18. týden těhotenství a náhle deprese

Napsat příspěvek
Velikost písma:
328
19.7.18 16:35
@Anonymní píše:
Tak jsem mu to napsala na papír a jela k rodičům, čekám jestli se ozve, z práce už musel přijít…stejně se tam musím vrátit, v 7 mi končí vycházky.Děkuju vám holky všem :hug: Snad se k tomu postaví jako chlap a neurazí se jak kluk…

Dej pak vědět ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.18 16:51

Tak držím palce ať to pobere :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.18 18:05

Takže se mnou nemluví, dostal ze sebe jakési zhnusene „čau“ a šel spát…takže jsem v obýváku, motá se mi hlava a bolí mě břicho, nevím jak dál, tohle jsem nečekala, že mi vědomě ten stav ještě zhorší (v dopise to všechno měl). Nevim jak dál…

• Citovat
  • Upravit
328
19.7.18 18:13
@Anonymní píše:
Takže se mnou nemluví, dostal ze sebe jakési zhnusene „čau“ a šel spát…takže jsem v obýváku, motá se mi hlava a bolí mě břicho, nevím jak dál, tohle jsem nečekala, že mi vědomě ten stav ještě zhorší (v dopise to všechno měl). Nevim jak dál…

Třeba jen potřebuje vše zpracovat. Dej mu čas do rána a zkus se moc nenervovat. Co takhle si pustit nějakej pěknej film? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.18 18:18

@1Bublina
Potřebuju teď ticho a tmu, hlava se mi asi rozletí :zed: Dám mu čas, ale nezapomenu mu to, tohle je hodně přes čáru, jesteze máme dvoupokojáč, nemůžu ten jeho ksicht ani vidět…hrůza jak se mi dokáží střídat emoce 8o

Ale bude to dobré, dopadne to tak, jak to dopadnout má :hug:

• Citovat
  • Upravit
35954
19.7.18 18:22
@Anonymní píše:
@1Bublina
Potřebuju teď ticho a tmu, hlava se mi asi rozletí :zed: Dám mu čas, ale nezapomenu mu to, tohle je hodně přes čáru, jesteze máme dvoupokojáč, nemůžu ten jeho ksicht ani vidět…hrůza jak se mi dokáží střídat emoce 8oAle bude to dobré, dopadne to tak, jak to dopadnout má :hug:

A co konkrétně jsi mu tam napsala? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85471
19.7.18 18:26
@Anonymní píše:
Takže se mnou nemluví, dostal ze sebe jakési zhnusene „čau“ a šel spát…takže jsem v obýváku, motá se mi hlava a bolí mě břicho, nevím jak dál, tohle jsem nečekala, že mi vědomě ten stav ještě zhorší (v dopise to všechno měl). Nevim jak dál…

Tak asi zalezi, cos mu tam napsala, ze. Jestli vycitky a stezovani, tak to pak nic jineho nejde cekat. Nebo jsi napsala Vezmes si me? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8874
19.7.18 18:26

je to blbec.....doufám ,že se mu to rozleží. Dobře, žes to napsala, celé bys asi nebyla schopna najednou říct a nejspíš by tě ani nenechal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.18 18:30

@pikola Že už dlouho premyslim co mi způsobuje všechen ten stres a že jsem na to konečně přišla. Pak že mám vztek na sebe, protože jsem to neřešila pred otěhotněním , ale taky na něj, že mě v tom tak dlouho nechává, i když i jeho bráchovi došlo že těhotná potřebuje klid a nějaké jistoty a požádal tu svoji už v 7. týdnu - a to je o dost hloupější než můj ( i když o tom teď začínám pochybovat :roll: ). No pak že chápu že možná čeká na vhodnější dobu, ale že prostě taková nebude. A na konci že se teda musím smířit s tím, že budu svobodná matka, malé bude mít moje prijmeni a dost možná na to budu sama. Ať mi dá čas se s tím vyrovnat nebo ať se sám vyjádří jak přijdu domů.

