11 měsíců - nesedí, neleze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1706
16.7.13 20:46

@wewa tak paráda :-)

Mates začal už trošku chodit v postýlce a na gauči, on by to zkoušel asi i jinde, ale to by byly hrozný držkopády, takže to ho držíme trošku. A když padá tak ho mírně přichytíme, aby to nebyla taková rána, ale zároveň ho necháme spadnout. No ale jako je ot fakt mazec. A docela mě překvapilo, že už teď spíš leze než se plazí, a to leze pár dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
16.7.13 21:53

Ty jo, za mesic uz budete psat, ze prckove chodi sami, ne? Jachym je furt priopilej, nema stabilitu, ale ja jsem stastna, ze stoji, ted uz jsem klidna a zalezi uz vse jen na nem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
17.7.13 13:51

@KriJona přesně, jak začal lézt tak už jsem úplně v klidu, ufff

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
17.7.13 13:52

Jinak jsme objednaní v záříé na kontrolu RHB, to říkala doktorka že už určitě přijdem, tak uvidíme :-) I když zase bych byla docela ráda a by si dal načas, aby si pořádně zpevnil svalstvo, tak uvidíme, jetsli teď nezačne spěchat, když přišel na to že to jde i jinka než jen jako raněnej voják.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
17.7.13 15:49

@Mája85 hele malej mi spadl snad po 3 za celou dobu co stojí protože se naučil slejzat přez kolínko sám takže spadne fakt jen když mu ujede noha nebo tak :D @KriJona za chvilku bude spevněnej a bude stát jako pevě jako socha :).To je fakt otázka pár sní :).Jinak Vojta už opět zase leze. Ještě k tomu padaní malej si druhej den co stál ohnul pro hračku tím zjistil že to jde a začal si klekat aby se mohl pustit a dělat co potřebuje :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
17.7.13 22:19

Jako kdyz zavzpominam zpatky, je fakt, ze behem 4-5ti tydnu skok jak prase, klek, lezeni, sed, stoupnuti. malej kdyz spadne v postylce, tak na zadek, ale v terenu ho drzim, je fakt hodne vratkej a urazu se bojim.ale leze uz jak profik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
18.7.13 09:01

@KriJona No vzdyt nemuze delt nekolik veci najednou :).Malej mi vypiloval stoupani a obchazeni a ted zacina poradne lozit nastesti a nechci to zaklepat uz na brichu neni vubec :).Jinak ja si tady cetla ze se to deti musej ucit slejzat nas to teda zvladnul sam ale je fakt ze kdyz ho vidim padat tak nemu letim, mame dlazbu a plovoucku a bojim se ho nechat upadnout na obou plochach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
28.7.13 19:19

Tak si moje dítě konečně naučilo sedat :D nesedí teda nijak často tak zhruba 5× za den ale sedá si sám přez bok a dokonce se nemusí držet ale tleská ručkama a hraje si takže už jen čekám na chůzi a až přijde ta budu se bát něčeho jiného :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
28.7.13 22:16

Super! moje ratolest si teda seda hodne casto, jde do sedu ze ctyrech, proste to vypiloval uzasne.leze jak tryskomys, uz se neplazi, stoupa si vsude, ze stoje pada na zadek:-)a zjistila jsem, ze uz hodne vecem rozumi, az jsem valila oci..ja toho myho tipuju na samostatnou chuzi tak v listopadu, jen at pekne leze, je to dost dulezite:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
28.7.13 22:23

No tak já doufám že si taky dlouho poleze a chůzi teda neodhaduju :D tak je fajn že nehážou placáka co sem tak četla u těch mladších dětí tak ty padaj na záda i na hlavu :D Jinak je teda chytrej jak opice a začal používat hrací stoleček jako chodítko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
30.7.13 16:10

Náš vozí kočár, ale to aktiovní chodítko kupovat nebudem, jen ať si to natrénuje pěkně sám, zatím si stoupá kd emůže a skoro už se neplazí. Doufám že do vánoc bude chodit, ale taky nechci aby začal moc brzo, přeci jen neleze ještě ani měsíc, chci aby pořádně potrénoval :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
31.7.13 13:22

Nemáme aktivní chodítko a když už sme u toho tak prej nic co dítě voz by tak malé dělat nemělo ale zabraň tomu že :).Malej to nštěstí povozí metr dva a jde si lozit :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
2.8.13 18:47

@KriJona ahoj tak lásím další pokrok kterej Vojta udělal, naučil se vylejzat na postele, gauč a tak :D tak mu sem pořád za zadkem ale je to krásné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
3.8.13 11:58

Super! a budou ti nasi prcci dokonalejsi cim dal vic.to vylejzani nekam jeste muj skrcek nezvlada, ale schody zdola celkem rychle:-)samo ho zezadu jistim kdyby nahodou. naucil se jak dela indian, ukaze jazyk, ucho, nos. hladi si brisko kdyz reknu mnam mnam, a dneska jsem ho poprve posadila na nocnik. vydrzel tam 5 vterin:-))ale na seznameni to staci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
3.8.13 13:45

Tý jo :).S nočníkem teda vůbec netuším kdy začnu seznamovat. Jinak malej začal říkat týtý jako čiči :D ukáže pupík a oči a když chce jíst řekne mam jako mňam. Tak myslím že máme moc šikovný broučky jenom hele je normální že mi malej neukazuje? Jako v knížce třeba jo ale znám děti co pořád na vše ukazují a ten náš nic :nevim: sem si našla zase něco novýho co budu hrotit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí