Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kačko díky moc
.Samo že když zbydou tak si je můžu zamrazit a do půl roku ti je zavedou zadarmo.Je to super..uvidíme..
Tak to je uplne super, ze i KET mas od nich hrazenej. A to pak musis taky po jednom nebo ti jich daji pri KETu i vic?
Myslím že taky po jednom,ale mě tohle vůbec neva..a co ty,na jaře jdeš?
Snad jo, do leta bych to chtela uricte stihnout, uvidim, jak se pak dohodneme s manzou…
Marti, a to jezdíš do Prahy a budeš jezdi ob den? To bychom měly dát někdy kafe ![]()
Cassi teď tam jedu v pátek na 10hod. a pak v neděli na 15hod.ale mám neschopenku a vycházky omezený takže makám domů..a hlavně jsem totální pako na Prahu,hrozně tam bloudím i s navigací ![]()
spíš až v týdnu potom, to budu už bez muže
dala bys sraz někde, kam trefíš, já Prahu docela umím ![]()
cassi většinou budu jezdit na 10hod. a pak to mám akorát domů do 12hod.mám vycházku..jsem na PN se zádama a to nevím jestli bych obhájila umělý,nevím ![]()
Tak Martinko, velka gratulace a at to dopadne uzasne a ja verim, ze ano!!! ![]()
Cassi, jak se citis tehulko???
A co nase maminky?
U me vse v pohode, ted jsem v 15tem tydnu a citm se fajn, sem tam me zabili brisko, ale jinak OK, predevcirem jsem byla na ultrazvuku, jelikoz jsem se malinko te bolesti v podbrisku zalekla…ale vse je tak jak ma, jen se mi zvetsuje deloha a tak je to malinko bolave…mimco si tam pekne hovelo a vypadalo spokojene…tak huraaaaa
¨Kahu mel vcera zapis do prvni tridy, tak to bylo napinave, chudak byl z toho uplne nervozni, ale vedl si moc dobre, zapel pisen a prednesl basen, podepsal se a vyresil pal ukolu a poznal nejaka pismenka a cislice a je inn…takze od zari nam to zacina…ufff ![]()
No tak doufam, ze se mate vsechny dobre…pusinky Lenka ![]()
Ahoj Leni, a neviděli už, co to je? ![]()
Já se mám unaveně a unuděně
ale asi je to dobře. Lepší než nějaký negativní vzruchy… 31. nás čeká screeningový UZ, tak jen čekám, až to nastane ![]()
Leni díky kočko moje
, zatím je vše ok,reaguju prý dobře.Zítra zase frčíme a to by mi prý už řekli kdy bude opu..no letí to teda pěkně!Jsem ráda že máš vše ok ![]()
Marti, tak co? Snad jde vse dobre a budes mit krasny vajicka ![]()
ahoj Kačko,zatím se držím,i když lítání ob den na UTZ a brání krve furt z jedné žíly,nic moc..ale reaguju zatím dobře..včera jsem píchla i tu druhou do stehna,bála jsem se ale šlo to,spíš pak to štípalo,nateklo a udělal se flek ale po hoďce dobrý..tak snad..díky že na mě myslíš ![]()
Prima, Marti
já bych se do stehna asi nebodla, jsi borec
už víš, kdy půjdeš na OPU?