Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
No já dala kamarádčině dcerce k 2. narozeninám Duplo a návleky na nohy ![]()
Ono záleží, co už má ![]()
Má ráda knížky? Prcek má rád takové ty s otevíracíma okýnkama…nebo má ráda nějaké figurky? Třeba dát hrneček s Krtkem nebo tak… ![]()
Pokud ne panenky, tak co třeba oblečky na barbienky, malá si s tím ráda hraje, knížka je super nápad, jak tu někdo už zmiňoval nebo nějaká razítka, skicák, omalovánky, pastelky do vody,
Oblečky na panenky ani barbinky ne, s panenkama si moc nehraje a barbínku jsem to u ní nikdy neviděla
Na knížky teda mrknu, to je dobrý nápad. děkuju
Sice mám kluka, ale nejvíc bych ocenila voskovky a pastelky. Toho není nikdy dost. Teď už jsme najeli i na foukací fixy se šablonama.
Nebo magnetickou tabulku na kreslení, knížku s magnetama.
@subsomi píše:
Oblečky na panenky ani barbinky ne, s panenkama si moc nehraje a barbínku jsem to u ní nikdy neviděla
Na knížky teda mrknu, to je dobrý nápad. děkuju
Knížky pro malé děti kupuji v Levných knihách…oni jim dají dost zabrat a nestojí tolik peněz
…a deají se tam sehnat pěkné.
@lucenka píše:
Sice mám kluka, ale nejvíc bych ocenila voskovky a pastelky. Toho není nikdy dost. Teď už jsme najeli i na foukací fixy se šablonama.
Nebo magnetickou tabulku na kreslení, knížku s magnetama.
Vidíš..a třeba můj prcek na kreslení a psaní moc není…
On je to opravdu individuální… ![]()
U nás teď jede plastelína - tak co nějakou základní sadu Play Dough - i kdyby to nevyužila teď, tak za pár měsíců po tom bude šílet. A navíc jsou i jiné plastelíny, než tyto značkové a drahé. Od kamarádky dostal takové ty klasické plastelínky a sadu vykrajovátek a vše to bylo v takovém panáčkovi, který nyní slouží jako velká pokladnička ![]()
@Mafina5
teď jsem se dívala na ty sady, ale u všech je psáno od 3 let
ale ona bude mít teprve 2 roky
Náš malej dostal od mojí kamarádky ke druhým narozeninám magnetickou tabuli na kreslení a spokojenost! ![]()
a do 500 se dostaneš určitě ![]()
No nesmí se to brát až tak vážně. S plastelínou si snad bude hrát maminka s ní tak ohlídá, aby to nesnědla, ne?
Nase mala dostala od kamaradek k druhym narozeninam plastelinu play doh a dreveny magneticky rybolov - z obojiho mela obrovskou radost!
A co treba nakupni vozik? Z toho je nase mala taky nadsena ![]()
Nebo třeba nějaké nádobíčko a potraviny do kuchyně, toho není taky nikdy dost
a nebo puzzle http://www.maxikovy-hracky.cz/…a-zmatlikova naše malá ho už od dvou v pohodě zvládá