Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@KamaKama píše:
@Balua a projevila se u vás alergie i jinak než pouze nekakanim? Nějaké vyrážky, nechuť k jídlu apod.?
Ano byl osypany cely ale bylo leto tak jsme mysleli ze ma spis potnicky a stolice byla vodova s hleny coz jsem jako prvorodicka taky neodhadla az pak v nemocnici. No a hlavni furt rval ale furt i dvacet hodin denne
@KamaKama Na rektalni rource není nic špatného.Moje teta ji používala za zacatku někdy pry i kazdy den na prdy i na kakani.A oba kluci teď už 4 a 5 let nemají problém s chozenim na záchod. Já ji na maleho taky používám ale u něj je těžké ještě dělat nějaké závěry(ohledně rourky) protože je mu 5 měsíců.Ale zacpou trpí už od narození.To jsem vždycky nechápala jak může mít kojene miminko takhle tuha hovinka.A bezmlecnou jsem taky zkoušela a dostala jsem se akorát na kakani 1× týdne ![]()
@MatyáškovaMaminka já teď zkusila uvařit fenyklovy čaj, nechala jsem ji vypít pár doušku a do 20 min. byla nálož v plence..druhý den jsem zkusila znovu a nic…tak nevím, zda to není spíš zacpa
@KamaKama ja někde četla že na zacpu je lepší heřmánkovej čaj ze fenikl ve větším množství muze zacpavat.Kazdopdne máte dobré že vám malá čaj pije.Me Mates všechno plival.Jak vodu tak i ty čaje.A to jsem zkoušela lžičku,stříkačku láhev a z ničeho to nechtěl což bylo docela fristrujici jelikož jsme i dost trpěli na koliky
.Každopádně to s tím kalanim teda spíš nekakanim došlo až tak daleko že nás doktorka poslala na sono bříška a do proktologicke poradny.