12hodinové směny, jak zvládate s malými dětmi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72
10.1.18 10:25
@Anonymní píše:
Víkendy ano, svátky ne. Já se bojím právě těch nočních. Mám i možnost dělat jen 2dny ranní, dva dny volno.Za méně peněz. Tam se bojim i těch přesčasů, abych řekla pravdu :( Zakl.

Já osobně bych šla jen na ranní pokud bych měla možnost z vlastní zkušenosti, ale záleží každý má jinou finanční situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85496
10.1.18 11:15
@Anonymní píše:
Víkendy ano, svátky ne. Já se bojím právě těch nočních. Mám i možnost dělat jen 2dny ranní, dva dny volno.Za méně peněz. Tam se bojim i těch přesčasů, abych řekla pravdu :( Zakl.

To bys mela jakou pracovni dobu? Prescasy jsou u vas caste? U nas nastesti nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.18 11:34
@blumen píše:
To bys mela jakou pracovni dobu? Prescasy jsou u vas caste? U nas nastesti nejsou.

Od 6-18.00,tam se právě bojím, že budu muset nějakou sichtu navíc vzít.

• Citovat
  • Upravit
72
10.1.18 11:40
@Anonymní píše:
Od 6-18.00,tam se právě bojím, že budu muset nějakou sichtu navíc vzít.
A to máš možnost asi pracovat v nějaké fabrice na ty ranní ze? A ty přesčasy bys měla povinné?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.18 11:53
@doll21 píše:
A to máš možnost asi pracovat v nějaké fabrice na ty ranní ze? A ty přesčasy bys měla povinné?

Ano, přesčasy nejsou povinné ani u jedné. Ale stejně většinou musí někdo zastoupit a tak se bojím, že mi pak taky nic jiného nezbývá a budu bouchat šichty navíc a místo 2 dnů volna, budu mít jen jeden

• Citovat
  • Upravit
72
10.1.18 12:49
@Anonymní píše:
Ano, přesčasy nejsou povinné ani u jedné. Ale stejně většinou musí někdo zastoupit a tak se bojím, že mi pak taky nic jiného nezbývá a budu bouchat šichty navíc a místo 2 dnů volna, budu mít jen jeden

Jasné úplně chápu, tohle je horor u těch fabrik, ale tak snad se zatím jen vyhýbat co to půjde těm prescasum a jak nic jiného nezbyde tak to vzít. Nebo potom pracovat jen na zkráceny úvazek, nebo brigadne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
3.9.21 14:33

No já teď dostala nabídku na tři směny provoz od pondělí do pátku mám dvě děti hlídání žádné ale mám manžela odpoledne a večer doma tak to snad dáme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat