Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, jsme ve finanční tísni a zbylo nám 2000 na celý měsíc pro 2 dospělý a 2.5letou holčičku. Dá se stím něják vyžít? Neumím si to představit ![]()
Budu vařit levná jídla ale stejně
Uvítám jakoukoliv radu děkuji ![]()
Vím, že je to blbá rada, ale přece, můj táta vždycky říkal, když nemáš jídlo doma (případně nemáš na jídlo), tak choď po návštěvách.
@nojmisek19 píše:
Ahoj holky, jsme ve finanční tísni a zbylo nám 2000 na celý měsíc pro 2 dospělý a 2.5letou holčičku. Dá se stím něják vyžít? Neumím si to představit
Budu vařit levná jídla ale stejně
Uvítám jakoukoliv radu děkuji
Teda, to je dost málo..
A nemůžeš si třeba půjčit od rodiny nebo kamarádky? A to je jenom tento měsíc nebo to už tak budete mít pořád?
@mmmmmmmm píše:
Vím, že je to blbá rada, ale přece, můj táta vždycky říkal, když nemáš jídlo doma (případně nemáš na jídlo), tak choď po návštěvách.
Je fakt, že někdo má takový pravidlo.. aspoň jedno jídlo týdně zdarma ![]()
@nojmisek19 dva tisíce na co všechno? Nejspíš budete muset poprosit rodiče nebo sourozence o nějakou pomoc… pro tři lidi si takhle málo neumím ani přestavit…
@nojmisek19 myslím že vyjít se s tím nedá. Taky bych zvažovala si od někoho půjčit, třeba od rodičů nebo tak, dva tisíce jsou fakt málo pro tříčlennou domácnost ![]()
Tak to jsme na tom tento měsíc skoro stejně. Co budeme dělat taky nevím.
To je mi lito, ale zvladnout se to da. Mas nejake zasoby doma??? Mala ji uz vsechno?? Chlap ji v praci??
@mmmmmmmm píše:
Jako 2 t na jidlo a vse ostatni? A to je na mesic, nebo nejak na dyl?
@mmmmmmmm píše:
Fakt záleží, jestli jde jen o ten jeden měsíc, nebo to má být dlouhodoběji. Jednorázově by se to dalo zvládnout, spotřebovat do mrtě domácí zásoby, vařit se dá levně při zachování jakýchsi zásad zdravého jídelníčku, ovšem jíst se to dlouho asi nedá
.
Proboha, hlavne zadne Providenty a spol. To je cesta do pekel
![]()
Jestli je to jen tento měsíc, tak to přežijete.
Vyjezte všechny zásoby, drogerii kromě mýdla nepotřebujete a z nově nakoupeného třeba jen chleba se sádlem, těstoviny, brambory…
Není nějaký jednorázový příspěvek v hmotné nouzi? Zkus zajít na sociálku.