14měsíců vzteku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12735
7.8.10 22:23

Siso, kakika má v metříku věk, jinak Lukášek má rok a dva měsíce bez tří dnů, je 10.6.2009. My máme na snídani nutrilon comfort(zácpa a koliky nás nadále doprovází), pak během dopoledne sežere na co příjde, pardon ale je to tak, na oběd má to co my, dávám jí už vše jen méně slané a omezuju se jen na určité potraviny, které nedávám, takže dávám vše kromě:medu,česneku,kakaa,oříšků a takové ty ostré a alergizující věci. Mlíko kravské nedávám zaručeně. Pak má na svačinku jogurt nebo přesnídávku a nějaké ovoce, jinak papá sušenky nebo piškotky a tak různě a večer bud nemléčnou kaši, ale to zřídka, jinak chleba nebo rohlík s čímkoli od žervé přes šunku až po eidam. V noci ve 23:30 má láhev mléka, potřebuje jí a nemíním jí to brát jen kvůli tomu, že nějaký blbec vymyslel že děti od 6 měsíců už v noci vydrží tudle nudle. :twisted: Jinak když jí dám celou nektarinku tak mi vrátí jen pecku, okouše jí. To samé broskve švestka atd. Chleba na kostičky si taky sama pojí. Ale že by se krmila lžičkou, to nehrozí. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
7.8.10 22:26

má taky 14 měsíců :srdce:
Kojím pořád, malý s tím neměl žádný problém, spíš naopak, nejraději by k prsu přirostl. Už jsem měla cuky, že ho odstavím, to když mi na roce všude lezl pod tričko a dožadoval se kojení. Ale nastolila jsem režim kojit pouze před (nebo při) spaním a takhle nám to vyhovuje. Jsem za to ráda, co ti budu povídat, protože UM bych se s jeho apetitem nedoplatila :zed: Kojit za každou cenu určitě nemá smysl, já do toho šla s tím, že pokud to nepůjde, tak to prostě nepůjde, ale mléka jsem měla fakt hodně, 3× jsem si v šestinedělí zkusila počínající zánět prsu, pak ještě jednou na půl roce, mohla bych ukojit snad i dvojčata. Však to teď taky tak vypadá, budu muset kupovat nové podprsenky, protože se mi prsa jaksi zcvrkla :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí