1. trimestr - nechuť na jindy oblíbená jídla?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
73
4.7.19 19:49

@Michaela02993 a to je u mě zajímavé já zase kyselé okurky nemůžu ani vidět ale kyselá jablka nebo právě ty nektarinky není problém 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
4.7.19 19:55

@MonikaT86 tak já okurky miluju od malička, zvlášť když je zavřuje moje maminka, to si je dám večer u televize místo bramburek :lol: :lol: :lol: ale jablka do mě nikdo nedostane, jednu chvilku jsem měla i takový stav že to co nebylo ostré jsem jist nechtěla a dokonce jsem si i hranolky namáčela do chilli omáčky :D zaplať bůh to chilli byla jediná moje „těhotenská chuť“ jinak jim vše jako normálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
4.7.19 20:01

@Michaela02993 koukám že každá má ty chute úplně různé já třeba nemůžu grilované maso a o ostrém ani nemluvím jednou jsem si to dala a večer následovali hrozne křeče a dvě hodiny na záchodě a po včerejšku už vím že nesmím česnekové brambůrky které tak moc miluju…od včera mě bolí břicho ráno průjem a vůbec mi není dobře nevím co sníst aby mi nebylo ještě hůř 🙁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
4.7.19 20:12

@MonikaT86 tak já to s tím chilli měla fakt jen chvíli, ale jim naprosto normálně tak jako dřív to co jsem měla ráda mám ráda doteď a nemám žádné ty těhotenské chutě :D :D :D celkově nektarinky i bez těhotenství jim na kila, ale třeba mléčn výrobkům se vyhýbám (od mala nesnáším mléko atd) :D takže prostě vše tak jako dřív :D :D :D jediné co mě uklidňuje je to že ta chuť neustále něco jist, brzo skončí :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
4.7.19 20:24

Ženy jak čtu tak popravdě čumím 8o :lol: ty chutě jsou šílený :lol: ja nemohla v 1 trimestru cítit maso kuřeci, hovězí, vepřové prostě žádné ani tunak po všem jsem :poblion: dnes to zkouším po kouskach a jde to (6 měsíc jsem) teď na posezení broskve a nektarinky :lol: a voda čistá neperliva :lol: :D a teď k tomu balíček kyselých žížaly :D bydlím v itálii takže ujizdim na teď na špagety a mušle :D a rýží v těch vedrech se nedá jíst :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
4.7.19 20:36

@AnitaElla jo to já zvracela po mléčných výrobcích a pendrecicih… Nebo spíš po všem :D :D :D k pití prakticky můžu jen šťávu malinovou, vodu nebo broskvový čaj :D ale souhlasím že v těch vedrech se nedá jist :D :D :D ale neboj, ještě se najíš dostatek hned jak přejdou ty tepla :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
4.7.19 20:41

@Michaela02993 raději ať je vše zamnou :D ono ty kila nahoru není žádná sláva :zed: z 54kg na 59 :zed: u první jsem přibrala dohromady 22kg :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
4.7.19 20:46

@AnitaElla buď v klidu, u prvního jsem přibrala 15kg :D teď byla moje výchozí váha 55 a momentálně mám 71.8 :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
4.7.19 20:51

@Michaela02993 já před těhotenstvím měla 56 a teď v 15 tydnu mám 64 a to už se mě drží 14 dní…holky že odběhnu od tématu jak to máte vy a koupání na veřejném koupališti mela jsem od začátku rizikové těhotenství a nevím jestli to mám riskovat nebo jak se chránit jestli zavést tampon a nebo radši na koupání zapomenout :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
4.7.19 20:56

@MonikaT86 s tím rizikovým bych spíš volila nějaký bazén doma nebo tak, ale pokud možnost nemáš, tak tampon a to by mohlo stačit. Zkus se na to zeptat doktora :) :) :) je mi jasné že tahat se s pupkem (i když ještě žádný prakticky nemáš) je v těchhle vedrech hrůza :D
A k té váze, mě už se těch 71 - 72 drží dobrých 14 dní skoro 3 týdny takže jsem spokojená :)

Příspěvek upraven 04.07.19 v 20:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
4.7.19 20:57

@MonikaT86 raději bych se zeptala svého gynekologa a neriskovala ;) pokud si měla na začátku rizikový

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
4.7.19 21:00

@Michaela02993 já hodně o tom četla na netu určitě bych neriskovala rybniky nebo nádrže ale když budu dodržovat hygienu a ten tampon tak by to mělo bejt dobrý a s tím pupkem si mě rozesmála kéž bych prakticky žádný neměla přidám fotku z 12 teho týdne 😂 😂 na mě je to vidět snad od začátku 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
4.7.19 21:03

@MonikaT86 malinkej pupicek :D buď v klidu, furt netahas buben :D :D :D bych ti sem taky hodila nějakou fotku ale připadala bych si jak blbec :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
4.7.19 21:05

@Michaela02993 8o 8o ještě mám 3 měsíce před sebou :zed: tak snad to ještě nevyleze víc nahoru :lol: minule jsem říkala svému manželovi proč se děti nosí 9 měsíců a ne jen 5 měsíců :D :D :D už jsem unavená a vyčerpaná z těch vedrech máme tu 40 až 43 stupňů :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
4.7.19 21:10

@AnitaElla jo kéž by se nosili min jak 9 měsíců :D :D :D to bych brala taky :D no vyleze věř mi, v tom posledním trimestru se přeci nejvíc pribira :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí