1. screening a nosní kůstka nikde

Napsat příspěvek
Velikost písma:
301
13.11.20 14:46

Vim ze to neni pro me, ale ja to taky resila, psala jsem tu nekde vyse a narodila se nam krasna zdrava holcicka v zari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
13.11.20 15:47

@MissDetectiv ahoj děkuju moc za tvou reakci 🙂.
A co jsi přesně řešila? Šla jsi na plodovku?
K holčičce moc gratuluju🍀 🙂 ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
13.11.20 21:24

@Reni166 dekuji. :) pri prvnim screeningu chybela nosni kustka screening vysel negativni 1:7400, dalsi screening ve 20 tydnu nosni kustka byla ale kratsi nez ma byt asi o 0.5 mm, doktorka me strasila downem a at jdu na plodovku (riziko downa prepocitali na 1:802), ten den jsem byla uplne v pasti, dalsi den jsem sla na genetickou konzultaci a tam mi plodovku nedoporucili…kdyz je vse ostatni ok (byla jsem i na fecho srdce), ze plodovka je vetsi risk nez ten down. No cervicek hlodal, ale je zdrava…rekla jsem si ze ve 23 tydnu na potrat stejne nepujdu.
A jen k tem screeningum…pak malou merili v 37 tydnu vlastne naposled a to me zase strasili malym plodem…pry odhaduji 2450g a jako ma to blizko k rustove restrikci. A v 39+1 se narodila s vahou 3780g. ;) ne vzdy jsou ty jejich mereni spravna…akorat cloveka stresuji. Jestli resis podobnou vec a vse je jinak v poradku na genetice rikali, ze z 99 % to bude jen mensi nos. A je to tak ma ho mensi a roztomilej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
14.11.20 00:51

@MissDetectiv Já byla na první screeningu a doktorka namerila šíjové projasnění 2,6mm a neviděla nosní kůstku. Tak mě objednali o tři dny později na kontrolní utz a doktor naměřil Nt 2,5mm a nosní kůstku mi řekl, že nevidí a v papírech mám že je moc drobná, nebo že vůbec není.
Takže teď jsem čekala 2 týdny, než budu moct jít na plodovku a v pondělí jdu.
Jsem šíleně nervózní, nedá se to vůbec popsat jak se bojím. Výsledky na ty tři syndromy budu mít už v pondělí večer a už se vidím jak celé pondělí protrpim v nervech u telefonu.

Vidím, že sis taky užila s nervama svoje😥 jak tak můžou strašit? Mimco bude malé a bla bla a nakonec má o kilo víc 😂
Hlavně, že u vás dopadlo všechno dobře, doufám, že u nás taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
14.11.20 14:28

@Reni166
Doktori umi strasit pekne no…to je tou dnesni dobou…na vse milion vysetreni, markeru a statistik a nakonec je to stejne jen na prirode a oni bez te plodovky pres to vsechno nereknou jestli bude mimco zdrave nebo ne… :think:
Presne vim jaky strach prozivas. Preju hodne sily a verim ze vse dobre dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
14.11.20 21:36

@MissDetectiv moc děkuju :srdce: :kytka:
Doufám, že dopadne. Už dnes večer man nervy nevím co budu dělat zítra a pak ještě celé pondělí.
I tak doufám, že se nervuju zbytečne a všechno dobře dopadne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky