12+ Nechate ockovat???

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Vesmírná drůbež
30.6.21 21:34

@SAJ už to jde? Všude píší od 1.7.

• Citovat
  • Upravit
15425
30.6.21 21:35
@SAJ píše:
Ano, mladší děti mají 13 (necelých 14) a úplně čerstvých 16 a očkovat je dáme. Rozhodnutí bylo na nich.Respektive, už jsme zaregistrovali. Už je otevřená 12+.

Uź jde registrovat 12+, já myslela, že až od půlnoci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
30.6.21 21:36
@JanaDaR píše:
@SAJ už to jde? Všude píší od 1.7.

Jo, už je otevřeno.

Oni to vždycky pouští o něco dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
30.6.21 21:39

@SAJ fajn, díky za informaci. Kouknu na to.

• Citovat
  • Upravit
6661
30.6.21 21:43
@SAJ píše:
Ano, mladší děti mají 13 (necelých 14) a úplně čerstvých 16 a očkovat je dáme. Rozhodnutí bylo na nich.Respektive, už jsme zaregistrovali. Už je otevřená 12+.

Myslela jsem, že to půjde až zítra. Díky za info. Už jsem je teď zaregistrovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330
30.6.21 21:44

Ja zatim ne. Ale jen proto, ze ma v rodine nejvic protilatek vic jak po pul roce od Covidu ( ktery prodelala bezpriznakove). Necham ji znovu nabrat asi na konci prazdnin. Starsi uz ma prvni davku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15425
30.6.21 21:46
@SAJ píše:
Jo, už je otevřeno.Oni to vždycky pouští o něco dřív.

tak už jsem 13 letého zaregistrovala. 17 letá dcera dostala dneska 2. dàvku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330
30.6.21 21:48

Jinak souhlasim s tim, ze kdo se nenecha ockovat, nebo nema protilatky, ma v podstate jistotu, ze prodela Covid. Delta to zaridi. Jestli si nekdo mysli, ze se ji vyhne, je naivni. Takze ti, kteri neprodelali Covid, voli jen mezi dvema variantami, ockovani, nebo prakticky jistota Covid chytit. Je jen otazka, ceho se boji vic. Pochybuju ale, ze si to vetsina z nich uvedomuje. A zvlast bych vypichla skupinu neockujicich, kteri se boji velmi vzacnych tromboembolickych komplikaci po ockovani, ale neboji se beznych a dost castych tromboembolickych komplikaci po Covidu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8507
30.6.21 21:52
@mroe píše:
Jinak souhlasim s tim, ze kdo se nenecha ockovat, nebo nema protilatky, ma v podstate jistotu, ze prodela Covid. Delta to zaridi. Jestli si nekdo mysli, ze se ji vyhne, je naivni. Takze ti, kteri neprodelali Covid, voli jen mezi dvema variantami, ockovani, nebo prakticky jistota Covid chytit. Je jen otazka, ceho se boji vic. Pochybuju ale, ze si to vetsina z nich uvedomuje.

Já si to právě uvědomuju a proto mě tak deptá, že o pár měsíců asi nestihnu naočkovat děti. Štve mě to.

I na spalničky se vlivem neurodegenerativní choroby umírá roky po prodělání (asi 1 z 500 dětí pár let po spalnickach umře a mezi tím se tváří jako zdravé) a bůh ví, co dětem za pár let Covid udělá. Jako třeba nic… Ale když už ta vakcínt je, tak mě štve, že ještě není schválená a přišla ta blbá delta, které se asi nevyhnou. Nejsou totiž 12+. Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8507
30.6.21 21:54
@mroe píše:
Jinak souhlasim s tim, ze kdo se nenecha ockovat, nebo nema protilatky, ma v podstate jistotu, ze prodela Covid. Delta to zaridi. Jestli si nekdo mysli, ze se ji vyhne, je naivni. Takze ti, kteri neprodelali Covid, voli jen mezi dvema variantami, ockovani, nebo prakticky jistota Covid chytit. Je jen otazka, ceho se boji vic. Pochybuju ale, ze si to vetsina z nich uvedomuje. A zvlast bych vypichla skupinu neockujicich, kteri se boji velmi vzacnych tromboembolickych komplikaci po ockovani, ale neboji se beznych a dost castych tromboembolickych komplikaci po Covidu. :mrgreen:

Jinak Pfizer nejspíš nemá ani ty teromboembolické komplikace po očkování. Já sama jsem po embolii a žádný lékař včetně paní Dr. z teombocentra nepovažoval profylaxi za důležitou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
30.6.21 21:58
@ivašot. píše:
tak už jsem 13 letého zaregistrovala. 17 letá dcera dostala dneska 2. dàvku

Týjo, jak to stihla? Můj sedmnáctiletý potomek šel na očkování hned, jak to šlo (dva dny po otevření kategorie), ale druhou dávku má až 18.7., nicméně od pondělí nemusí testovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
30.6.21 22:01

@SAJ to zase hodlají zrušit, jedna dávka stačit nebude.

• Citovat
  • Upravit
15425
30.6.21 22:08
@SAJ píše:
Týjo, jak to stihla? Můj sedmnáctiletý potomek šel na očkování hned, jak to šlo (dva dny po otevření kategorie), ale druhou dávku má až 18.7., nicméně od pondělí nemusí testovat.

měla interval mezi dávkama 21 dnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
30.6.21 22:11
@ivašot. píše:
měla interval mezi dávkama 21 dnů

Hustý. 8o Nevěděla jsem, že to ještě někde jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15425
30.6.21 22:11
@SAJ píše:
Hustý. 8o Nevěděla jsem, že to ještě někde jde.

ani já ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek