Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Hoope píše:mishka123 píše:Hoope píše:Se máš já uklízím![]()
sem teď 2 hodiny vařila…blé…a za 30 minut mě vezmě manžel na dobrou kávičku a pak jedme s malým na motokáry
![]()
![]()
jopí!!!
ať je tady čisto než příjde přítel … Asi pak půjdu něco upéct
![]()
já uklidím až večer
…ráno nevstávám tak prostě budu uklízet večer
![]()
![]()
No já to chci mít už za sebou ten úklid … Hlavně chci , aby přítel přišel do čistého … Jsem neuklízela týden ![]()
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Na konci tohoto týdne jsme si na pojišťovnu podali žádost na schválení IVF a na přelomu listopadu a prosince by se mohlo jít na věc. Zatím sháním informace o tom, co mě čeká. Těším se i bojím zároveň.
Plumeria píše:
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Na konci tohoto týdne jsme si na pojišťovnu podali žádost na schválení IVF a na přelomu listopadu a prosince by se mohlo jít na věc. Zatím sháním informace o tom, co mě čeká. Těším se i bojím zároveň.
Ahojky určitě se můžeš přidat ![]()
Ahojky holky, vítám nováčka…
Pár dní jsem tu nebyla, byli jsme s přítelem u mých rodičů, takže jsem se dnes vrátila domů Zítra jedu odpole do Caru a jsem zvědav, jestli už bude schválená žádost na pojišťovně nebo ne. Budu alespoň už vědět, jestli se to stihne v listopadu nebo spíš až prosinec. Takže tak.
Mapos, nedočítala jsem celou dikusi, takže se ptám, jak jsi dopadla s doktorkou?Dupla sis jsi to nechala na ní?
Ahoj holky.nevíte náhodou jestli při stimulaci mužu mít problém z dýcháním ?? ![]()
Nati86 píše:
Ahojky holky, vítám nováčka…
Pár dní jsem tu nebyla, byli jsme s přítelem u mých rodičů, takže jsem se dnes vrátila domů Zítra jedu odpole do Caru a jsem zvědav, jestli už bude schválená žádost na pojišťovně nebo ne. Budu alespoň už vědět, jestli se to stihne v listopadu nebo spíš až prosinec. Takže tak.
Mapos, nedočítala jsem celou dikusi, takže se ptám, jak jsi dopadla s doktorkou?Dupla sis jsi to nechala na ní?
Ahojky Nati , tak to ti držím palečky , ať to máš schválené
a může se s tím co nejdřív něco udělat ![]()
Mishko, to mě zajímá, jelikož jsemměla dřív trošku problémy s astmatem a dýcháním…
Pajul píše:
Já jsem teď dovařila.Dělala jsem bram.kaši a kuřátko …teď jdu dělat palačinky i pro návštěvu…A manžílek dělá KONEČNĚ lišty,ještě jsem nekouřila
mishka123 píše:Hoope píše:No já to chci mít už za sebou ten úklid … Hlavně chci , aby přítel přišel do čistého … Jsem neuklízela týdenmishka123 píše:Hoope píše:Se máš já uklízím![]()
sem teď 2 hodiny vařila…blé…a za 30 minut mě vezmě manžel na dobrou kávičku a pak jedme s malým na motokáry
![]()
![]()
jopí!!!
![]()
já uklidím až večer
![]()
![]()
Hoope píše:Pajul píše:
Já jsem teď dovařila.Dělala jsem bram.kaši a kuřátko …teď jdu dělat palačinky i pro návštěvu…A manžílek dělá KONEČNĚ lišty,ještě jsem nekouřila
já vařila hovězí polívku s játrovýma knedlíčkama a vepřové rolky plněné šunkou a sýrek zapečené smetanou a k tomu bramborové dolary
![]()
po měsíci celkem náročné jídlo, jinak se s tím tolik nese*u
Mňamká ![]()
Luciet2 píše:
Ahoj holky.nevíte náhodou jestli při stimulaci mužu mít problém z dýcháním ??
v žádném případě…pokud stříkáš Synarel, tak je na utišení, ale neměla by si mít takhle závažné kontraindikace. Přečti si leták a ztítra si radši zavolej do CAR.
Hoope píše:mishka123 píše:Hoope píše:No já to chci mít už za sebou ten úklid … Hlavně chci , aby přítel přišel do čistého … Jsem neuklízela týdenmishka123 píše:Hoope píše:Se máš já uklízím![]()
![]()
![]()
jopí!!!
![]()
já uklidím až večer
![]()
![]()
![]()
![]()
už máš uklizeno??
já tak za 30 min začínám
…pustím si k tomu Zoufalé manželky a jedůůůůů!!!
![]()
JJ už mám konečně
a péct budu zítra
dneska na to kašlu , přítel mi stejně volal , že mu není nějak dobře
mishka123 píše:Hoope píše:JJ už mám konečněmishka123 píše:Hoope píše:No já to chci mít už za sebou ten úklid … Hlavně chci , aby přítel přišel do čistého … Jsem neuklízela týdenmishka123 píše:Hoope píše:Se máš já uklízím![]()
![]()
![]()
jopí!!!
![]()
já uklidím až večer
![]()
![]()
![]()
![]()
už máš uklizeno??
já tak za 30 min začínám
![]()
a péct budu zítra
Hoope píše:mishka123 píše:Hoope píše:JJ už mám konečněmishka123 píše:Hoope píše:No já to chci mít už za sebou ten úklid … Hlavně chci , aby přítel přišel do čistého … Jsem neuklízela týdenmishka123 píše:Hoope píše:Se máš já uklízím![]()
![]()
![]()
jopí!!!
![]()
já uklidím až večer
![]()
![]()
![]()
![]()
už máš uklizeno??
já tak za 30 min začínám
![]()
a péct budu zítra
![]()
![]()
takže čajíček s rumíčkem a mazlinky mazlinky
![]()
Rumíček vypil před týdnem s kamarádem
mazlinky bych dělala , ale on když je mu blbě tak ne
![]()
ja si na něj něco vymyslím ![]()
Dobrý den, jak často máme sexovat, když chci otěhotnět? Děkuji za odpověď. Odpověď