Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
shoj Cudlanko, kolik máš embryi? budeš zavádět jedno nebo dvě? je to první pokus? promiň jestli jsem moc zvwědavá:) ať se brzy uzdravíš!
Ahoj, ke dnešku mám sedm, odebrali 9, tak uvidíme co zítra… Jinak je to první pokus. Rok jsme zkoušeli a nic a když jsem šla k doktorovi, tak hned IVF, vzhledem k věku mě i přítele (37) a k jeho špatnýmu spermiím…
Hodně štěstí, ať to klapne:) Jinak mě se rozjela ms naplno:( odběr krve mi přesunuli na pátek. Druhá čárka na testu furt je, takže se modlim! To sou sakra nervy ![]()
Neboj to dopadne, mě to teprve čeká, tak uvidím jak to budu zvládat…
Ahoj holky ![]()
Stosi moc na tebe myslim a držim palce, aby to zvládlo aspoň to jedno…když jsi zavedla 2, tak se může stát že jedno odejde a druhé zůstane, věřím, že to krvácení může být tohle…hlavně at se to druhé drží zuby nehty
určo průběžně informuj.
Jinak já to dnes dostala
o 15 dní dřív no a to jdu zítra na gennet pro léky a měla jsem začít stimulovat, takže se to asi posune o další měsíc…sakryš
to věčný čekání mě fakt zabije.
Cudlanko, pořádně se vykurýruj, at jsi na ET 100% připravená…v tuhle dobu je těžký být fit, když má každej chřipku a podobný srágory…každopádně na vás myslim holky, na všechny ![]()
Holky, tak vám moc držím palce. Věřím tomu, že se malej uchytí. Čekání v tomhle případě je fakt naprd, ale musíme vydržet.
Mně čeká začátek stimulace asi tak za 2 týdny…koukám, že se nám to všem krásně sešlo. ![]()
určitě budu informovat, chytřejší budu zítra odpoledne:)tesy vypadají nadějně, takže stále věřím! ve skutečnosti jsou čárky silnější je to focený mobilem.
Jůůůů, Stosi…jsou ukázkové
neboj bude to v pořádku, držím palce ![]()
Holky tak jsem zklamaná
přijeli jsme z Gennetu a bývala bych mohla začít zítra stimulovat ALE bohužel přítelovi našli něco v moči a musí to zaléčit ATB…to je k vzteku, když už jsem byla tak blízko, tak zase to nesnesitelný čekání
mám už vyfasované léky doma, a malá změna, jdu do IVF místo IVM, prý dá krátký protokol, u kterého je malé riziko toho hyperstimuláku, tak jsem kývla a ted trdy budu měsíc čekat až znova ta mrcha dorazí…achjo
Cihomi vydrž, to bude dobrý. Já mám zatím 6 čekatelů a jdu na zavádění v sobotu. Bohužel bez chlapa, musí pracovat, ale co nadělám. Nachlazená jsem pořád, ale s tím nic nenadělám, teda snažím se
. Pojede se mnou táta, tak aby si ho nespletli ![]()
tak jo holky, hcg 400, takže roste! A 10.2. jedu na první ultrazvuk
. Já tomu furt nedokážu uvěřit
![]()
Nazdárek děvčátka, tak co je u vás nevého? Cudlanko tak co? jakpak jsi to v sobotu zvládla? Kolik pak jich u sebe máš ![]()
A tobě stosi vééélká gratulace, at se u tebe mají bobánci jako v bavlnce
to uteče jak voda a za chvíli budeš slyšet tlouct
![]()
včera to byla snad nejhorší návštěva gennetu. dr. takovou dobu koukala na utz a furt nic neříkala. A pak jenom povídá hmmm to se mi vůbec nelíbí, to je zamlklý potrat nebo mimoděložní. našla mi v děloze prázdnou dutinku a u levýho vaječníku nějaký útvar. pak jenom suše povídá, že ani s takovým hcg nepočítala, že by se to uchytilo jak má. začala mi vykládat ty nejhorší scénaře o mimoděložním atd. co tohle je za chování na soukromy klinice sakra! vypsala mi teda žádanku do naší nemocnice a propustila se slovy vy ste silna zenska vy to zvladnete, v tu chvili sem teda rozhodne silna nebyla:( v nemocnici sem si prošla dalšim zldouhavym vyšetřením, aby mi pak dr řekl, že mimoděložním nic nesvědčuje, že se jedna o zamlkle tehotenství a ted komu mam verit???? bolesti nemam nic, sakra
v pondeli dalsi vysetreni, tak uvidime. od vcera nespim, furt jenom brečim, nevim co bude dál. ta nejistota je strašná! mám strach…
Držím palce, to klapne… Já čekám, kdy půjdu na transfer, asi pátek nebo sobota, tak uvidím. Snad mě do té doby přejde rýma a budu v pohodě.