Prostě jsem tam vyplivla všechno, co jsem se mu bála říct do očí…

• Citovat
  • Upravit
35954
19.7.18 18:34
@Anonymní píše:
@pikola Že už dlouho premyslim co mi způsobuje všechen ten stres a že jsem na to konečně přišla. Pak že mám vztek na sebe, protože jsem to neřešila pred otěhotněním , ale taky na něj, že mě v tom tak dlouho nechává, i když i jeho bráchovi došlo že těhotná potřebuje klid a nějaké jistoty a požádal tu svoji už v 7. týdnu - a to je o dost hloupější než můj ( i když o tom teď začínám pochybovat :roll: ). No pak že chápu že možná čeká na vhodnější dobu, ale že prostě taková nebude. A na konci že se teda musím smířit s tím, že budu svobodná matka, malé bude mít moje prijmeni a dost možná na to budu sama. Ať mi dá čas se s tím vyrovnat nebo ať se sám vyjádří jak přijdu domů.Prostě jsem tam vyplivla všechno, co jsem se mu bála říct do očí…

A po tomhle jsi čekala, že doma bude čekat s kytkou v pokleku? Ty prostě spíš jen závidíš tý bráchový, že on ji požádal a ty nic a je to vina jeho?
Upřímně, taky bych byla naštvaná být jím. A na konci se ještě nezapomeneš politovat a vydírat ho, že teda budeš svobodná matka (což znamená bez otce, ne neprovdaná) a v podstatě ho pošleš do prd…

Bravo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.18 18:38

@pikola
Hele, nevíš jací jsme ani jakým stylem spolu mluvíme, jakým jsem to napsala. Ale beru, tvůj nazor, jen mi ho sem prosím necpi, jsem dost znicena i bez tebe. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
8874
19.7.18 18:38

@pikola víš co…ona má termín…přesně daný, termín porodu…pak fakt nebude mít nějaký čas na plánování svatby a všeho okolo. To bude ráda, když zvládne miminko a domácnost a dát se do kupy po porodu.
A soory, chlapec se opravdu mohl rozhoupat dřív, když spolu stavějí barák a ona má otěhotnět co nejdříve, kvůli zdravotním problémům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
19.7.18 18:40

Upřímně, já vzala čokoládu a kytku a šla za mužem s tím, že si ho chci vzít, že to tak cítím, a že by to bylo fajn i pro babičky, protože už nejsou nejmladší. Zaskočilo ho to, ale za čtvrt roku přišla žádost o ruku, pak hned svatba a ani ne do roku nám tady spí malý poklad.

Když něco chci, tak mluvím na rovinu a opravdu nevím, proč za to, že ještě nejste svoji může jen on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35954
19.7.18 18:45
@Anonymní píše:
@pikola
Hele, nevíš jací jsme ani jakým stylem spolu mluvíme, jakým jsem to napsala. Ale beru, tvůj nazor, jen mi ho sem prosím necpi, jsem dost znicena i bez tebe. :mavam:

Nevím, ale mohla jsi to podat dost jinak a ne že když si tě nevezme, tak že s ním končíš. HOrmony jsou jedna věc, ale tohle se dělá jinak. Taky jsem se vdávala jako těhotná, dokonce jsme narychlo zařizovali svatbu mailem ze zahraničí,a le normálně jsme se na tim dohodli a nedělali takový divadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
19.7.18 20:23
@Anonymní píše:
@pikola
Hele, nevíš jací jsme ani jakým stylem spolu mluvíme, jakým jsem to napsala. Ale beru, tvůj nazor, jen mi ho sem prosím necpi, jsem dost znicena i bez tebe. :mavam:

A proč jsi mu místo věcného sdělení, že se chceš vzít, rovnou vyčetla, že ho to mělo napadnout? 8o A že může za to, že se cejtíš mizerně, což už si myslím odtrpí dost, kdykoli přijde z práce… Jestli spolu takhle komunikujete, tak nějaká svatba nesvatba je to nejmenší, co bys měla řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí