1. IVF/IVM?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
91
12.1.12 13:04

ahojte, zustala jsem doma, v praci sice sedim v kanclu, ale musim brzo rano vstavat a jezdim domů az vecer. navic to vse vlakem a salinou, takze rano vic jak hodina cesty a to stejny vecer. navic ted kazdej kasle bacily a podobne,tak sem radsi zustala doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
12.1.12 22:02

Já to jedině schvaluju. Určitě teď, v téhle době, je lepší zůstat doma. Jediné, co nesmíš zanedbávat, je pohyb. Doporučují se prochajdy. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
13.1.12 07:22

v některých CAR vypisují neschopenku automaticky, právě bych taky chtěla zůstat doma, alespoň ty první dny, pak už ale musím do práce no…bohužel mě nikdo nezastoupí, takže nějaké delší absence nepřicházejí v úvahu.
Holky konečně víkend, byl ten týden nějakej náročnej :pocitac:
Nevím jestli se o víkendu dostanu na net, ale Verdasku myslim na tebe a věřim v dobré zprávy ;)
Tak holky zatím se tu mějte :mavam: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
13.1.12 08:36

cihomi: Ahojky, mně se v CAR sami od sebe po ET zeptali, jestli chci vypsat nemocenskou. Nárok na ni je, takže pokud ji chtít budeš, tak ti ji vypsat musí. Klidně na ně zatlač. Já jsem si sice PN nebrala, ale fakt je, že jsem transferovala v pátek, takže jsem pak měla dva dny klid. Pak jsem být doma nechtěla, protože bych se tam strašně nudila. I teď, v období mezi IVF, mi práce pomáhá nemyslet na to, že mám problémy, vždycky to na mě padne až doma. Takže já obdivuju všechny dámy, které jsou schopné strávit na nemocenské třeba celé těhotenství a nezmagoří z toho. Já když mám moc volného času, tak akorát přemýšlím, co všechno by se mohlo podělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
16.1.12 12:53

Ahoj holky, tak jenom hlásím, že sice je teprve 13.den po ET, ale na testu je pustoprázdno,takže už jsem to vzdala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
16.1.12 13:09

Verdasek: Dokud to nedostaneš, tak je šance vždycky. Neházej flintu do žita předčasně. Kolikadenní embrya jsi transferovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
16.1.12 13:23

Verdasku, nic nevzdávej :hug: je třeba ještě brzo, zkoušela jsi testovat hodně citlivým testem? Jak píše Motýlice, dokud ta mrcha nedorazí, tak je pořád naděje :srdce: já tomu věřím, že to dopadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
16.1.12 20:02

Taky si myslím, že to vzdáváš brzy Verdásku…možná to zní blbě, ale když budeš myslet takhle negativně, tak ti „vesmír“ k tomu napomůže a skutečně těhotná nebudeš. Holky, pro „odtemnění“ mého mozku jsem začala číst knížku „Miluj svůj život“, kterou se teď snažím řídit. Všem vřele doporučuju. Verdásku, drž se. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
16.1.12 22:00

ahojte, měli jsme expandovanou blastocystu.Nevím jestli se nemýlím, ale mám takovej pocit, že dokud si lepím náplasti estrahexal, tak ms, nedostanu. nemáte s tím někdo zkušenost? no, uvidím, zítra si du ukončit PN, tak se kdyžtak doptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
16.1.12 22:42

S tímhle zkušenost nemám, bohužel neporadím. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
17.1.12 01:08

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Čtu si vaše příběhy je neuvěřitelný co všechno dokážeme! Taky sem nikdy nevěřila, že bych si měla tímhle vším projít! HA jsem vysadila v roce 2009, rok sme se intenzivne snazily a nic:( v roce 2010 proběhla prvni laparoskopie, endometrialni cysta na pravym vajecniku o velikosti deset cm, takze po operaci toho moc z vajecniku nic nezbylo a samozřejme PCO. další pokusy o otěhotnění, v červnu 2011 druhá laparoskopie, tentokrat end. cysta na levým vaječníku, neprůchodný oba vejcovody a srůsty snad všude. začala sem se vzdávat, nechápala sem proč zrovna já! od srpna 2011 jezdíme do libereckého gennetu, prošla jsem všema možnýma vyšetřeníma, taky mi řikali, že podstoupim IVM, kvuli hrozbe hypestimuláku, ale nakonec sem začala na konci prosince stimulovat na IVF, reagovala sem překvapivě dobře, 18 vajíček, z toho se podařilo devět oplodnit metodou PICSI (manžel měl blby spg), takze sme meli devet embryjek, nakonec pět se nevyvíjelo, máme teda dva mrazáčky a dvě mi zavedli, dnes jsem 8. den po ET a sem čím dál víc vynervovaná, zda se zadaří a já pevně věřím, žě jo!!! testovat budu v neděli nemůžu se dočkat, ty dva týdny čekání jsou snad nejhorší :zed: Takže holky držim pěsti a držte se!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
17.1.12 06:21

Verdasku, já měla dost obdobný problém s MS asi 4 měsíce mi nechodila vůbec ani po vyvolávačkách…pak přišla jeden měsíc a pak zas nic, byla sem zoufalá…no pátrala jsem na netu a našla zázrak jménem Maca, chtěla jsem zkusit spíš něco přírodního než do sebe furt cpát hormony a ejhle přesně po 25 dnech braní se MS dostavila…jak já byla štastná…brala jsem to asi 3 měsíce a vždy MS krásně dorazila…ted už se mi to srovnalo. Je to jen tip, co by mohlo možná pomoci i tobě :hug:
Jinak tady vítám nováčka :mavam:a držím pěstičky aby to vyšlo… :srdce: a proč jsi se nakonec rozhodla pro IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
17.1.12 09:05

Nakonec se rozhodli pro IVF, já nic nenamítala, měla jsem jen krátky stimulační protokol, takže sem si nepíchala až tak velký dávky hormonů. Kvůli mimču podstoupim cokoliv, já jim věřím, že to co dělají je správné:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
17.1.12 09:10

ahojky, Stosi,taky Tě vítám.Můžu se zeptat, jak u Tebe probíhala stimulace?kolikátý den jsi začala a jak dlouho to trvalo?právě zvažuju, že druhý pokus bysme šli do IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
17.1.12 09:22

aha, no mě právě Dr. řekl, že pokud se rozhodnu pro IVF, tak budu mít taky krátký protokol, že to není tolik zatěžující…Ver­dasku, pokud mě nevyjde to IVM (jako že nejspíš nevyjde), tak půjdu taky do toho IVFka a nezbývá nic jiného než doufat, že se nic špatného nepřihodí a proběhne to tak jak má no

:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital