Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Snopy123 je to šílený kolikrát v noci už si říkám má to cenu jít spát?😂 😂
Už by jsem potřebovala pořádný spánek a nejhorší na tom je že usne jen u mě u manžela vůbec.
Už musím zkusit vše jinak budu jak mrtvola chodit 😂 😂
@Snopy123 zuby má už všechny.
A nechávat ji usnout samotnou taky nemohu protože se vzbudí a brečí dokud ji nevezmu. Takže i tak musím vzít a uspat.
Ono ani tak nejde o to že uspávam na ruce kdyby aspoň cca 30 min čert to vem ale 2 až 3 hodiny už si myslím že je moc.
Moc spánku pres den a na rukách bych rozhodně neuspavala. V náručí mi usínal syn, kdyz měl pár měsíců. Pak se usinalo spolecne a casto bral manžel na spaní, b lo to mnohdy i rychlejší ![]()
@Sovička 00 píše: Více
Ve dne spí hodně, proto spí špatně v noci. Ale teda jako, vážně jí v noci 2-3 hodiny uspáváš? A na ruce? ![]()
@Dahlia0409 píše: Více
To musí být šílený psycho. Normálně mě bolej ruce, jen to čtu. Tak dlouho uspávat je mazec. Chce to odbourat ty spánky ve dne, nechat jeden.
@arinecka píše: Více
Přesně tak a jeste se tak dobrovolně ničí ![]()
@Dahlia0409 píše: Více
Když jí uspává tak dlouho, tak je jasný že spát prostě nechce. Spíš bych se jí snažila unavit, aby pak zabrala únavou.
@Sovička 00 píše: Více
Píšeš, že odpoledne má 2-3 spánky. Tak je jasné, že v noci nespí. Nejmladší dcera měla přes den 2-3 spánky od narození, ale trvaly max 20 minut. V noci klidně dvě hodiny mezi kojením nespala, ale měla jsem ji v postelí a já u toho pospávala.
A když přes den za tebou dojde že chce spát tak ji taky drndáš na rukách?
Zařadit jiné spánkové asociace - pomuchlat plyšáka, hladit po hlavě, chytit tě za ruku třeba. Přes den nepovolit a unavit a v noci se pak bude menší pravděpodobnost toho že bude dvě hodiny čumákovat
@Sovička 00 A tak nebude spát. Pokud 2 hodiny nosíš na rukách, tak je to na prd tak jako tak ne? Nerostou ji zuby? Pokud je problém přechod na méně spánků, tak bych ji nenosila v noci.
Náš syn zařazoval bdělá okna před nemocí a po nemoci. Trvalo to možná rok než ho to přešlo.