :,( Mrazáčky nemáme :nevim:
Myslím na vás, musíme sebrat síly :oops: a nevzdat to :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
6.1.15 07:03

@Janice78 Ahojky, taky jsem na tebe myslela. To bylo 1.IVF? Pustíš se do dalšího? To je novej rok, co? Mám krizi úplně hroznou. Ještě že mám možnost pracovat doma. Ve čtvrtek mě čeká návrat mezi lidi. :-( Ještě že to ví jen jedna kolegyně. Ale to, že jsem včera náhle musela jít kvůli gynekologyckým problémům k doktorovi, to zas bude dotazů… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
6.1.15 08:06
@Missandei píše:
@Janice78 Ahojky, taky jsem na tebe myslela. To bylo 1.IVF? Pustíš se do dalšího? To je novej rok, co? Mám krizi úplně hroznou. Ještě že mám možnost pracovat doma. Ve čtvrtek mě čeká návrat mezi lidi. :-( Ještě že to ví jen jedna kolegyně. Ale to, že jsem včera náhle musela jít kvůli gynekologyckým problémům k doktorovi, to zas bude dotazů… :zed:

Ano, bylo to první IVF :think: Jsem hrozně zklamaná z toho, že se nepodařilo nic zamrazit :nevim:
Do druhého IVF půjdeme - až si tělo odpočine :oops:
Já už jsem dneska v práci - po měsíci! Napřed jsem byla nemocná, tak mě Dr. nechal doma, abych to před IVF vyležela, pak tedy bylo IVF a včera konec :,(
Ale nějak to dávám, v práci to nevědí, tak mě aspoň nikdo nelituje :oops: :roll:… ještě to tak.
Práce nám pomůže, uvidíš! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
6.1.15 08:33

@Janice78 Nesnášim lítost. Nikomu taky neříkám naše problémy. A ta hrstka lidí, co to ví, tak je rozumná. I když taky jsem už jednu holku okřikla, když se mě při každém rozhovoru ptá, se psíma očima, tak co, jak to jde? Mrazáčci se nám též nepovedli. Ani jednou. Navíc mám jen jeden vaječník, tak ten toho moc nevyprodukuje. Také si dám pauzu. I doktor to včera při revizi říkal. A vůbec mi to nevadí. To další zklamání, že se to nechytne nebo že otěhotním a potratím mě neláká. Nejsem na to připravená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
6.1.15 15:28

@Missandei Ahojky :D Ja jsem mela nejvyssi stupen endometriozy, vajecniky sice mam, ale jsou tak zdevastovane od Endosky ze ani nevim zda tomu rikat vajecniky. Vejcovody mam oba uplne zkroucene, tez od Endosky. Ale mam diky Ajurvede a tchanovi, ktery me leci primo leky ( prirodnimi) na Endometriozu jsem z toho po dvou letech konecne venku :mrgreen: Driv nez jsem zacla svuj zivotni styl podle Ajurvedy, tak vysledky byly strasne. Mela jsem strasne moc vysoke hodnoty z krve. Pak jsem se zacala lecit Ajurvedou a zazraky se zacaly dit!!! :potlesk: Vysledky ohromne klesly a bolesti zcela vymyzely. Vcera jsem opet byla na krvy a zitra jdu na konzultaci, kde se take dozvim jak jsem dopadla a zda budu moct podstoupit dalsi IVF :D Vzdy kdy jsi sla na IVF, delali Ti take driv krev CA 125 na Endosku? Protoze, to muze byt ten duvoz proc se Ti vytvoril pouze jeden folikul. Vysledky musi byt max. 35 jednotek. Ja jsem pred tremi mesici mela 36, takze mi to o kousicek uteklo, ale nelituji toho. Ted aspon vim, ze vysledky budou zase o to lepsi a ja mam vetsi nadeji na uspech :D Bojuj dal, jsi mooooc statecna!!! :* Vim, ze ted to jde tezko, ale pozitivni mysleni je na to uplne ten nejlepsi lek :D A strach je to nejvetsi zlo :twisted: Tak tedy nemej strach a nerikej si veci, ktere nechces zazit, ale rikej si a predstavuj si veci, ktere chces aby byly a moooc jim ver a uvidis, ze vse pujde lip!!! :hug: Myslim na Tebe a bojuju s Tebou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
6.1.15 15:36

@Evik28 To je úžasné! A teď mi ještě řekni a vyškol, co je Ajurvede? Žádné testy na endošku mi nedělali. :nevim: To slyším poprvé. Jinak jsi fakt úžasná. Málo toho za sebou také nemáš a pozitivní přístup máš úžasnej! To dokáže nakopnout! Dneska jsem psala paní přes bylinky. Budu na sobě pracovat dál! Společně s tebou a dalšíma snažilkama :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.