19měsíční skoro nic nejí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Tak to ja mam zase opacny problem. Moje 20ti mesicni cacorka by porad jenom jedla.
Ale je divny ze se doktor nevyjadril, podle me toho sni hrozne malo. A co ovoce a zeleninu to Ti ji nebo taky ne? Aby mela vitaminy
- Citovat
- Upravit
myslím, že každý dítě je jiný, já teda tyhle starosti nepoznala, jen se zeptám není ta sunarka sladká?? To jsem nedávala, nic sladkýho, oběd byl masozeleninový příkrm, svačina ovoce, nebo zelenina, večeře mlíko,ale to vlastně bylo na spaní, usínala s ním, nevím, ten čaj co pije přes den je slazený?? Naše malá pila jen vodu, nic sladkého nedostávala..tak jestli jí ten čaj sladíš, že ho vypije dva litry a sunarka je sladká, tak nemá pocit hladu, nebo jí to prostě nechutná
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pravda ze mala taky sladky vubec neji. Mozna na tom neco bude. Jinak abych rozepsala nas jidelnicek tak rano ma jogurt a jeste kousek rohliku s pastikou, po hodce dostane ovoce nebo zeleninu podle toho co chce, na mlsani ma kukuricny krupky nebo neco podobnyho pak ma obed - uplne stejny jidlo co mam ja, pred vecou ma jeste svacu a k veceri opet veceri stejny jidlo co mame my - polivky, omacky, peceny maso vc.prilohy
- Citovat
- Upravit
Ahoj,zeleninu jo,ale taky nic moc kromě okurky,ta jí teda jede,ovoce sem tam zobne.Měla v zimě ATB a od té doby to stojí za prd,už měla i laktobacily,možná po nich to bylo o maličko lepší,ale teď zase hrůza,doktor říká že bude droboučká po mě,to možná jo,ale já se narozdíl od ní láduju od rána do večera.Sní toho opravdu málo,ale zase si říkám kdyby měla hlad,tak sezobne cokoliv ![]()
- Citovat
- Upravit
já se přidám k alli, musím říct, že když upeču bábovku dostane jí, sem tam něco sladkého taky,ale je tak navyklá, že třeba jogurt sladký nesní, jen hollandia bílý, prostě sladký není jídlo
jinak jídlo taky jíme stejný, běda kdybych měla něco jiného,tak to svoje jíst nebude, takže tak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kazdy dite je jiny,ale to co pises mi fakt prijde malo..Asi bych se znovu zeptala doktora nebo nasla jinyho.
Malej (20 msicu) ji porad neco,ale teda taky jeste nedostava sladky a pije jen vodu..Ale vim,ze kamaradcina dcera taky nejedla skoro nic,musela ji varit a nabizet spoustu potravin a to co snedla byla bida s nouzi..Dokonce ji treba delala toustiky a vykrajovala je vykrajovatkama a tak..A kdyz mala ji,jis s ni?Nebo nechce jist,kdyz vidi tebe?Mozna zkusit si s ni sednout a dat ji na talirek par kousku ovoce nebo zeleniny,sobe taky a muzete jist spolu..Ale to uz jsi asi zkousela..Taky bych se snazila z toho nedelat moc velky divadlo,z toho jidla.Nevim jak ta tvoje ale malej jak zjisti,ze ho do neceho nutim tak se sekne a nechce…Preju pevny nervy a at se to u vas brzy obrati k lepsimu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jo,sunarka je sladká a čajík taky přislazuju,ale opravdu maličko,možná to bude tím,zkusím to vyřadit z jídelníčku a uvidíme jestli se to někam pohne
moc díky
- Citovat
- Upravit
a ten čaj jí sladíš přes den?? A ta sunarka je sladká?? To by jí mohlo zasytit, proto pak už normálně nejí, nemá potřebu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak u nas je okurka taky na prvnim miste
a ji uz sama? Nase od ty doby toho sni vic, bavi ji to a neni u jidla problem.
- Citovat
- Upravit
podle mě jí energie nechybí a co si budeme povídat, jestli je sunarka tak dobrá jako za našeho dětství sunar, tak bych okurkou a jogurtem taky pohrdla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
u nás jsou na prvním místě rajčata, což se přiznám má po mě, jsem rajčatový milovník, k snídani musí mít aspoň dvě veliká rajčata a k tomu něco malého třeba chlebík se žervé nebo s lučinou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
můj malej poslední dobou taky nejí,ráno má mlíko s přesnídávkou(jinak jí do něj ted nedostanu)pak kolem 11 než jde spát nabídnu jídlo většinou nechce,nabídnu po spaní ale zamkne si pusu tak většinou skončíme u jogurtu nebo mlíka,odpol jogurt občas ho taky nechce,přes den pár křupek nebo kousek jablka,večer nabídnu jídlo nebo kaši(tu si občas dá) a pak má mlíko dělá mi to asi poslední měsíc,vím že nechce jíst v teple to má asi po tatínkovi včera nakonec večer snědl misku polívky ale dneska jí k obědu nechtěl a udělal takovou scénu tak dostal lipánka ,vím že to není řešení ale vydrží celej den o hladu a nevezme si to.do roka jedl hodně a všechno snědl i 250 jídla a ted nesní ani 100g spíš tak 5 lžiček taky nevím co s ním
od února má dole 40dkg ale to není zas moc tak to nějak neřeším vždy něco sní a naštěstí má aspon rád to mlíko
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My takhle hlídáme dvouletou holčičku a bylo to to samý.Ráno přijela s flaškou sunaru, pak jí rodiče cpali dopoledne flašku džusu, protože nekakala, na oběd snědla mrkev z polívky, druhé jak kdy, občas zobla masa.Jogurt nechtěla, z ovoce jen jahody ![]()
Sebrala jsem jí džus a dostala ho vždy jen po jídle, pokud jedla.Taky jsem jí ho naředila s vývarem z ovesných vloček.Jak se vykakala, tak jedla trošku lépe.
Po té vodě měla více hlad a taky po vyběhání venku.
Zkoušela bych i jiné druhy potravin - různé druhy jogurtů, ovoce případně přesnídávek.Malá si nosila sunarku ovocné pyré a přišlo mi kyselé.Tady pak snědla dceřinou nějakou obyčejnou sladkou přesnídávku.
- Citovat
- Upravit
U nas vede okurek a olivy,ty zboznuje…Taky pomeranc..Jak pise Alli,tak je pravda ze malej taky ji mnohem radeji od ty doby,co muze jist sam…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,malá má 19m a skoro nic nejí,ráno vypije sunarku,kousne si dvakrát do chleba,v poledne kapku polívky a jde spát,odpoledne ztěží pár lžiček druhýho jídla a až večer opět sunarku,jinak nic nechce.Přesnídávky,jogurty,sýry do ní vůbec nemůžu dostat,zkoušela jsem jí i oblbnout a nalila jsem jí jogurta do flašky,jednou si cucla a už nechtěla.Je to dlouhodobá záležitost,možná 4-5měsíců,doktorovi jsem to říkala,ale nevyjádřil se.Je pravda že hodně pije,tak dva litry za den,tak nevím jestli si nezalepí břicho čajem a pak nemá hlad.Jsem z toho docela nešťastná,protože má možná už půl roku váží devět a půl kg.Jak baštěj vaše děti,je to normální?