12hodinové směny, jak zvládate s malými dětmi
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
Víkendy ano, svátky ne. Já se bojím právě těch nočních. Mám i možnost dělat jen 2dny ranní, dva dny volno.Za méně peněz. Tam se bojim i těch přesčasů, abych řekla pravduZakl.
Já osobně bych šla jen na ranní pokud bych měla možnost z vlastní zkušenosti, ale záleží každý má jinou finanční situaci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Víkendy ano, svátky ne. Já se bojím právě těch nočních. Mám i možnost dělat jen 2dny ranní, dva dny volno.Za méně peněz. Tam se bojim i těch přesčasů, abych řekla pravduZakl.
To bys mela jakou pracovni dobu? Prescasy jsou u vas caste? U nas nastesti nejsou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blumen píše:
To bys mela jakou pracovni dobu? Prescasy jsou u vas caste? U nas nastesti nejsou.
Od 6-18.00,tam se právě bojím, že budu muset nějakou sichtu navíc vzít.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:A to máš možnost asi pracovat v nějaké fabrice na ty ranní ze? A ty přesčasy bys měla povinné?
Od 6-18.00,tam se právě bojím, že budu muset nějakou sichtu navíc vzít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@doll21 píše:
A to máš možnost asi pracovat v nějaké fabrice na ty ranní ze? A ty přesčasy bys měla povinné?
Ano, přesčasy nejsou povinné ani u jedné. Ale stejně většinou musí někdo zastoupit a tak se bojím, že mi pak taky nic jiného nezbývá a budu bouchat šichty navíc a místo 2 dnů volna, budu mít jen jeden
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ano, přesčasy nejsou povinné ani u jedné. Ale stejně většinou musí někdo zastoupit a tak se bojím, že mi pak taky nic jiného nezbývá a budu bouchat šichty navíc a místo 2 dnů volna, budu mít jen jeden
Jasné úplně chápu, tohle je horor u těch fabrik, ale tak snad se zatím jen vyhýbat co to půjde těm prescasum a jak nic jiného nezbyde tak to vzít. Nebo potom pracovat jen na zkráceny úvazek, nebo brigadne. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já teď dostala nabídku na tři směny provoz od pondělí do pátku mám dvě děti hlídání žádné ale mám manžela odpoledne a večer doma tak to snad dáme
- načítám...
- Citovat
- Zmínit