11letý syn krade

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4387
18.10.12 09:34

Ako ja myslim, ze je to len taka blba etapa v zivote…
Totiz aj moj brat v tomto veku kradol rodicom peniaze, ale on bol tak blby, nie ze by zobral 100Kc on proste zobral aj 2500Kc a to by si kazdy vsimol.
Mama s nim isla za psychologickou a tak koza mame povedala, ze mu musi davat vacsie vreckove 8o …to je fakt „rada“. A tak tam uz nesla…
Ako brat dokonca zobral nasim zlato vcetne svadobnych obrucok a predal to v zastavarni (bez problemov to od neho odkupili 8o )…nasi si uz mysleli, ze je asi na drogach…ale to nastastie nebol. On proste potreboval robit machra pred kamosmi…kupoval si hracky a platil im sladkosti a pod…
No nastastie potom to uz prestal robit…resp. uz si to rodicia nevsimli…asi dostal rozum.
Inaj aj ja som kradla, ale to bolo tak 20-50Kc rodicom. Tiez som kradla aj v obchode (cokoladu, gumicku do vlasov)…nemalo to dovod…potrebovala som to skusit (no blba som bola), ale potom chytili kamosku a hned som prestala.
V tomto veku som aj na cierno v MHD chodila a ked som mala listky, tak som ich vsetky stikla.
Ja myslim, ze deti si proste este neuvedomuju nasledky…este su sprostucke.
Ja som zacala brigadovat u otca vo firme a tak som potom mala dost penazi. Takze ked to pojde pekne na brigadu ho poslat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
18.10.12 10:20

psycholožka

Brala mi oblečení moje, pašovala ho z domu, převlíkala se bůh ví kde a kolikrát se stalo že jsem svoje věci měla budto zničené nebo už jsem to neměla vůbec. S argumentem, že mám hezčí věci. Ale já jsem dospělá a dcera přece nemůže nosit to co já. Když jí to zakážu tak si stejně udělá co chce a udělá to stejně. Je jí to úplně jedno mi tak připadá…Psycholožka nám ve své podstatě neřekla nic protože se to děje pořád a víc. Prý se musí s dcerou pracovat ale efekt já nevidím… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.12 10:22

Vím, že když frčeli pokémoni, tak mi naši nechtěli nic z toho kupovat, protože jim to přišlo zbytečné. Všichni spolužáci si kupovali žvýkačky s nálepkama, měli alba, vyprávěli si o tom a já se na ně nemohla ani dívat, když naši byli doma. Takže jsem potají chodila tátovi krást drobáky a kupovala si za ně žvýkačky… trvalo to pár měsíců, ale vyrostla jsem z toho a nekradu :)

Má dcera vlastní kapesné? třeba se jen snaží vyrovnat spolužákům. nicméně bych uvažovala i nad tím, jestli netrpí kleptomanií :think:

• Citovat
  • Upravit
13
18.10.12 10:25

To je právě to čeho se bojím a nevím jestli to mám začít řešit u nějakého lékaře nebo co mám dělat? Kapesné jsem dceři dávala do doby něž ukradla větší obnos doma. Od té doby ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
18.10.12 10:29

Zratily se mi kozačky za 5tis, další boty dovezené z ciziny a vše co se tady koupit nedá takže to nosit nikdo nikde nemůže proto nechápu kde to je? A svoje věci dceři půjčovat nechci. Každá máme svůj šatník, neříkám, že sem tam něco jsem jí nepůjčila ale mám drahé věci a většinou mi vše zničí a manžel s tím také nesouhlasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
18.10.12 10:34

A jí taky kupuješ drahé věci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
18.10.12 10:35

Budu muset vše nejspíš probrat s manželem a psycholožkou aby nám poradila co dělat? Mám strach, že se tímto skazí i naše mladší dcera když vidí co ta starší dělá a to bych moc nerada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
979
18.10.12 10:36

Krade potaji obleceni, protoze mas hezci…takze nekrade jen tak pro nic za nic. Oblikas ji tak, ze ji se to nelibi. Nemuze chodit oblikana tak, jak by chtela-mluvila jsi s ni o tom? Neznam vasi financni stranku, ale na oddile bohuzel vidim dost casto, jak rodice chodi vyoblikany ve znackovych vecech a botech za tisice a deti chodi v obleceni od Vietnamcu a kruskach z Lidlu (vedu turisticky oddil, deti za rok nachodi nekolik stovek kilometru) a jejich argument je, ze jim nebudou kupovat kvalitni a drahe veci, dokud rostou…
Na co potrebuje ty penize? Potrebuje se vyrovnat kamaradum? To znamena, ze ma v kolektivu problem, ze se sama neumi zaclenit a potrebuje si kamarady kupovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
18.10.12 10:36

Na 12letou holku si myslím že Gas, Lacoste, Roberto Cavalli, Hugo Boss atd jsou velice slušné oblečení, samozřejmě že kupujeme i ty levnější nejenom tyto značky. Já chodila jako chudák do doby než jsem si začala sama vydělávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
979
18.10.12 10:39
@Lucák11 píše:
Na 12letou holku si myslím že Gas, Lacoste, Roberto Cavalli, Hugo Boss atd jsou velice slušné oblečení, samozřejmě že kupujeme i ty levnější nejenom tyto značky. Já chodila jako chudák do doby než jsem si začala sama vydělávat.

Ted jsem to nepochopila-dcera chodi v obleceni vyse uvedenych znacek nebo v tom chodis ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
18.10.12 10:41

Chodí hezky oblíkaná a i boty si vybírá sama nebo jí koupíme. Nikdy si nestěžovala. Vlasy si žehlí, maluje se jako ostatní a se začleněním prý problém nemá co jsem zjištovala ze školy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
18.10.12 10:43

Dcera v tom chodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
18.10.12 10:43

Dcera v tom chodí.