Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@radkka píše:
Já znám 70 letou paní, která je na facebooku a docela tam válí, přijde mi to milé, nemyslela jsem to zle
Jj, to ta nase 80. leta babicka taky ![]()
Má v přátelích 4 kamarády + mou dceru.
To jsme udělali, psala jim ale až dnes dopoledne, když se tu o tom někdo zmínil… jeden neví a další se ještě neozvali
… navíc spolu nechodí ani do třídy… myslím, že toho nedělám málo ![]()
Jeho profil sem zatím dávat nebudu.
@lucenka píše:
Moc nechápu, proč jsi to nejdřív řešila s facebookem?
a když ho má tvá dcera v přátelích, zak nemůže zjistit, kde bydlí? abys mohla za rodiči zajít osobně.ale jinak mi to tak strašné nepřijde. my tohle na zakladce dělali s kruzitkem, na taborech s nožem (a mnohdy byl dost slušný).
Jj melo by byt snadne zjistit kde bydli, at mu dcera napise, ze chce adresu do adresare, nebo kvuli poslani pohledu/pozvanky, cokoliv. Nebo at mu napise o telefon, jestli maji pevnou linku.
V tom případě nemůžeme nijak pomoci, když přesně nevíme o jaké video a závažnost se jedná ![]()
Ne nic se neděje, chápu
jen sem tím chtěla říci že moc nepomůžeme
@Anonymní píše:
@Nicollka1993 já bych zatím radši nic nezveřejňovala, nezlobte se.
praveze bys to mozna zverejnit mela. poslala bych to do redakce nejaky tv, at se nenudej.
kdyz bych z toho mela tak blbej pocit jak ty.
@Bůča tak to bych teda rozhodne nedelala
existujou ochrana prava uzivatelu FB, natoz nezletilich
zrejme to byl vtip zee
@Nicollka1993 píše:
@Bůča tak to bych teda rozhodne nedelalaexistujou ochrana prava uzivatelu FB, natoz nezletilich
zrejme to byl vtip zee
jaka ochrana wogo? vzdyt kazdej vi, ze jakmile je to na netu kdekoliv dostupny verejne tak smolik
a zrovna u facu to zustava v jejich vlastnictvi ikdyz se profil smaze
a muzou s tim nakladat jak chteji. ja bych to udelala uplne s klidem. kdyz jsou blbecci co sdilej sebevrazdy ![]()
Vy co se do mě navážíte jděte někam… je mi jedno kam ![]()
Myslela jsem, že tohle je server, kde si můžeme napsat, poradit a postěžovat…
jak jsem se spletla ![]()
Chtěla jsem poradit, abych neudělala víc škody než užitku a opravdu jsem měla strach… místo toho jsem tu terčem posměchu a tím, že to dramatizuju a nic nedělám…
Zveřejňovat nic nebudu.
Byla jsem celé odpoledne venku a potkala pár „známých“ dcery, které by kluka mohli znát. Obíhali jsme adresy, ale nikde nebydlel.
Počkám do úterý a pak to budu řešit…
@Bůča tak to jste na omylu.. FB neni zadny vlastnik zverejnovanych fotek. Nebo by vam bylo uplne jedno kdyby vase foto kdekoli pouzili nebo vkladali do nejakych stranek? A kdyz uz to chcete hnat do takovych extremu, tak bych na vasem miste zvolila lepsi variantu a to treba policii, nez spat bulvaru takove veci!
Zakladelko nestresujte se
zatim jednate dobre, vydrzte do utery a skocte za vedenim ![]()
@Nicollka1993 děkuji ![]()
Už se nestresuju.
Kluk je v pořádku a do úterka vydrží.
Zveřejňovat nic nechci dokud nebudu vědět na čem jsem a jak to vlastně je.
Nerada bych někoho poškodila nebo se dostala do něčeho horšího.
Díky všem, kdo mi poradil a nevysmál se mi…
@Nicollka1993 no jo boze, psala jsem co bych udelala ja kdyz by prislo na vec. a jakejkoliv zavadnej obsah ma byt hlasenej. jinak film Snowden ti mozna otevre oci. fotky jednou dany na net, jsou proste na siti. kdokoliv je muze stahnout a delat s nema co chce, tak nebud naivni.ty ho pak muzes zalovat za poruseni autorskych prav ![]()