Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dobrý den, chtěla bych vás požádat o vaše zkušenosti při ivf. Moje 3 ivf bylo úspěšně v odebrání dobrých vajíček ale po odběru jsem měla hyperstimulační syndrom, tak se embrya musela zamrazit. 28.12. jsem byla v Caru na kontrole, kde mi bylo řečeno, že je vše už v pořádku a můžu na vložení embrya. Toho dne jsem si píchla Ovitrell 250mg. 4.1. Jsem byla na vložení 5ti denního embrya a dnes je to desátý den a jelikož jsem to nevydržela, tak jsem udělala test (odpolední moč) a byl pozitivní. Měl to někdo podobné? Nemůže to být ten Ovitrell?
přikládám foto ![]()
@lleenka Ja myslim, ze na Ovitrelle je to moc silne. Pozitivni test muzes mit klidne od 6. dne po KET, takze proce ne od 10?
Tak hodne stesti, at je vse v poradku! Jeste neni vyhrano, ale prvni nutna podminka je splnena ![]()
Myslím, ze tohle už bude těhotenství
já testovala denně od druheho dne transferu, abych viděla, kdy jde ještě o Ovitrelle a to byla hodně slabounka čárka a pak asi od 5. dne hodně nepatrný duch, který sílil a 10. den už byl krásný
držím palce ![]()
Mela jsi 5ti denni embryo, takze jdi 15dpo, to uz je pozitivni test
drzim palce, at to dobre dopadne
Úplně bych neřekla, že Ovitrelle ne. Já jsem třeba měla na testu Ovitrelle ještě 10. den… ale ta čárka byla mnohem slabší ![]()
Já jsem teď každý den dělala test a ta čárka je silnější, tak si myslím, že ovitrelle to asi nebude když sílí ![]()
Ahoj holky, jsem dnes 10 dní po KET a 17dni po ovitrelle. Co myslíte? ![]()
Vypadá to nadějně, ale zkus jiný test než tenhle. Mamatesty bohužel dělají duchy, tak ať to máš potvrzený ze spolehlivějších testů.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.