Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Malej má 12 týdnů a do našeho velkého bazénu ho nedávám, je tam chemie a to není dobrý pro takhle malé mimčo. Koupila jsem mu malinký bazének a dávám mu tam vlažnou vodu z kohoutku na dně, položím ho tam a on se cáká, vodu má rád a líbí se mu to.
@Sybilla2020 to je snad to nejmenší ne? třeba vo vodním rs šátku.
ale nějak jsme z toho nepochopila jestli jde o normální bazén nebo takový ty dětský nafukovací, někdo tu psal něco o žirafě. tam ho klidně může položit, záleží kolik má vody.
nebo taková ta věc, lehátko se to jmenuje.
@debra.morgan nebo nafukovací baby ring na krk
, ale do studené ani chemie bych ho nedávala…
Holky moc dekuji za rady
. Myslela jsem normalni bazen na ochlazeni.. nafukovaci malej s teplou vodou pro me nema moc smysl a pro maleho zatim asi taky ne.. lezel by tam na zadech, stejne jako kdekoliv jinde 😂. Uprime mi ani nedoslo, ze do bazenu se dava uzitkova voda. No kazdopadne brat ho tam nebudu. To co mi pisete mi dava smysl. A stejne z toho nema rozum.. Clovek ma furt tendece pro ty prcky vymejslet nejake to zpestreni, kdyz cely den jen lezi, ji, spi a prebaluji se 😂 Pritom z toho stejne nemaji rozum zejo.. jako nase vylety do zoo 😂
@Kate CZ
Je to normální, člověk si to neuvědomí
Měla jsem maličkou taky ve vedru a spíš jsem se snažila, aby byla v místnosti, kde není takové horko. Přes okno jsme vešeli mokré prostěradlo. Na ochlazení jsem ji trošku otirala vlhkou plinkou. A malá měla plenku a max krátké body. Přikrývala jsem jí plenkou. S kočárkem jsme šly ven brzy ráno a nebo až večer.
@Kate CZ píše:
Holky moc dekuji za rady. Myslela jsem normalni bazen na ochlazeni.. nafukovaci malej s teplou vodou pro me nema moc smysl a pro maleho zatim asi taky ne.. lezel by tam na zadech, stejne jako kdekoliv jinde 😂. Uprime mi ani nedoslo, ze do bazenu se dava uzitkova voda. No kazdopadne brat ho tam nebudu. To co mi pisete mi dava smysl. A stejne z toho nema rozum.. Clovek ma furt tendece pro ty prcky vymejslet nejake to zpestreni, kdyz cely den jen lezi, ji, spi a prebaluji se 😂 Pritom z toho stejne nemaji rozum zejo.. jako nase vylety do zoo 😂
Jasně
hele, setri kreativitu. Za 2 mesice bude chtit zpestreni sam. Lezet ho nebude bavit a nic jineho fyzicky nezvladne. Par tydenni miminko je rádo, ze je rádo ![]()
@PaníKadrnožková hele a jak vůbec válčiště vy. Ty jsi porodila někdy v zimě? Všechno v cajku malej noci spí nebo máte diskotéky?
@Kate CZ Buď v klidu, příští léto to bude úplně o něčem jiném
náš 13 měsíční raubíř se teď vykoupe rád úplně všude včetně koupaliště na potoce a sudu,…
Nechápu, že mu to není studený, já nejsem žádná bábovka, ale třeba s tou ledovou vodou z potoka jsem celkem bojovala. On se jenom smál ![]()