Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj Kačko
, to jsi ráda že už máš to stěhování za sebou viď?já začínám snad…až to dostanu,kolem poloviny ledna..
Marti, jsem hrozne rada, konecne bydlime ve vetsim byte a muzu mit i uklizeno, v tom malym uz jsme o vsechno zakopavali, bylo to desny. Mame i balkon, tak si to hrozne uzivam, travim tam kazdou volnou chvilku
. Moc jich teda zatim nebylo, porad je co dodelavat a uklizet a dokupovat, ale uz se to rysuje…Nejhorsi bylo tech nekolik prvnich dni, kdy jsme vybalovali…
To je super, to mas tak za tyden, budu ti drzet palce, uz nas tech netehuli tady moc nezbylo…
Kačko díky moc..jenže záda pořád nejsou úplně dobrý,nevím co s tím..občas to jde pak zase bolej ![]()
tak to je paráda že jsi spokojená a teď už jen mimi a bude to dokonalý..no moc nás tu nezbylo ale dotáhneme to letos ![]()
Marti, ja verim, ze 2012 bude uz konecne dobrej rok.
To je mi lito s tema zadama, skoda, ze ti nedokazali od bolesti pomoct uplne…
Ahoj holky,jen vám chci napsat že dnes jsem začala stimulovat,tak mi prosím držte pěsti…děkuju…doufám že se máte všichni fajn maminky,těhulinky,budoucí těhulinky ![]()
Martinko, to je super, moc držím palce a pěkně informuj
Takže nakonec vyšla ta studie v Cube? Co Tvá záda?
Cassi no záda asi lepší nebudou,mám plotnu mimo takže občas je cítím,ale cvičím ob den a hodně chodím a pomáhá to,tak snad to vydržím.Jinak vyšla ta studie,jsem strašně ráda protože se tam cítím báječně a ta dr.je skvělá!
Co ty těhulko,máš vše v pořádku?
u nás se teď dlouho nic neděje, až 31. máme screeningový ultrazvuk… mám problémy se spaním, často se teď budím nad ránem a pak nemůžu třeba pár hodin usnout… a po takhle potrhaném spaní jsem hotová. Ale dneska jsem spala skoro dvanáct hodin a stejně jsem jak mrtvola
už jsem ve dvanáctém týdnu, tak doufám, že se to brzy zlepší ![]()
Takže ten lék je ten ze studie? Je do zadku nebo v peru?
a špatně ti není?strašně to letí,to je fakt mazec!a chodíš do práce nebo jsi doma?jinak o tom léku psát nesmíme ale tohle snad neva,píchá se do břicha..
Ahoj holky, v rychlosti vás všechny zdravím ze zasněženého severu Moravy a Marti, moc gratuluji k začátku stimulace a budu držet pěsti. Cassi, neboj, ta nespavost přejde, taky jsem to tak ze začátku měla a ve 2.trimestru jsem to všechno dospala, ten byl vůbec nejlepší. Jinak my s malým Vojtujeme o sto šest, nesnáším to, ale nedá se nic dělat, už cvičíme 3 cviky na každou stranu, jsou tedy vypečené, ale budu doufat, že to Kubíčkovi pomůže. Jen včera a dnes je nějaký unavený, pořád by jen spinkal, tak ho nechávám a doufám, že to je jen počasím, že na něj nic neleze. Opatrujte se a moc na vás myslíme.
P.S. Marti, co pejsek, už je úplně v pohodě?
Chmeldi děkuju ti moc
,jsi hodná…jojo pejsek je už zase v lati,teď zase hárá,takže máme veselo,proužkatý kalhotky ale zvládá to v poho.Doufám že Kubíkovi ty cviky pomůžou,vydrž mamino ![]()
Marti podivně mi je jen, když se zapomenu najíst, když jím po malých porcích v krátkých intervalech, tak dobrý. Kdy jdeš na ultrazvuk?
Chmeldi, Vojtovka se hodně chválí, snad vám taky pomůže, když už se s ní trápíte ![]()
jo a k práci, já už jsem pár let v domácnosti
ale neměla bych na ni asi energii, fakt mám chvílema dost, nechci vidět, až se to narodí ![]()
Cassi jdu v pátek a pak budu jezdit obden,je super že jsme takhle pod kontrolou,to se mi líbí..jinak mě taky baví bejt doma,fakt si to vychutnávám ![]()
Marti, moc ti drzim palce, at mas ze studie mimiska. Muzes si nechat zbytek zmrazit?
Cassi, ja tehule nejsem a ted uz par tydnu rano tak hodinu nemuzu spat, vzbudim se, dojdu si na zachod a pak se hodinu prevaluju…Treba je ted nejaky divny obdobi
.
Jinak ja tu mam babi s dedou na navsteve, tak mam porad co delat, jsem rada, ze za nami prileteli…