12+6 - genetika

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20
30.6.11 07:03
Gabrielaaa píše:
ahoj, já taky byla V Budějovicích, mají to tam moc pěkné co? hele já si sice zprávu taky přečetla, ale hlavní pro mě bylo když mi doktor řekl že je to moc krásný kluk a že roste jak má a že není riziko VVV

Ahojda :mavam: No mají to moooooc hezké a to chování, ja byla u Mudr. Šustrové a naprosto super, škoda jen, že jsem jí moc neposlouchala, jak jsem byla zakoukaná na mrňouse :-) Opatrujte se a ať roste :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
30.6.11 07:09
Hanka79 píše:
iviiila-ch píše:
Ahoj holky, chtěla bych se vás zeptat :-) Dnes jsem byla na genetice v ČB, a naměřili mi tyto hodnoty. srdeční akce 150/min, NT 2,0mm, CRL 65mm, NB+, odpovídá amenorrhoe, patrná chorioamniální disociace, placenta PS. Prosím vás co znamení to NB+ a ještě jsem se chtěla zeptat, jestli nemám to NT 2,0mm příliš vysoké, říkala mi teda, že je to v tomto týdnu naprosto normální, ale přeci jen jsem četla, že by to mělo být nižší… Děkuju a mějte se hezky :-P
Ahojky,
genetiku jsme taky podstoupili a dostali jsme i papir s vysledkama, kde bylo i primo napsano, ze je screening negativni, mela by jsi to tam mit taky a podle vysledku si myslim, ze je vse v nejlepsim poradku :palec: JInak jak holky psaly, NB je nosni kustka, kterou deti pry s Downovym syndromem nemaji..ale zase nektery laboratore na to ani nehledi a NT je sijove projasneni, to je za krckem a cetla jsem ze to rizikove az od 3,0,ale taky to jeste nemusi znamenat hned D. syndrom. My meli 2,3 :) V 16tt jsme pak jeste sli na triple testy, bohuzel vychazeji hodne casto falesne pozitivni, my jsme se s hodnotou uz nevesli do tabulek :roll: , tak jsem sla pro jistotu na plodovku a cekame naprosto zdraveho chlapecka… :hug: :srdce: takze se neboj, ze mate NT 2,0mm nejak vysoke…uzivej tehulkovani a preji hodne zdravi a stesti tobe i miminku… :kytka:

Ahojky :mavam: Děkuju za zprávu a určitě už si začnu užívat :dance: Od pátku marodím, tak už mi v tom nic nebrááááání :lol: Hodně štěstíčka a zdravicka i vám oběma :kytka: :mavam: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
30.6.11 08:33

Iivila: děkuji, taky se opatrujte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
30.6.11 12:23
iviiila-ch píše:
Hanka79 píše:
iviiila-ch píše:
Ahoj holky, chtěla bych se vás zeptat :-) Dnes jsem byla na genetice v ČB, a naměřili mi tyto hodnoty. srdeční akce 150/min, NT 2,0mm, CRL 65mm, NB+, odpovídá amenorrhoe, patrná chorioamniální disociace, placenta PS. Prosím vás co znamení to NB+ a ještě jsem se chtěla zeptat, jestli nemám to NT 2,0mm příliš vysoké, říkala mi teda, že je to v tomto týdnu naprosto normální, ale přeci jen jsem četla, že by to mělo být nižší… Děkuju a mějte se hezky :-P
Ahojky,
genetiku jsme taky podstoupili a dostali jsme i papir s vysledkama, kde bylo i primo napsano, ze je screening negativni, mela by jsi to tam mit taky a podle vysledku si myslim, ze je vse v nejlepsim poradku :palec: JInak jak holky psaly, NB je nosni kustka, kterou deti pry s Downovym syndromem nemaji..ale zase nektery laboratore na to ani nehledi a NT je sijove projasneni, to je za krckem a cetla jsem ze to rizikove az od 3,0,ale taky to jeste nemusi znamenat hned D. syndrom. My meli 2,3 :) V 16tt jsme pak jeste sli na triple testy, bohuzel vychazeji hodne casto falesne pozitivni, my jsme se s hodnotou uz nevesli do tabulek :roll: , tak jsem sla pro jistotu na plodovku a cekame naprosto zdraveho chlapecka… :hug: :srdce: takze se neboj, ze mate NT 2,0mm nejak vysoke…uzivej tehulkovani a preji hodne zdravi a stesti tobe i miminku… :kytka:
Ahojky :mavam: Děkuju za zprávu a určitě už si začnu užívat :dance: Od pátku marodím, tak už mi v tom nic nebrááááání :lol: Hodně štěstíčka a zdravicka i vám oběma :kytka: :mavam: :potlesk:

Dekujeme a pekne si to tehulkovani uzivej, papa :mavam: :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky