Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Stalo se to teď některé z vás? ![]()
@blumen Když jsem testovala před dvěma lety a nebyla jsem těhotná, tak jsem nikdy neměla čárku na dr.max ani po zaschnutí. Proto mě to celkem překvapilo. Asi hodně barviva.. ![]()
@rubeola Mě se to stalo, když jsem měla hodně koncetrovanou moč..
Ale byl to opravdu jen pidi midi dušík.. ![]()
@rubeola ja bych se tim vubec neridila, po limitu jsem je pak vyhodila, kdyz jsou pak nehodnotitelne a radeji uz nestudovala…
@Tichošlápek Fakt? A já ho koupila proto, že byl dříve nejlepší
![]()
Ahoj, taky se přidám, dnes jsem 13dpo a dnes ráno delany dr.max test a byl tam duch, tak teď nevím zda mít trošku naději a nebo radši jiný test.Mohu poslat foto.
Včera ještě delany večer a také duch ale trošičku slabší, už se snažíme od ledna a furt nic, tak už hledám duchy ![]()
@rubeola dělá hooodně přesvědčivé duchy po zaschnutí..dělal mi to už od podzimu.. naproti tomu test z mojelekarna, papirkovy, udelal ducha 10dpo v limitu a jen kdyz to tam bylo..druhy den mamatest uz jen potvrdil
dr max nebrat. spolehlivý mi přijde ještě plastový z benu lékárny
@saphire Ahaaa..to je zmetek, vím že se to nemá odečítat po limitu, ale takovou druhou čárku by dělat neměl
Ale moc díky za info ![]()
@zaslouzilamama Nic tam nevidím, ale jsem slepoň
Pokud byla až po zaschnutí, tak bych to neřešila. Nechápu, co je to za testy, takové duchy by dělat neměly ani po zaschnutí ![]()
Já s dr. Maxem problém neměla. A vyhazovala jsem hned po uplynutí limitu. Škoda se stresovat, když se dá druhý den zopakovat.
@P4ja Já jsem test zapomněla v koupelně a za dvě hodiny koukla při vyhazování a překvapená jsem byla hodně
Asi dr.max nebude má oblíbená značka ![]()
@rubeola píše:
@P4ja Já jsem test zapomněla v koupelně a za dvě hodiny koukla při vyhazování a překvapená jsem byla hodněAsi dr.max nebude má oblíbená značka
No to je právě o tom no. To není chyba testu, ale chyba na straně uživatele, který nerespektuje příbalový leták. Osobně myslím, že pokud člověk těhotný je, tak na tom ani značka testu nic nezmění ![]()