11.měsíční a problém se spánkem :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
814
16.11.16 09:23

@Luisiana To nevím… Skončila jako jedináček..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
16.11.16 09:29

@řehulka 7 Naše malá je taky jedináček, proti mé vůli ale je, prostě se nám nedaří a druhé asi nebude. To nebude tím, spíš bych to viděla tak, že jí od mala chtěla naučit spát samotnou a teď jí tam má pořád. Děti mámu potřebujou. Zrovna dneska jsme s manželem spali celou noc s naší malou, která byla ráno vyspaná do růžova a my taky.

Zkus to, za zkoušku nic nedáš. Podle mě tě potřebuje a ty si ulevíš od toho nočního cestování a uspávání, stačí se jen přitulit a bude zase spinkat. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
16.11.16 09:30
@řehulka 7 píše:
@Balatonek mám strach, že ji potom nenaučím spát samotnou. Separačka, která trvá půl roku? :nevim:

Hele o co vic a bliz budes diteti prvni rok o to driv bude mit samostatny a ty budea mit klid… trochu mi unika, co je tak strasnyho a co vede lidi ke srachu, ze s nima jejich dite bude rado travit cas…respektive par let…no hele, kdyz mas problem a mas reseni, ktery fungujou, tak je pouzivej, ne? To snad neni tak tezky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
16.11.16 09:39

@Luisiana Asi to tak budu muset udělat, abych se aspoň trochu vyspala. Já vím, že potřebuje mámu, vždyť jsem sní 24 hodin denně 7 dní v týdnu. Ona bohužel v noci nepřijme ani manžela jen mě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
16.11.16 09:41

@řehulka 7 toho bych se fakt nebála ;) spíš bych to viděla na výjimky deti, ktere spi s rodiči do puberty ;) dcera spi s námi od asi 4. měsíce, dřív jsem taky nechtěla že stejného důvodu, ale můj vlastní spánek mi byl milejší a teď je dceři 2,5 a už mě odstrkuje, že bude spát sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
16.11.16 09:41

@Luisiana A s tím jedináčkem tomu dej ještě čas, uvidíš, že se zadaří. Naše malá je z ivf a ještě na ní čeká 5 sourozenců :mrgreen: Aktuálně si neumím představit ani jednoho :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
16.11.16 09:42

@řehulka 7 Uvidíš, že se vyspíš. A nebude to tak věčně. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
16.11.16 09:44

@Gosi Jsem zvědavá jestli to tak opravdu bude. Jsem s ní pořád a nehne se ode mě na krok :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
16.11.16 09:47

@Luisiana Snad máš pravdu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
16.11.16 09:57
@řehulka 7 píše:
@Gosi Jsem zvědavá jestli to tak opravdu bude. Jsem s ní pořád a nehne se ode mě na krok :mrgreen:

No, nejsi s ni v noci… jinak vyhazi to me, vyslo to moji matce, tak nejak vsichni z okoli, kdo deti netrenovali, ale venovali se jim s tim maji dobre zkusenosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
16.11.16 10:16

@řehulka 7 problemy se spankem resi hodne maminek a ver mi, ze jste na tom jeste dobre. Urcite to nebude trvat vecne, spani ve spolecne posteli by to vyresilo ale tak muzes zkusit metodu „Teddy“ - nechas ditko aby si v hrackarstvi vybralo plysaka, samosebou v 11 mesocich si ho jako nevybere ze by reklo, tak tenhle chci, ale tak muze u toho byt, das plysakovi svoje tricko a cely den bude plysak s vama, u vsech veci, co delate a doporucuju i do kocarku, trva tak tyden nez si zvykne, vzdy rikej jednu a stejnou vetu lred spanim: " ted je tady… a bude s tebou celou noc te chranit. Sladke sny", a pokazde opakujes a opakujes a plysaka primacknes. Nekomu staci malinky plysaci jinym velke. Nekomu to pomuze, jinemu ne, ale za zkousku u tohoto nic medas, je to velmi proste. Drzim palce. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
16.11.16 10:24

@Ketty655 Díky radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
16.11.16 12:21

To je něco jako můj, ale já s ním spím v jedné posteli. Horší bude časem to odnaučování, ale kdybych s ním nespala v posteli, tak je to jak u vás. V posteli se v noci vzbudí tak jednou, maximálně dvakrát a brzy na to zase usne, pokud nemá hlad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
16.11.16 12:28
@belladonna píše:
To je něco jako můj, ale já s ním spím v jedné posteli. Horší bude časem to odnaučování, ale kdybych s ním nespala v posteli, tak je to jak u vás. V posteli se v noci vzbudí tak jednou, maximálně dvakrát a brzy na to zase usne, pokud nemá hlad.

ještě doplním, všichni, kteří ví, že s prckem spím v posteli, mě od toho odrazují, že ho budu špatně odvykávat. Nikdo není pro, takže jsem trochu za exota. Ale je to pro mě jednoduše pohodlnější, než vstávat co dvě hodiny k jeho postýlce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
16.11.16 13:18

@belladonna Ano je to jednoduší, ale časem bude zase problém s odnaučováním :zed: Asi to chce trpělivost, vážně už nevím, přijde mi, že se budí proto, abych ji vzala a vždy je po jejím :( Buď se konečně vyspím a bude chvíli klid nebo razantně utnu vyndávání z postýlky což bude delší, náročnější, ale poté už nebudu řešit tyhle problémy. Babo raď jaké je nejlepší řešení :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí