10cm rozestup břišních svalů a další těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2537
3.2.15 12:53

@Margery To ještě jde. Snad by se to dalo i trochu stáhnout cvičením na šikmé břišní svaly. Zrovna o tom zjišťuju nějaké informace a hledám cviky. Určitě se nesmí cvičit přímé břišní svaly - tím by se ten rozestup ještě zhoršil :think: A já blbec loni na jaře jela cvičení s Jillian a pěkně i sedy lehy na břicho, což je úplně blbě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
3.2.15 14:33

@Margery na 3 prsty je to v pohode. To se upravi cvicenim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
3.2.15 19:26

@Denis11 jo na plastice a taky mam kotvu, já byla týden protože nejsem z prahy a musela bych dojíždět, vše ok, jenže druhý den kašel tak kdoví jestli to něco tam nezpůsobilo ale zatim na další nejdu, navíc i kvůli cukrovce se to asi hojí na prd :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
3.2.15 21:48

@Markéta80 hm to je mi lito :-( ta cukrovka tam asi hraje taky roli.. ja si urco koupim zase wobenzim, brala jsem ho po cisari a jizvu0mam luxusni, nejde skoro videt. i ho doporucujou a0fakt je dobrej:-) ja se nemuzu dockat az se zbavim toho bricha i kdyz me dost trapi, ze budu muset prestat kojit :-(:-(:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
3.2.15 22:00
@Markéta80 píše:
jenže na op jsem byla v květnu 2013 a do ted se to hojí :jazyk: :jazyk:

To je strašně dlouho 8o. Přeji, ať se to brzy zahojí :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29337
4.2.15 18:46

Cvičím už rok a zatím se to nezatáhlo :lol: takže asi ne. Ale zatím to neřeším, jen jsem chtěla vědět, kdy se to měří :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
4.2.15 19:58

Děvčata, docela mne zaráží, kolik maminek má obdobné problémy způsobené těhotenstvím nebo porodem. Jen teda nechápu, proč je tak malá či mizerná informovanost. Já jsem tedy neměla žádné info, že se má po porodu cvičit, nikdo mi na břicho nekoukal, v jakém je stavu. Až když jsem sama zjistila, že je něco v nepořádku, přes zažívací potíže…poslali mne na ultrazvuk ohledně předpokládaných žlučových kamenů. Na vnitřních orgánech nikde žádný problém, jen máte povolené břišní svaly na úroveň 10cm. A hotovka!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
4.2.15 22:01

@suzanach Tak u me zadna informace nebyla ani nutna, ze je neco spatne bylo videt hned po porodu. zbylo mi bricho, jako bych ani neporodila. takze tak..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2537
6.2.15 13:52

Mě taky nikdo nikde neinformoval a to mě kvůli jiným zdravotním problémům týkajícím se břicha hlídají doktoři celkem dost :nevim: Kdybych si sama nezačala stěžovat na bolení, tak se taky o rozestupu nedozvim. Četla jsem o něm tady na diskuzích, ale bláhově se domnívala, že mě se to přece netýká..no smolík :| prostě celoživotní následky.. asi jako strie :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MCH
175
6.2.15 16:10

No a ja jsem krome rozestupu brisnich svalu vyfasovala s druhym tehotenstvim i krecove zily na obou nohach (s doporucenim na operaci), nejakou zvlastni reakci na hmyzi bodnuti (stipne me komar a musi mi dat injekci hydrokortizolu - otecu, ale pry to nutne nemusi byt alergie, zkoumaji to) a drobnou vyrazku na kuzi celeho tela - takze myslim, jestli to tehotenstvi zenska odnese „jen“ tim rozestupem, tak je to za me jeste dobry :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí