15 dní odpracováno poté doma
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ale má otázka možná byla špatně položená, dostala jsem od doktorky papír na peníze (prý se tomu tak říká) tak se chci zeptat zda-li když mám v prosinci odpracováno 15 dní jestli mi to normálně teď 10 vyplatí a poté co odevzdám papír na peníze dostanu nemocenskou.
Nebo jestli dostanu nemecenskou i s tím marozenin.
- Citovat
- Upravit
Špatně jsem to napsala oprava poslední věty.
Jestli dostanu těch 15 dní zaplacené poté co odevzdám papír na peníze.
- Citovat
- Upravit
Pokud odevzdáš lístek na peníze, přijde ti od zaměstnavatele odpracovaná část a část za nemocenskou. Pokud lístek neodevzdá, přijde ti jen ta odpracovaná část a nemocenská až po dodání dokladu o ukončení. A bacha na to, že pokud bys narodila víc jak 14 dní, musíš do práce dodat další formulář, že výplata nemocenské přechází na sociálku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nozu takže pokud správně chápu teď by mi měli vyplatit těch 15 dní, které mám odpracované, a až odevzdám ten papír na peníze vyplatí mi zbytek?
- Citovat
- Upravit
Později spíš než papír na peníze odevzdáš ukončení neschopenky. Zaměstnavatel vyplácí náhradu za nemoc současně s výplatou. Jen to zbytečně komplikuje s, měla jsi ten papír předat hned. A je v tom zamotaná i ta delší neschopnost. Jsi doma podle mě déle než 14 dní? Dal ti doktor ten papír o pokračování neschopenky pro sociálku? Ten musíš dát do práce hned.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@nozu takže pokud správně chápu teď by mi měli vyplatit těch 15 dní, které mám odpracované, a až odevzdám ten papír na peníze vyplatí mi zbytek?
Nebo ti taky neposlou nic, protoze ten listek je potvrzeni o tom, ze si stale nemocna a dokud ho nedodas, tak nemohou spočítat vyplatu… Jako mit 9. listek na penize jeste u sebe a nemit se k jeho poslani zamestnavali, pak si szezuj jen sama sobe, ze dlouho cekas na penize.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 a nebo po 14ti dnech už tam na ni čeká zrušení pracovního poměru
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Špatně jsem to napsala oprava poslední věty.
Jestli dostanu těch 15 dní zaplacené poté co odevzdám papír na peníze.
Zamestnavatel ti v nasledne vyplate vyplati 15 odpracovanych dni + 14 dni neschopenky, dalsi dny na neschopence uz ti bude platit socialka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius píše:
@j.a.n.i1 a nebo po 14ti dnech už tam na ni čeká zrušení pracovního poměru
To jeste ne, to by neproslo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj chci se zeptat jestli nevíte některá jak to chodí když mám 15 dní odpracovaných a teď jsem doma tak se chci zeptat jestli mi výplata přijde jakoby Za těch 14 dní a pak mi přijde marození nebo jak to chodí?