2. narozeniny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2507
7.3.13 18:23

No já dala kamarádčině dcerce k 2. narozeninám Duplo a návleky na nohy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
7.3.13 18:35

Ono záleží, co už má :mrgreen:

Má ráda knížky? Prcek má rád takové ty s otevíracíma okýnkama…nebo má ráda nějaké figurky? Třeba dát hrneček s Krtkem nebo tak… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
7.3.13 18:47

Pokud ne panenky, tak co třeba oblečky na barbienky, malá si s tím ráda hraje, knížka je super nápad, jak tu někdo už zmiňoval nebo nějaká razítka, skicák, omalovánky, pastelky do vody,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
7.3.13 18:51

Oblečky na panenky ani barbinky ne, s panenkama si moc nehraje a barbínku jsem to u ní nikdy neviděla
Na knížky teda mrknu, to je dobrý nápad. děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
7.3.13 18:55

Sice mám kluka, ale nejvíc bych ocenila voskovky a pastelky. Toho není nikdy dost. Teď už jsme najeli i na foukací fixy se šablonama.
Nebo magnetickou tabulku na kreslení, knížku s magnetama.

• Citovat
  • Upravit
7569
7.3.13 19:01
@subsomi píše:
Oblečky na panenky ani barbinky ne, s panenkama si moc nehraje a barbínku jsem to u ní nikdy neviděla
Na knížky teda mrknu, to je dobrý nápad. děkuju

Knížky pro malé děti kupuji v Levných knihách…oni jim dají dost zabrat a nestojí tolik peněz :lol:…a deají se tam sehnat pěkné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
7.3.13 19:02
@lucenka píše:
Sice mám kluka, ale nejvíc bych ocenila voskovky a pastelky. Toho není nikdy dost. Teď už jsme najeli i na foukací fixy se šablonama.
Nebo magnetickou tabulku na kreslení, knížku s magnetama.

Vidíš..a třeba můj prcek na kreslení a psaní moc není…
On je to opravdu individuální… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
7.3.13 19:20

U nás teď jede plastelína - tak co nějakou základní sadu Play Dough - i kdyby to nevyužila teď, tak za pár měsíců po tom bude šílet. A navíc jsou i jiné plastelíny, než tyto značkové a drahé. Od kamarádky dostal takové ty klasické plastelínky a sadu vykrajovátek a vše to bylo v takovém panáčkovi, který nyní slouží jako velká pokladnička :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
7.3.13 19:55

@Mafina5
teď jsem se dívala na ty sady, ale u všech je psáno od 3 let :nevim: ale ona bude mít teprve 2 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
7.3.13 19:57

Náš malej dostal od mojí kamarádky ke druhým narozeninám magnetickou tabuli na kreslení a spokojenost! :pankac:
a do 500 se dostaneš určitě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
7.3.13 19:59

No nesmí se to brát až tak vážně. S plastelínou si snad bude hrát maminka s ní tak ohlídá, aby to nesnědla, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
7.3.13 20:11

Nase mala dostala od kamaradek k druhym narozeninam plastelinu play doh a dreveny magneticky rybolov - z obojiho mela obrovskou radost!
A co treba nakupni vozik? Z toho je nase mala taky nadsena :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
7.3.13 23:25

Nebo třeba nějaké nádobíčko a potraviny do kuchyně, toho není taky nikdy dost :) a nebo puzzle http://www.maxikovy-hracky.cz/…a-zmatlikova naše malá ho už od dvou v pohodě zvládá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí