Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Terez, uf, a já si myslela, že je IVM fakt lepší, hlavně kvůli tomu OHSS. AMH máš tedy o dost vyšší a to už mě u 6ky doktor říkal, že je to až moc..
Nejspíš dáme na to IVF, ale chci si pozjišťovat všechno i o IVM, abych byla v obraze. Jinak s cystama mám také zkušenosti, dělají se mi po Clostilu každý cyklus, i když ho už neberu ![]()
Děkuju za objasnění a přeji ti hodně štěstíčka ![]()
Maky, díky za podporu. Asi bych opravdu zkusila spíš to IVF - má to větší šance na úspěch…já se na IVF při příští návštěvě taky zeptám, co by to pro mne znamenalo..doktor se posledně zmiňoval o ležingu v nemocnici po dobu IVF.
No, my teď dáváme relax, chceme si s manželem užít letní radovánky a na podzim bychom opět něco zkusili. Držím ti palečky.
)
Hmm, tak to asi vypadá teda tak, že rovnou to IVF, do konce srpna se máme nějak rozhodnout, jestli do toho na začátku září půjdem
Takže taky po létě, my totiž ještě čekáme na výsledky genetiky a cyst. fibrozy a ty budou až ke konci srpna ![]()
Času na rozhodování máš tedy ještě hodně. My si právě chceme užít léto, zajet na dovolené, uspořádat pár grilovaček a tak..já se snad během té doby uklidím, nabydu sebevědomí, klid v duši, jistotu a zase důvěru v umělé oplodnění.
Genetické testy máme za sebou - díkybohu dopadly dobře. My jsme si rovnou vydupali i imunologické testy v Praze, za což jsem moc ráda, protože mi objevily problém s imunitou. Tak se na to zkus taky optat.
No, kdyby se náhodou to první IVF nepovedlo, tak si imuno teda taky vydupeme
Přesně tohle nám doktor říkal, aby jsme se do konce srpna rozhodli, smířili se s umělkem, odpočli si na dovolené,.. Tak uvidíme, jak se zadaří, snad hned v září nám oboum ![]()
Holky, nevím, jestli ještě někdo čte tuto diskuzi a navštěvuje e-mimino, ale chtěla jsem se pochlubit. S doktorem jsme se nakonec vyprdli na IVM, zkusili jsme IVF a nyní jsem v krásném 19. tt. ![]()
Nechali jsme si zavést 2 miminka, že bychom to rovnou vzali naráz, ale chytlo se jen jedno. Dnes jsem za to ráda, protože přece jen mám větší šanci donosit do konce jednoho zdravého zcela donošeného mrňouska a pak si užít druhého prozvraceného těhu. ![]()
My to taky vzali naraz a uf, uf, uf:D jeste jednou gratuluju! Uz vite, co se klube v brisku?
Já samozřejmě taky gratuluji. Nakonec se veškerá píle, trpělivost a síla vyplatila. ![]()
Ještě pohlaví nevíme. Do konce listopadu jdu na 2 ultrazvuky, tak snad budeme chytřejší, protože jsme již zcela nedočkaví.
Manžel by chtěl moc moc pokračovatele rodu a já zas spíš holčičku. Co se nakonec povedlo vám?
Dve holcicky, ale jsou to pekny sidla a pak, ze jsou holky hodnejsi:D
My jsme dneska byli na kontrole a taky zřejmě čekáme holčičku. Bimbase pan doktor nikde neviděl, ale mrňousek sebou dost mrskal, takže je to takové relativní. Tak jsem ale moc zvědavá na tu naši treperendu…řekla jsem si dnes, že bych se možná měla naučit háčkovat, abych ji mohla pěkně parádit. ![]()