1. IVF/IVM?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Cudlanka
25.1.12 09:32

Držím palce, to klapne… Já čekám, kdy půjdu na transfer, asi pátek nebo sobota, tak uvidím. Snad mě do té doby přejde rýma a budu v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
152
25.1.12 09:57

shoj Cudlanko, kolik máš embryi? budeš zavádět jedno nebo dvě? je to první pokus? promiň jestli jsem moc zvwědavá:) ať se brzy uzdravíš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cudlanka
25.1.12 09:59

Ahoj, ke dnešku mám sedm, odebrali 9, tak uvidíme co zítra… Jinak je to první pokus. Rok jsme zkoušeli a nic a když jsem šla k doktorovi, tak hned IVF, vzhledem k věku mě i přítele (37) a k jeho špatnýmu spermiím…

• Citovat
  • Upravit
152
25.1.12 16:10

Hodně štěstí, ať to klapne:) Jinak mě se rozjela ms naplno:( odběr krve mi přesunuli na pátek. Druhá čárka na testu furt je, takže se modlim! To sou sakra nervy :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cudlanka
25.1.12 16:41

Neboj to dopadne, mě to teprve čeká, tak uvidím jak to budu zvládat…

• Citovat
  • Upravit
52
25.1.12 20:27

Ahoj holky :mavam:
Stosi moc na tebe myslim a držim palce, aby to zvládlo aspoň to jedno…když jsi zavedla 2, tak se může stát že jedno odejde a druhé zůstane, věřím, že to krvácení může být tohle…hlavně at se to druhé drží zuby nehty :* určo průběžně informuj.
Jinak já to dnes dostala :-( o 15 dní dřív no a to jdu zítra na gennet pro léky a měla jsem začít stimulovat, takže se to asi posune o další měsíc…sakryš :( to věčný čekání mě fakt zabije.
Cudlanko, pořádně se vykurýruj, at jsi na ET 100% připravená…v tuhle dobu je těžký být fit, když má každej chřipku a podobný srágory…každopádně na vás myslim holky, na všechny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
25.1.12 21:47

Holky, tak vám moc držím palce. Věřím tomu, že se malej uchytí. Čekání v tomhle případě je fakt naprd, ale musíme vydržet.
Mně čeká začátek stimulace asi tak za 2 týdny…koukám, že se nám to všem krásně sešlo. :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
26.1.12 08:49

určitě budu informovat, chytřejší budu zítra odpoledne:)tesy vypadají nadějně, takže stále věřím! ve skutečnosti jsou čárky silnější je to focený mobilem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
26.1.12 10:06

Jůůůů, Stosi…jsou ukázkové :potlesk: neboj bude to v pořádku, držím palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
26.1.12 16:21

Holky tak jsem zklamaná :-( přijeli jsme z Gennetu a bývala bych mohla začít zítra stimulovat ALE bohužel přítelovi našli něco v moči a musí to zaléčit ATB…to je k vzteku, když už jsem byla tak blízko, tak zase to nesnesitelný čekání :,( mám už vyfasované léky doma, a malá změna, jdu do IVF místo IVM, prý dá krátký protokol, u kterého je malé riziko toho hyperstimuláku, tak jsem kývla a ted trdy budu měsíc čekat až znova ta mrcha dorazí…achjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cudlanka
26.1.12 16:29

Cihomi vydrž, to bude dobrý. Já mám zatím 6 čekatelů a jdu na zavádění v sobotu. Bohužel bez chlapa, musí pracovat, ale co nadělám. Nachlazená jsem pořád, ale s tím nic nenadělám, teda snažím se :D . Pojede se mnou táta, tak aby si ho nespletli :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Cudlanka
26.1.12 16:29

To klapne… Držím palce na zítra

• Citovat
  • Upravit
152
27.1.12 14:36

tak jo holky, hcg 400, takže roste! A 10.2. jedu na první ultrazvuk :srdce: . Já tomu furt nedokážu uvěřit :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
30.1.12 12:54

Nazdárek děvčátka, tak co je u vás nevého? Cudlanko tak co? jakpak jsi to v sobotu zvládla? Kolik pak jich u sebe máš ;)
A tobě stosi vééélká gratulace, at se u tebe mají bobánci jako v bavlnce :) to uteče jak voda a za chvíli budeš slyšet tlouct :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
11.2.12 10:07

všechno je špatně

včera to byla snad nejhorší návštěva gennetu. dr. takovou dobu koukala na utz a furt nic neříkala. A pak jenom povídá hmmm to se mi vůbec nelíbí, to je zamlklý potrat nebo mimoděložní. našla mi v děloze prázdnou dutinku a u levýho vaječníku nějaký útvar. pak jenom suše povídá, že ani s takovým hcg nepočítala, že by se to uchytilo jak má. začala mi vykládat ty nejhorší scénaře o mimoděložním atd. co tohle je za chování na soukromy klinice sakra! vypsala mi teda žádanku do naší nemocnice a propustila se slovy vy ste silna zenska vy to zvladnete, v tu chvili sem teda rozhodne silna nebyla:( v nemocnici sem si prošla dalšim zldouhavym vyšetřením, aby mi pak dr řekl, že mimoděložním nic nesvědčuje, že se jedna o zamlkle tehotenství a ted komu mam verit???? bolesti nemam nic, sakra :cert: v pondeli dalsi vysetreni, tak uvidime. od vcera nespim, furt jenom brečim, nevim co bude dál. ta nejistota je strašná! mám strach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí