19 měsíců, skákající tt, téměř nic nejí a trpí plynatostí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3513
10.2.12 15:24

no já mám doma Penta Phan, obsahují pH, Bílkoviny, Glukosu, Ketony, Krev :nevim: , ale nenašla jsem nikde odkaz na internetu. Pro zjištění infekce močových cest by ty Tri - co jsem dávala odkaz, měly stačit. Rozhodující aby tym byl indikátor na tu bílkovinu.
Ale teď jsem ještě narazila na tyto
http://www.lekarna.cz/…phan-50ks-1/, oni jsou na obrázku se žlutým pruhem, ale když se to rozklikne, tak mají pruh modrej a to jsou ty, co mám doma /to mě zmátlo :lol: /.
Jo a teď jsem načetla, že možný výskyt krve v moči se dá odhalit těma papírkama Penta Phan. Co jsem dávala odkaz teď. Proboha rozumíte mi? Není to moc zmatený.

http://www.stefajir.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
10.2.12 18:08

Tak my krev v moči nikdy neměli ani u zánětu ledvin s refluxem.
Ale crp na to,že máte už dlouho teploty máte nizké,tak,že myslím,že to bude jen virozna.
My měli u prvného zánět crp hrozně vysoká jestliko kolem 100vky.tak držím pěstičky at zánět to není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
10.2.12 18:52

no, každopádně to raději nemít, u dětí prý je to hodně nebezpečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
10.2.12 19:29
donaga píše:
MMartina1 píše:
no, každopádně to raději nemít, u dětí prý je to hodně nebezpečné.
Já bych byla nejraději, kdyby malá neměla ani tu rýmu, co má teď :mrgreen:

jéžiš, rýma to je strašná nemoc. Malýmu se po ní zvětšila nosní mandle :zed: , děs, běs. Buzení v noci, dušení se. Teď už je to naštěstí jakš takž v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
10.2.12 19:49

tak zase odpolko jedna tekutá stolice a prdí až to hezké není :( Vadí hodně že jediné co pije jsou ovocné šťávy? Sice vždy s mkrví…ale :?: Ještě do ní dostanu Kubíka Waterrrr, ale toť vše, nezhoršuju jí to? Teď jí jdu udělat Nutrilon bez laktózy, tak snad to zkousne a aspoň něco vypije. Já si vůbec nedokážu představit jak bych jí teď měla pár dní udržet na dietě? Jako jen rýži a mrkev? To je šílený, ano jedno mi samotné jíst k obědu nebude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
10.2.12 20:59

já myslím, že ani brambory s kuřecím mysem by zas tak vadit neměly. A co Smecta na zastavení průjmu? Já s tím teda nemám zkušenosti, ještě jsme naštěstí nemuseli řešit, ale doporučuje se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
10.2.12 21:52

když ona je na jídlo docela vybíravej hajzlík :lol: zítra dojdu pro tu rýžvou kaši, to mě nenapadlo, snad to bude jíst. K večeři snědla dva plátky (kolečka) rohlíku a to jen proto že jsem jí to „ovonila“ máslem :oops: a mléka se ani netkla.

Mě to prdění nijak neuráží, ale spíš mě to děsí, zapáchá to jako by v ní něco hnilo :( No jo, no, začínám být hysterická :zed:

Holky díky za podporu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
10.2.12 22:41

no jo, tak jestli má nějakou střevní virózu, tak to je uvnitř všechno narušené. Teď to prý nějak řádí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
10.2.12 22:53

já mám pocit že tuhle větu slyším celý rok :lol:

Tak pořád je to lepší varianta než močák :palec:

Mě je tak líto že se ani neproťapká ve sněhu, jak Vaše děti řádí? Stavěli jste sněhuláky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
10.2.12 23:02

haha, u nás není vůbec sníh. Jenom blbá zima a vítr. Jsme se na zimu vybavili, sněhulky, kombinéza, saně a prd. Ani na hory se letos nedostanem, protože taťka chce měnit místo a dovču nedostane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
11.2.12 12:28

Tak holky, nechci to zakřiknout, ale mám doma normálně zdravé dítě bez teplot a jiných neduhů. Jen oběd opět bojokovala, což se ani nedivím, suché kuřecí s mrví a bramborem :?

Tak si snad trochu sněhu užije než to sleze :dance:

Donago dík za návod, zkusím to. Snad mi to zase nehodí na hlavu :)

Od kdy bych měla začít dávat „normální“ jídlo? Jako omáčky atd.? Asi zítra by bylo brzo, že? :think:

Já mám takovou radost :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
11.2.12 17:43

tak na omajdy zítra si myslím, že je fakt ještě brzo, abyste si to nepokazili. Co polívky, nebudou lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
13.2.12 10:41

Rybkobezvody, moje dcerka (20 měsíců) má teď od soboty také vysoké horečky kolem 39C.
Dávala jsem jí po 6ti hodinách Panadol baby sirup a vsadila bych se, že plynnatost je z toho sirupu!Dnes ráno můj muž volal doktorce, jestli se na malou nechce přijet podívat, ale prý je to viróza (zajímavé, takhle stanovovat diagnozu od stolu :roll: )co teď řádí, 3 dny horečky a víc nic. Panadol sama navrhla vyměnit za Nurofen, tak jsem zvědavá, jestli přejde i ta plynnatost. Jinak průjem moje malá tedy vůbec nemá, takže s tím si myslím, že to přímo nesouvisí. Na močení ji ani nenapadlo se zeptat :evil: Naštěstí mám doma koupené indikační papírky NefroPharm, tak jsem už včera dělala test…no tak snad má pravdu a jen nějaká virozka. Vy už jste definitivně v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
13.2.12 12:44

ahoj, před hodinou jsem mluvila se sestřičkou a výsledky moči samozřejmě k ničemu ( náběr do pytlíku ), ale teplota již od soboty není :nevim: Moc nejí, takže má takový průjem nepůjem, spíš bych řekla jen řídkou stolici, sní pár Bebe sušenek a hodně pije ( bohužel čaj od Hippu s jablečnou šťávou, což teda není na tu virózu nic moc, ale já do ní prostě nic jiného nedostanu :( ) takže bych řekla že to kakání je z toho. Včera jsem koupila v lékárně probiotika Nutrolin B, hodně po tom zapáchá moč, ale prý je to v pořádku - měla dnes ráno druhou dávku. Tak snad to k něčemu bude :nevim: Mimo to, sestřička ještě říkala, kdyby se stav zhoršil, tak máme přijít ( tím zhoršením myslela teploty ). Takže to vidím že budeme muset jen čekat, co jsem tak pohledávala na netu, tak střevní viróza může trvat až 14 dní 8o

edit: Panadol jsem dávala také - na střídačku s Nurofenem. Do soboty v noci byla plynatost děsná, teď už to není tak strašné

edit2 :mrgreen: : kdyby teplota byla dýl než tři dny ( tedy i zítra tak bych fakt jela, udělají minimálně crp a sterilní moč by také nebyla k zahození - zrovna nedávno tady byla diskuse o holčičce co měla několik dní vysoké teploty, nic nikdo nevěděl a nakonec z toho byl zánět ledvin :| )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
13.2.12 13:01

holky na teploty doporučuji sirup ibalgin fakt nejlepší co jsme na horečky a bolest měli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí