1. IVF/IVM?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
51
11.3.12 20:11

Ve čtvrtek nastupuju, budu tam celý den se poflakovat a v pátek jdeme na věc. Doufejme, že udělají jen laparo a brzo mě pustí dom. Spíš se bojím, aby mě úplně neotevřely a nechtěli ještě víc vykuchat. No uvidíme, nechám se překvapit po narkoze. Každopádně je jasný, že s miminem si nechávám chvíli pauzu. Díky hormonům mi narostla cysta do astronomických rozměrů, takže nechci nějakou chvíli o hormonech ani slyšet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
13.3.12 21:22

Ty joo a ja myslela, ze hormony tohle potlaci, ale jak ctu, je to naopak! Terez, v jaky nemocnici podstoupis zakrok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
13.3.12 21:35

No, já jsem měla malinkou cystičku, když jsme začali píchat injekce. Ovšem díky hormonům vyrostla až tak moc…místo produkce vajíček se „zlepšil“ růst cysty…mazec co? Té cystě měla zabránit i antikoncepce, ale bohužel…prostě životní smůla.
Nastupuju do Lbce. Už jednou mě tam operovali, takže jsem chtěla znovu tam. Třeba to není dobrá volba, já nevím,…asi je mi to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
14.3.12 08:18

je to „paráda“! já taky brala antikoncepci (před ivf po dobu dvou měsíců), aby se to všechno zarazilo, ale nevim nevim… mám obavy že tam budu mít divočinu. a nemluvně o tom, jak sem ji ládovala sedm let,abych neměla bolestivou menstruaci apod. a proto je spodek totálně ve sračkách:( já všechny operace podstoupila v Děčíně, záleží, kde seš zvyklá. Držim palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
19.3.12 17:33

tak co Terez, jak si dopadla? už tě propustili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
19.3.12 17:45

Ahoj holky, dva dny jsem doma…výkon dopadl jakžtakž dobře. Cystu odstranili, prořezali tam nějaké srůsty. Udělali mi jen laparoskopii, takže mám 3 dírky v břiše. Jsem doma, ale silně nemohoucí. Doporučili mi začít hned sexovat kvůli miminku, ale to si v tuhle chvíli neumím představit. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
19.3.12 19:19

paráda:) oni vždycky straší a pak to není tak hrozný;) neumím si představit sexovat hned po laparo, je pravda, že mě vždycky doporučovali něco jako šestinedělí, ale člověk to nevydrží :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
19.3.12 19:58

Operoval mě přímo primář. Když viděl, že už mám jednu operaci za sebou, tak mě operoval dost šetrně. Díky bohu. Ale musím říct, že mě to marodění už nebaví. Tak 95% dne polehávám a akorát mě z toho bolí záda. Už abych byla zase mohoucí a mohla si dělat, co chci. :-) Něco o šestinedělí jsem slyšela…a dost tomu věřím. Mám teď problém se zvednout z postele, takže jen tak nehodlám roztahovat nohy! :D Uvidíme, jak to půjde dál. Pro lepší rekonvalescenci jsem si nasadila Wobenzym a pak musím začít brát něco na potlačení imunity…
A co ostatní děvčata? Jak se vám daří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
19.3.12 20:59

taky mi byl doporučen Wobenzym, stál akorát hříšný peníze, to je asi tak všechno:D mám pocit, že sem chodíme jen my dvě, cihomi jsem tu neviděla, ani nepamatuju. Ve čtvrtek jedu do gennetu na konzultaci ohledně KET, jsem z toho krapet nervozní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
19.3.12 21:10

jj, Wobenzym stál tisícovku, ale co bych pro své tělo neudělala, že? :-) Nebuď nervozní..ono to nějak dopadne…:-)
Teď mají asi všechna děvčata pauzu..asi je nějaké mezidobí, kdy si dáváme pauzu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
22.3.12 19:35

dneska konzultace ohledně KET. Dostala jsem ďobanec agolutinu, takže do dvou týdnů očekávám menstruaci. Pak nasadím estrofem, 9.-11. den cyklu kontrola a pak mi je tam šoupnou:) akorát mě dneska zarazilo, že zamrazují po dvou embryich, takže si nechám určitě zavés obě. teď jen doufat, aby si zadařilo rozmrazení… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
22.3.12 19:43

No, tak to je paráda…další pokus…ty bys nechtěla dvojčata? Já bych je docela brala. U rozmrazení embryí můžou být taky nějaké komplikace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
22.3.12 20:24

chtěla:) ale říkala jsem si, že když se ted nepodarili dve, ze to zkusim po jednom, máme jen dva mrazáčky. tak četla jsem si někde na internetu, že se nemusejí po rozmrazeni vyvijet jak maji a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
22.3.12 21:07

já bych to spíš zkusila najednou…proč svoje tělo trápit na 2×, když to můžeš vzít rovnou…je pravda, že člověk nikdy neví, co se s těmi embryi stane..budu držet palce,..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
23.3.12 18:17

pudu určitě do dvou, je blbost nechat jedno spláchnout „do hajzlu“ :D
musim říct, že mi je po tý vyvolávačce od noci zle ufff už abych to dostala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí