2 tisíce na měsíc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2098
9.10.13 22:07

2 tisíce na měsíc

Ahoj holky, jsme ve finanční tísni a zbylo nám 2000 na celý měsíc pro 2 dospělý a 2.5letou holčičku. Dá se stím něják vyžít? Neumím si to představit :(
Budu vařit levná jídla ale stejně
Uvítám jakoukoliv radu děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4635
9.10.13 22:09

Vím, že je to blbá rada, ale přece, můj táta vždycky říkal, když nemáš jídlo doma (případně nemáš na jídlo), tak choď po návštěvách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
9.10.13 22:09
@nojmisek19 píše:
Ahoj holky, jsme ve finanční tísni a zbylo nám 2000 na celý měsíc pro 2 dospělý a 2.5letou holčičku. Dá se stím něják vyžít? Neumím si to představit :(
Budu vařit levná jídla ale stejně
Uvítám jakoukoliv radu děkuji :)

Teda, to je dost málo.. :think: A nemůžeš si třeba půjčit od rodiny nebo kamarádky? A to je jenom tento měsíc nebo to už tak budete mít pořád?

• Citovat
  • Upravit
67
9.10.13 22:11
@mmmmmmmm píše:
Vím, že je to blbá rada, ale přece, můj táta vždycky říkal, když nemáš jídlo doma (případně nemáš na jídlo), tak choď po návštěvách.

Je fakt, že někdo má takový pravidlo.. aspoň jedno jídlo týdně zdarma :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098

@Silwinka87
máme to jen ted a půjčit si bohužel nemůžu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350

@nojmisek19 dva tisíce na co všechno? Nejspíš budete muset poprosit rodiče nebo sourozence o nějakou pomoc… pro tři lidi si takhle málo neumím ani přestavit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551

@nojmisek19 myslím že vyjít se s tím nedá. Taky bych zvažovala si od někoho půjčit, třeba od rodičů nebo tak, dva tisíce jsou fakt málo pro tříčlennou domácnost :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
9.10.13 22:12

Tak to jsme na tom tento měsíc skoro stejně. Co budeme dělat taky nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
9.10.13 22:13

To je mi lito, ale zvladnout se to da. Mas nejake zasoby doma??? Mala ji uz vsechno?? Chlap ji v praci??

• Citovat
  • Upravit
Medžika
@mmmmmmmm píše:
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
35730

Jako 2 t na jidlo a vse ostatni? A to je na mesic, nebo nejak na dyl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup

Napodobne…

• Citovat
  • Upravit
5473
@mmmmmmmm píše:
:mrgreen: to není tak úplně blbá rada :mrgreen: (dobrý den, dali byste mi napít, já mám takový hlad, že bych se u vás vyspal)

Fakt záleží, jestli jde jen o ten jeden měsíc, nebo to má být dlouhodoběji. Jednorázově by se to dalo zvládnout, spotřebovat do mrtě domácí zásoby, vařit se dá levně při zachování jakýchsi zásad zdravého jídelníčku, ovšem jíst se to dlouho asi nedá :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
9.10.13 22:14

Proboha, hlavne zadne Providenty a spol. To je cesta do pekel :? :?

• Citovat
  • Upravit
35438
9.10.13 22:16

Jestli je to jen tento měsíc, tak to přežijete. ;) Vyjezte všechny zásoby, drogerii kromě mýdla nepotřebujete a z nově nakoupeného třeba jen chleba se sádlem, těstoviny, brambory…
Není nějaký jednorázový příspěvek v hmotné nouzi? Zkus zajít na sociálku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný