Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nejlepsi by bylo kazda ji poslat 20 50 100 kc dle moznosti a byl by klid.rady jsou fajn ale tech se nenajedí…asi utopie ja vim, ale realna pomoc ![]()
@KackaDoup píše:
Nejlepsi by bylo kazda ji poslat 20 50 100 kc dle moznosti a byl by klid.rady jsou fajn ale tech se nenajedí…asi utopie ja vim, ale realna pomoc
Jednou se nám to s manželem taky stalo.
My dva jsme měsíc přečkali na chlebu s máslem, rohlíkách a nejlevnějších pytlíkových polévkách a synovi jsme vařila a chystala relativně normální jídla.
Hnus fialovej, ale přežili jsme všichni. Jen od té doby nejíme pytlíkové polévky.
@Regina Hero píše:a zítra tu bude x dalších podobných diskuzí, jak jsou na tom lidi před výplatou špatně…
Však právě..Jinak bych to určitě udělala..
![]()
@KackaDoup píše:
Tak leda se tu zamknout
Nebo kdo chce, ať napíše zakladatelce SZ..co?
@Lilibeth píše:
Jednou se nám to s manželem taky stalo.
My dva jsme měsíc přečkali na chlebu s máslem, rohlíkách a nejlevnějších pytlíkových polévkách a synovi jsme vařila a chystala relativně normální jídla.
Hnus fialovej, ale přežili jsme všichni. Jen od té doby nejíme pytlíkové polévky.
a proč jste kupovali drahý pytlíkový polívky?
stojí nejlevnější okolo 10 korun, a je z toho sotva litr, když koupím zeleninu mraženou v akci za 10-12 korun, kosti kolem 5 korun, za půl kila, a mám z toho i 2-3 litry ![]()
Holky všem moc děkuju
ale nějákou finanční podporu opravdu nemůžu příjmout nepřišla jsem sem žebrat o peníze ale jen o rady jak vyjít strašně moc ale děkuju všem
jinak manžel bude mít ty obědy a bude nám nosit polévky z práce
jinak s malou si vždy na rychlovku něco uděláme třeba to rizeto, zapečený brambory, těstoviny atd
obědy na víkend budou v mrazáku něco málo je
@nojmisek19 píše:
Holky všem moc děkujuale nějákou finanční podporu opravdu nemůžu příjmout nepřišla jsem sem žebrat o peníze ale jen o rady jak vyjít strašně moc ale děkuju všem
jinak manžel bude mít ty obědy a bude nám nosit polévky z prácejinak s malou si vždy na rychlovku něco uděláme třeba to rizeto, zapečený brambory, těstoviny atd
obědy na víkend budou v mrazáku něco málo je
Máš to dobře vymyšlené
Myslím, že to zvládnete..Kdyby něco piš!!!
@Silwinka87
dobře jen nemáte ještě nějákou radu na ty jídla děkuju
Ty inzeraty co prodavas rozhod na vic serveru, dostane se k tomu vic lidi.. Tady, mimibazar, bazos…snad neco prodas a budou kacky navic..
Hodím moc děkuju mám to na fb v bazárcích a něco jsem měla na aukru ale nic
@nojmisek19 píše:
@Silwinka87
dobře jen nemáte ještě nějákou radu na ty jídla děkuju
Luštěniny jsou levné, jestli to jíte. Třeba červená čočka je vhodná i pro dítě a bývá u nich dost oblíbená. Stačí orestovat cibulku, na to hodit č. čočku, zalít vývarem (když není tak vodou + osolit), přidat 1 nakrájené rajče a za 20 minut hotovo. Je toho dost, lze jíst s chlebem, bramborem, rýží.
Zapečené těstoviny se sýrovou omáčkou, toho je taky hodně a zasytí i chlapa, děti to milujou.
@nojmisek19
Hod sem odkazy na ty veci, ktere prodavas, treba se nam bude neco hodit.