10leté dítě - Facebook a zraňování se

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5182
6.5.17 13:38
@radkka píše:
Já znám 70 letou paní, která je na facebooku a docela tam válí, přijde mi to milé, nemyslela jsem to zle :think:

Jj, to ta nase 80. leta babicka taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.17 13:46

Má v přátelích 4 kamarády + mou dceru.
To jsme udělali, psala jim ale až dnes dopoledne, když se tu o tom někdo zmínil… jeden neví a další se ještě neozvali :(… navíc spolu nechodí ani do třídy… myslím, že toho nedělám málo :(
Jeho profil sem zatím dávat nebudu.

• Citovat
  • Upravit
5182
6.5.17 13:49
@lucenka píše:
Moc nechápu, proč jsi to nejdřív řešila s facebookem?
a když ho má tvá dcera v přátelích, zak nemůže zjistit, kde bydlí? abys mohla za rodiči zajít osobně.ale jinak mi to tak strašné nepřijde. my tohle na zakladce dělali s kruzitkem, na taborech s nožem (a mnohdy byl dost slušný).

Jj melo by byt snadne zjistit kde bydli, at mu dcera napise, ze chce adresu do adresare, nebo kvuli poslani pohledu/pozvanky, cokoliv. Nebo at mu napise o telefon, jestli maji pevnou linku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
6.5.17 13:51

V tom případě nemůžeme nijak pomoci, když přesně nevíme o jaké video a závažnost se jedná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.17 13:51

@hani28 A jo i takhle… jdeme to zkusit, dám vědět :) díky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.5.17 13:53

@Nicollka1993 já bych zatím radši nic nezveřejňovala, nezlobte se.

• Citovat
  • Upravit
765
6.5.17 13:56

Ne nic se neděje, chápu :) jen sem tím chtěla říci že moc nepomůžeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
6.5.17 18:46
@Anonymní píše:
@Nicollka1993 já bych zatím radši nic nezveřejňovala, nezlobte se.

praveze bys to mozna zverejnit mela. poslala bych to do redakce nejaky tv, at se nenudej. :think: kdyz bych z toho mela tak blbej pocit jak ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
6.5.17 20:26

@Bůča tak to bych teda rozhodne nedelala :mrgreen: existujou ochrana prava uzivatelu FB, natoz nezletilich :roll: zrejme to byl vtip zee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
6.5.17 21:27
@Nicollka1993 píše:
@Bůča tak to bych teda rozhodne nedelala :mrgreen: existujou ochrana prava uzivatelu FB, natoz nezletilich :roll: zrejme to byl vtip zee

jaka ochrana wogo? vzdyt kazdej vi, ze jakmile je to na netu kdekoliv dostupny verejne tak smolik :nevim: a zrovna u facu to zustava v jejich vlastnictvi ikdyz se profil smaze :nevim: a muzou s tim nakladat jak chteji. ja bych to udelala uplne s klidem. kdyz jsou blbecci co sdilej sebevrazdy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.17 21:29

Vy co se do mě navážíte jděte někam… je mi jedno kam :)
Myslela jsem, že tohle je server, kde si můžeme napsat, poradit a postěžovat…
jak jsem se spletla :(
Chtěla jsem poradit, abych neudělala víc škody než užitku a opravdu jsem měla strach… místo toho jsem tu terčem posměchu a tím, že to dramatizuju a nic nedělám…
Zveřejňovat nic nebudu.
Byla jsem celé odpoledne venku a potkala pár „známých“ dcery, které by kluka mohli znát. Obíhali jsme adresy, ale nikde nebydlel.
Počkám do úterý a pak to budu řešit…

• Citovat
  • Upravit
765
6.5.17 21:45

@Bůča tak to jste na omylu.. FB neni zadny vlastnik zverejnovanych fotek. Nebo by vam bylo uplne jedno kdyby vase foto kdekoli pouzili nebo vkladali do nejakych stranek? A kdyz uz to chcete hnat do takovych extremu, tak bych na vasem miste zvolila lepsi variantu a to treba policii, nez spat bulvaru takove veci!

Zakladelko nestresujte se ;) zatim jednate dobre, vydrzte do utery a skocte za vedenim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.17 21:54

@Nicollka1993 děkuji :)
Už se nestresuju.
Kluk je v pořádku a do úterka vydrží.
Zveřejňovat nic nechci dokud nebudu vědět na čem jsem a jak to vlastně je.
Nerada bych někoho poškodila nebo se dostala do něčeho horšího.

Díky všem, kdo mi poradil a nevysmál se mi…

• Citovat
  • Upravit
7250
6.5.17 21:56

@Nicollka1993 no jo boze, psala jsem co bych udelala ja kdyz by prislo na vec. a jakejkoliv zavadnej obsah ma byt hlasenej. jinak film Snowden ti mozna otevre oci. fotky jednou dany na net, jsou proste na siti. kdokoliv je muze stahnout a delat s nema co chce, tak nebud naivni.ty ho pak muzes zalovat za poruseni autorskych prav :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí