Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
budu ti moc držet palečky…:-) a snad to brzo dostaneš, aby se ti ulevilo…za jak dlouho se to má cca. dostavit?
Dr. rikal do dvou tydnu, ale zacala sem spinit, takze se asi brzy dockam:) jak se citis Terez? Jizvy neboli?
Ahoj holky,
jsem si říkala, že jsme si již dlouho nenapsaly.:-)
Já jsem si úspěšně prošla maroděním. Po té laparoskopii jsem byla doma skoro měsíc, což mi přišlo zpočátku strašně divný, ale nakonec jsem byla ráda. Aspoň se to pořádně zahojilo, já stihla skouknout nějaké seriály, přečíst knížku a tak. Ovšem, návrat do práce po měsíční neschopence byl hodně drsnej…první den se mi chtělo brečet. Ale už je to dobrý, krize je za mnou.
Co se týče míma, tak jsem teď podstoupila inseminaci. Za pokus nic nedám, že? Když by to nevyšlo, tak to zkusíme ještě dvakrát a konec. Chci si dát na chvíli pokoj.
A co ostatní?
Ahoj Terez, taky sem si dala po laparoskopii ten měsíc neschopnosti a ono je to fakt k něčemu dobrý, člověk si odpočine a hlavně se všechno zahojí jak má. První den v práci po měsíci PN je opravdové peklo o tom bych mohla vypřávět ![]()
Jinak já mám za sebou KET. Měli jsme poslední dva sněhuláčky, podle několika testů, kde jsou dvě krásný // a dnešního odběru hcg (2100 j.) je víc než jasný jak to dopadlo
na uzv si musim počat do 15.5., ale já se taaaak těším:)
kdy budeš vědět jak si dopadla?
Moc gratuluju Stosi…to je skvělá zpráva..zdá se, že se svět zase obrací k lepšímu.
Já si mám udělat test za 3 týdny od inseminace, takže si ještě nějakou dobu počkám. Jaké máš zkušenosti s Utrogestanem? A už na sobě něco cítíš?
Utrogestan uzivam vaginalne, nic prijemnyho to neni, jak to furu ze me tece, nemluve o tom jakej je hardcore zavadet ho na wc v praci8-) jinak snad na me ucinek ten, ze bych furt spala. Celkem pocituju prsa mam pocit, ze mi puknou a silene, svedi. Boli me podbrisek, jak kdyby mela dorazit ms, ale prikladam to snehulakum, jak bojujou s endometriozou o lepsi misto v deloze, pak mi je furt na zvraceni, vsechno mi smrdi a usinam v praci za pc, no proste srandy kopec:D uzivas utrogestan? Drzim palce, urcite se zadari, je preci jaro;)
Taky užívám Utrogestan vaginálně. Bolej mě prsa a spodek, takže hádám, že je to právě potom. Moc bych si přála, aby to vyšlo - je to zatím nejdál, co jsme se dostali.
Přeju, aby těhotenství probíhalo v pořádku. A neboj, 15. je už za chvíli.
)
ahojky holčiny ![]()
byla jsem dlouho mimo, protože mi zjistili boreliozu (neléčenou) takže mi to nadělalo v těle pořádnou paseku, když mi to oznámili, tak jsem s sesypala, protože sem věděla že je se snažením amen…no nicméně uběhly 2 měsíce a čekám na MS abych SNAD začala s umělým no…necítím se 100% ale to je prý normální, takže doufám, že to moje tělo zvládne.
Jinak moc gratuluji stosi, opravdu moc…holky snad se nám už konečně všem zadaří a tu smůlu jsme si jednou pro vždy už vybrali ![]()
ahoj cihomi, řikala sem si co s tebou je? Ses stačená ženská, tohle všechno zvládneš!!! Přeji brzké uzdravení, ať seš fit na další IVF;)
jinak holky moc děkuju, nějak si furt nedokážu uvědomit, že fakt já?
po ultrazvuku budu přece o něco klidnější ![]()
Ahoj Cihomi, koukám, že si taky pěkně užíváš…to je docela pecka s tou boreliozou. To do tebe cpali asi nějaký hnusy, co? Nevzdávej se. Musíme si holt počkat.
Já si dělala už první test a objevila se jen jedna tečka, takže opět nic. Nepředpokládám, že by se za týden něco změnilo.
Jak dlouho si po inseminaci? Nevzdavej to! Ona se ta druha objevi;)
Na krev si nezajdes? Ja du ve stredu znova, abych se ujistila, ze hcg roste. Je mi teda cim dal hur blee
Na krev si mám přijít, až se na testu objeví právě i ta druhá čárka. Takže si musím počkat. ![]()