2letý nechce jíst sám
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Pájinka25 mala mam ve trech neco kolem 12 ti kg a je v pohode. Udajne od roka je ukazatelem spravne vyzivy to jak dite roste a ne vaha. V ockovacim prukazu jsou percentilove tabulky tak si klidne zkontroluj ze jste v te nejlepsi norme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, díky. no, tak budem krmit
jinak @Lemuska to jsem taky četla, že od roka už nemusí přibýrat tolik co do roku, ale my chodíme asi od 10měsíců stále na převážení, je to na palici. řekla bych že je v pohodě, ale musíme tam furt lízt na vážení a stejně s tím nic nedělají, t ak nevím. má ted ve 24měsich 10kg. jde pamaloučku nahoru, ale prej musí víc atd. přitom dokud byl kojenej byl to pěknej cvalík, asi to začalo s příkrmama, ale celiakie nebo tak by to prej být neměla když nemá průjmy atd. no, musím se ještě zeptat v těch jestlí co a jak s tím jídlem. žijeme mimo čr a tady ve školce a jestlích nevaří, musí si nosit svoje jídlo.
tak nevím, proč v těch jestlích ten chleba nesní a jak příjdu tak hned ten chleba chce, taky mu nosím z domova pití se bou, no je to děs. tak díky holky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak oni to, že nejí nějak neřeší. Když jsem se ptala, že ten chleba nesnědl, co jsem mu sebou dala, tak že prej, no on si ho sní doma. jako a to je vše. to že celý den nic nesnědl neřeší. jsem z toho fakt hotová. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je fakt hrozne…tak drzim palce at se s nimi domluvis na nejakem rezimu pro maleho a aby na to dohledli. To tam asi maji takovou tu volnou vychovu bez pravidel, snez si kdyz mas hlad, obedy nejez kdyz nechces (tim nemyslim nutit)??? Na tu vahu se podivej, ale prijde mi ze te zbytecne stresuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Našim dvojčatům budou za dva měsíce tři roky a holčička má 11,3 kg a kluk 12,5kg ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, díky tak to není tak hrozná ta váha. já jako malá byla taky pěknej hubeňour. @Lemuska já ani snad nechci vědět co v tý školce (jeslích ( dělají. v pátek jsem si pro něj přišla zrovna když všichni byli venku jen Honzík s paní učitelku vevnitř. převlíkala ho, měl uplně mokrý punčocháče a bodýčko od bláta, i písek měl za plínou když jsem ho doma přebaliovala, a to byli venku a měl kombinezu, tak nevím co tak dělají. jo a boty taky, vše bylo úplně durch, jako by spadl někam do jezírka, fakt nevím. hrůza.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pisek za plinkou??? Jezisi to jim asi musel odejit na zahradu jen bez kombinezky
asi si ucitelky nejsou schopni deti uhlidat
Asi bych se zajimala co tam s nimi delaji…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, jenže to si nepomůžem, asi to je takhle všude. Jinak se mi tak líbí, ale tohle. no, oni spí venku v kočárkách, tak mě napadlo, jestli jim tam nevylezl, nebo pak mají klouzačku a třeba sjel po hlavě dolů a tam mohla být kaluž, tak se to dostalo až na bodýčko, no nevím. hold asi každý kraj jiný mrav.
:nevim
:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je pravda, ze deti jsou relativne nerozbitne a ja asi uzkostliva. Je jasny, ze nemate-li jinou volbu tak holt clovek musi primhourit oci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, mělo by tříleté dítě už obědvat příborem samo?
Děkuji
- Citovat
- Upravit
22 měsíců, nechce jíst sám, neposedí
Ahoj holky, tak se přidávám..malý jedl krásně lžičkou od roka, v roce a půl i vidličkou a lžičkou už zvládal jakž takž i polévku..no a poslední 2 měsíce hrozný zlom. Odmítá jíst sám, musím ho krmit. Z oběda sní 3 lžičky bramborové kaše a už vylézá z židličky, dneska ráno snědl vidličkou pár soust palačinky a konec..musím dokrmit já. Navíc u jídla neposedí, je roztěkaný, chce vylézt ven z židličky, když ho tam pripoutám těmi popruhy, tak řve jak tur, že nemůže vylézt a pak už nechce jíst vůbec. Za 4 měsíce se nam narodí miminko a já jsem z toho na prášky, že ho ještě budu muset krmit, myslela jsem, že už bude samostatný. Kdy u vás nastal zlom, ze zase deti zacly jíst samy? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já tě moc nepotěším, naše malá má 25 měsíců a taky neji sama. Jediné co ji sama je ráno snídaně (kuličky s mlékem),ale ani to nesní celé sama. Když ji dám něco do ruky párkrát si kousne a pak ji to musím dávat já. Problém je, že má furt hodně práce a na samostatné krmení prostě nemá čas
Vím, že s miminkem to bude těžký, ale násilím stejně ničeho nedosáhneš. A čím víc u toho budeš nervni tím víc se malý sekne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Haleyy no samostatny nebude a bude se chovat jeste vic jako mimino, s tim pocitej a obrn se predem… vcetne oblikani a podobne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Haleyy ani jedno mé dítě nejedlo dobrovolně samo ve dvou letech ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na 2 letech jsem malou plne krmila, takove ambice, ze by jedla sama, to jsem ani nemela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit