1. úsměv miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1905
3.5.08 17:04

nam jsou 4tydny, a usmev nikde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
4.5.08 19:57

jejej

4 tydny? to je jeste brzy, to se Vitek usmival jen nevedomky ze spani… jinak je o 3 tydny driv narozeny a zacal se nam usmivat presne v 9ti tydnech a od te doby se culi furt, staci, aby na nej kdokoliv promluvil…je to zlaticko. Porad jsem mela strach a ted se smeje stale:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
5.5.08 09:07

ahojky na nas se usmala princezna asi 1,5 mesici a kazdym dnem se ten usmev prodluzoval,nyni staci kdyz ji zaspivam a je to desna legrace :D asi jsem zpevacky talent :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
5.5.08 14:57

my sme sa usmievali v porodnici zo sna :D ale to ho možno len naťahovalo pri kakaní, ale už sa pekne škeríme :D :lol: :lol:

http://img1.rajce.idnes.cz/…ges/0048.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
18.5.08 10:21

gratuluji k usměvm :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.5.08 17:20

Náš pětitýdenní Vojtíšek se právě začíná malinko usmívat, jen na pár sekund, tak jednou za den vždycky po kadění a když nemá přeplněné bříško a je mu zrovna dobře, ale stačí na něj malinko promluvit a úsměv zmizí.
Jinak ze spaní se usmívá často, a začalo to hned v porodnici.

• Citovat
  • Upravit
75
18.5.08 22:02

Ahoj, naše Rozárka se taky začala usmívat docela pozdě. Už jí byly asi 2 měsíce. Teď je jí 5 měsíců a nechce smát nahlas. Dr. říká, že je to v poho, protože má jiné hlasové projevy - třeba hrozně výská a to jsem u jiných dětí neslyšela. Jinak je moc šikovná už ve 4,5 m se otočila na bříško. Ale to řechtání mi docela chybí. Tak se snažim a snažim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
25.5.08 14:31

Beník se usmívá tak od 3.týdne, když mu zpívám a směju se na něj nebo mu něco povídám :lol: . Vždycky nahodí takový vážný soustředěný ksichtík a pak se začne smát - někdy je to i se zvukem :lol: A taky se řehtá, když ho „lehtám“ na obličeji :lol:
A někdy se usmívá než si ublinkne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
27.5.08 23:11

MY jsme se usmáli poprvé během 6.týdne a řeknu vám, že Tinu to nepustilo doteď. Máme veselou holčičku. Dokáže pobavit úsměvem na ulici kolemjdoucí, prodavačky v obchodě i kamenné tváře na úřadech.Rozdává úsměvy na všechny strany…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
1.6.08 21:05

Ahoj, tak u nás první vědomí úsměv přesně na šesti týdnech a pak skoro týden nic :o Pak se začal smát a teďka je to můj malý smíšek :D 8) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30637
21.3.09 12:25

Malá Viki má zítra 7 týdnů, směje se asi týden

http://nd.blog.cz/…92590168.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
21.3.09 17:44

Tak naše beruška se prvně nahlas zasmála ve 2,5 měsících..viz foto.Jsem to musela zdokumentovat. :lol: Ale takové ty smějící se škleby snad dělala od narození.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
27.3.09 18:22

Ahojky, tak můj maličkej se začal usmívat tak kolem toho 2měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kukkinek
30.3.13 23:59

Úsměv miminka

Ahoj, máte někdo zkušenosti. Naše dítě se smálo hlavně na mě a na tátu. Pak ještě na babičku, tetu, apod., ale každý si všiml, že ze mě nemůže spustit oči. Pak šel můj přítel s malým k doktorovi bezemně a prej se prvně nechtěl smát vůbec apak se s mál nacizí ženskou. Byla jsm z toho celkem smutná, když mi to táta říkal. Znamená to něco? Děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
bc
7
2.4.13 21:44
@kukkinek píše: …apak se s mál nacizí ženskou. Byla jsm z toho celkem smutná, když mi to táta říkal. Znamená to něco?

nic to neznamena. ak sa ale na cizi zenskou smal pritel, tak to si v nespravne diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí