1 den po ivf

Napsat příspěvek
Velikost písma:
121
20.12.14 11:45

Proto se ptám abych tam ze sebe nedělala debila, ne nepojedu tam. Jsem 7 den po transferu, včera jsem si dělala test citlivost 10 a nic, dneska jsem si před chvíli udělala test citlivost 20 a duch :-) takže to asi bude vše jen tím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65402
20.12.14 11:46

@Elis321 jo den transferu se nepočítá…víš to že
tak vydrž do 10-11 dne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
20.12.14 11:50

Jojo vím :-) proto říkám 7 dní :-) ale jak říkám dneska jsem tam měla ducha :-) tak se třeba zadařilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65402
20.12.14 12:15

@Elis321 to zní dobře…
jen tak dál :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
20.12.14 12:36

@Elis321 Nevyšiluj! Moc se holka pozoruješ. To není zdraví. Je nbormální, že tě někde píchne v klasickém běhu života, natož v těhotenství. Přestaň to pořád tolik sledovat. Vždyť z toho musíš bláznit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
20.12.14 14:32

@Missandei Vždyt to píšu v klidu, nikdo tady nevyšiluje :D kdybych vyšilovala jedu hnedka k doktorovi ale radši jsem napsala sem a jen tak se zeptat :-) a ne nepozoruju ale když to docela bolelo tak to nejde přehlídnout :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
20.12.14 16:22

@Elis321 Jo jo. Odpočíváš? Ještě jsi zkoušela testnout? Vím, že je to psychicky náročný. Ty to zvládneš, neboj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
20.12.14 16:38

@Missandei Ale víš jak, jo odpočívám, ale já jsem člověk co moc dlouho nevydrží takže tady doma pořád něco hledá aby jsem se zabavila, takže poklízím apod no… Jinak ano, předevčírem jsem testovala Mamatest citlivost 10 a nic, dneska jsem testovala citlivost 20 a měla jsem tam ducha :-) ale opravdu slaboučkýho, zavolala jsem manžela at se jde taky kouknout, protože jsem chtěla, aby to taky viděl, a opravdu říkal, že tam je. :-) Je tam, ale fakt moc moc moc slaboučkej, ale je :-) :-) tak třeba se zadařilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
20.12.14 16:38

@Missandei Jinak jsem koukala, četla že ty máš dokonce 2 :D Moc ti gratuluju :hug: :kytka: jakej máš z toho pocit? A kdy jdeš na ulz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
21.12.14 08:16

@Elis321 To je super!!! :dance: První vlaštovka. To mám radost. Teď už to bude jen sílit. Krásnej vánoční dáreček. Mám radost za tebe :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
21.12.14 08:18

@Elis321 Možná i tři. Pořád se z toho nemůžu vzpamatovat. Po 2 a 3/4 roce by konečně přišlo těhotenství? 29. dalši UTZ. Hned napíšu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
21.12.14 08:19

@Elis321 Hele a baštíš kyselinu listovou? Předepsali ti ji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
21.12.14 08:31

@Missandei Já baštím kyselinu listovou už měsíc dopředu než jsem šla vůbec na embryotransfér :-) a jinak beru ráno 4× utrogestan, 1× estrimax, 1× kyselku, a večer 4× utrogestan, 1× estrimax.. Jinak no byla jsem štastná, ale jen se držím jako nohama na zemi co by kdyby, abych se neradovala dopředu, protože na citlivosti 10 nic a citlivost 20 duch :D taky doufám v to, že už to bude jen sílit, další si budu dělat v uterý tak mám z toho vítr… :D doufám že tam mrška bude… no tak ty máš krásný dárečky :srdce: :hug: to musíš mít nepopsatelný pocit že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
21.12.14 08:39

Moc vam vsem dzim palce at mete maleho uzlicka v ruce. obdivuji vasi pdychiku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
22.12.14 13:57

Ta duši sou tam stále :-) jinak dneska jsem začala špinit od rána, ne moc, ale trochu, tak jsem volala do Caru a tam mě dali o dvě tablety víc, mi řekla po telefonu. Dělala jsem si ale test a čárka tam je, tak snad bude vše ok. Špinil někdo z vás taky? Jsem 9 dní po et. Předtím dny bez špinění ani žádné krvácení. Nebo to i 9 den po et souvisí s uhnizdováním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.