Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Deneriss já to hnízdečko mám taky bílé s hvězdičkami
ty jsou takove vděčné ![]()
@Deneriss heh tak pokud jde o statistiku, tak v tomto týdnu jsem na tom byla takto:
první dítě (malý pohyb jsem cítila už 3 týdny), přibrala jsem celkem 1,5kg a vůbec se necítila těhotná.
Druhé dítě: pohyb jsem cítila už 5 týdnů, přibrala celkem 5kg a zvracela a zvracela…byla jsem unavená.
Užívej si těhotenství, první je nejlepší ![]()
Ahoj, také jsem v 21.týdnu, čekám druhé. Pupek už mám docela velký, jsem normálně malá a drobná, tak je to na mně hodně vidět. Do výbavy jsem zatím nic nekupovala, máme toho hodně v rodině a po synovi mám kočár i postýlku. Pohlaví se také dozvíme až po porodu
Pohyby cítím už přes měsíc, posledních 14 dní už to jsou pěkné kopance a vrtí se skoro furt. Na sebe jsem si koupila dvoje džíny přes aukro, každé za korunu ![]()
Tak musím se pochlubit, že jsem se včera na genetice dozvěděla, že čekáme dvě holčičky.
![]()
Mám hroznou radost, bylo mi úplně jedno, co to bude, jsem šťastná, že už konečně víme, co čekáme. ![]()
@Šmoulice tak držím palce. Já jsem byla včera od rána na prášky a každá minuta byla jako hodina.
Holky mohl by mi sem dat někdo tip podle čeho šijete polštářky a mantinely.. co tak koukám chtějí za to všude dost peněz ![]()