Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Missandei Preposilam odkaz na stranky meho tchana, ktery se tim zabyva a je jednim z nejlepsi lecitelu tady v CR
Tam uz se snad vse potrebne dozvis http://ajurveda.sweb.cz/. A moc dekuji za pochvalu, mam nejlepsiho ucitele na to jak byt pozitivni a tim je muj uzasny malzel ![]()
@Missandei jeste jsem Ti chtela poradit Nosifol, je to takovy prasek s chuti citronu a obsahuje kys. listovou a dalsi vitaminky. Moje sestra 5× potratila a pak tohle zacala brat a mimi je na svete
Ma se to brat asi 3 mesice pred, ale ja to zacnu brat az jak dopadnou vysledky
Taky se zkus sveho lekare zeptat na ty testy na Endosku, podle me je to docela zasadni vec pred transferem.
@Evik28 Za poslání moc díky. Musím si to načíst. Myslím, že o nové snažení IVF se pustíme až za déle. I podle MUDra. Nevím, za jak dlouho, ale mám pocit, že i já se musím dát do kupy a pročistit. Odreagovat. Myslíš, že ten Nosifol můžu brát i když nevím, kdy se do toho opět pustím? A ty testy…no zeptám se. Je mi to trapný, pač jsem myslela, že pro nás dělá MUDr. vše, co se dá, ale je to důležitý. Kontrolu po revizi mám až 26. nebo tak nějak. Začnu si psát body.
@Missandei Ahojda, ten Nosifol je dost drahy, stoji kolem 550kc kdyz neni v akci, takze ja ho proto beru jen mesic pred a pak bych ho brala jeste prvni 3 mesice v tehotenstvi
A na tu Endosku neco beres? V jakem ji mas stadiu? Pokud by jsi ji mela v malem, tak pak bych rozumela tomu, ze by Ti doktor nedelal testy. Ty body je dobry napad ![]()
@Evik28 píše:
@Missandei Ahojda, ten Nosifol je dost drahy, stoji kolem 550kc kdyz neni v akci, takze ja ho proto beru jen mesic pred a pak bych ho brala jeste prvni 3 mesice v tehotenstviA na tu Endosku neco beres? V jakem ji mas stadiu? Pokud by jsi ji mela v malem, tak pak bych rozumela tomu, ze by Ti doktor nedelal testy. Ty body je dobry napad
Nosifol si objednávám přes net a stojí 330,–Kč
V kamenné lékárně jsem ho koupila jen jednou - právě za těch 550,–Kč ![]()
Holky…sledovala jsem vás a mrzí mě, jak to dopadlo… život jde dál…znám to, jak je to ale psychicky náročný…
@Missandei máte genetiku a imunologii??
@Janice78 jeee dekuju, to je dobry vedet
Ja jsem ho kupovala v lekarne v akci za 450 kc, ale tahle cena po netu je super ![]()
@Petra Z Genetiku ano, ta je v pohodě. Imunologii nedělali. Snad něco MUDr. navrhne na kontrole. Mám pocit, že toho je čím dál tím víc, co se u nás neudělalo. A to mám k MUDrovi důvěru. Obzvlášť teď po tom všem.
@Missandei tak chtěl i tu imunologii.
Nevím odkud jsi ale určitě bych doporučila v praze dr. Malíčkovou.
Je tady i diskuse o ní. Je nejlepší.
@Evik28 Na endometriózu nic neberu. Měla jsem vždy před stimulací 2 měsíce HA a pak Medrol. A jinak nic. Nevím, v jakém je stadiu? Ani jak se to zjišťuje? Teď po revizi jsem se ptala, jestli je menší a MUDr. říkal, že ano. Taky jsem skoro 1/2 roku nemenstruovala. A piji čaj na to. Ach jo, to je vopruz
Dnes jsem splnila další bod. Zavolala jsem praktické Dr. a objednala se na konzultaci, zda bych měla nárok na lázně. Nedělám si velké naděje, ale zkusit to musím.
@Petra Z CAR Liberec. Myslím, že o tom doktor mluvil před 2.IVF. Zeptám se ho. Už si píšu seznam.
Koukám, že ty máš doma jednoho 5letého chlapáka. Jak se zadařilo? A od té doby se snažíte o druhé?
@Missandei píše:
@Janice78 A bereš to pravidelně?
Pila jsem ho 5 měsíců v kuse v době, kdy jsme se ještě snažili přirozeně - pak jsme byli na vyšetřeních a SPG ukázalo, že Nosifol rozhodně nepomůže, rovnou nám doporučili IVF vč. ICSI ![]()
Tak jsem ho pít přestala, beru teď jen Femibion
@Missandei gennet??? tam jsem byla poslední rok
žádanku mi dala sama dr. Mokrá…
mám matese z Podolí…po prvním IVF–DÍKY BOHU.
od té doby kety–jeden se povedl a nedopadlo to…pak další 4 í a pak přechod do liberce..poslední ket a pak IVM
nevyšlo…a skončili jsme…bohužel sourozenec nebude
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.