Píchání v podbřišku,špinění v 16 tydnu těhotenství

137
9.8.16 07:16

Píchání v podbřišku,špinění v 16 tydnu těhotenství

Ahojte těhulky jsem na konci 16- tého týdne a čím dál častěji mě popichuje v levém podbříšku, při tom také dochází ke špinění. Byla jsem s tímto problémem u na pohotovosti, také na to upozorňuji lékaře při každé kontrole. Vše je prý v pořádku. Je to údajně tím, že se mi roztahuje děloha, natahujímse děložní vazy a to může způsobovat to špinění. Jsem z toho samozřejmě nervózní, a bojím se. Už nejsem totiž nejmladší, poprvé těhotná po IVF takže vymodlené miminko. Má někdo taky takový problém? A vše je v pořádku? :think:

Příspěvek upraven 09.08.16 v 07:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
9.8.16 07:19

@Vampyrka nemáš vcestnou placentu či tak co? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
9.8.16 07:33

@martina.vše se jeví v pořádku vcera rovněž na kontrole a OK tak fakt nevím. Už jsem šla dokonce i na nemocenskou takže jsem v klidu doma nic těžkého nezvedám. Ale mam z toho nepříjemný pocit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
9.8.16 08:23

Ahoj, vice ci mene spinim cele tehotenstvi. Nekolikrat jsem s tim byla u doktora, i na pohotovosti v porodnici. Vzdy to byla jen praskla cevka. Mezi 16 a 20 tt me taky pichalo v podbrisku, pry to byly vazy. Ted jsem v 31 tt a pichani se vratilo do druheho kola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
9.8.16 14:18

@LE.nova tak to máme asi podobné ale jsou to nervy :think: :roll: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
9.8.16 14:20

@SáraW já bych si zašla se nechat zkontrolovat raději 100 krat zbytečně než jednou pozdě. Tak to jsme cca stejně kdy máš ( te) termín? Já 26.1. Zítra začínám 17- tý týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
9.8.16 15:39

@SáraW já se cítím jinak dobře. Ještě minulý týden jsem chodila do práce. Ale když jsem skoncila minulou sobotu na pohotovosti prave kvůli tomu špinění a píchání tak jsem šla na nemocenskou. Pracuji jako prodavačka a stát 9 hodin na nohou už mě začlo unavovat. Jinak nevím vůbec co jsou to těhotenské nevolnosti to šlo mimo mě. Včera se nám prdelka ukázal na chvíli v plné parádě na 5 vteřin. Pindík jak výšitý a pak ho schoval a nic. Já si strašně přála holčičku takže bylo chvilkové zklamání. Od začátku co mi embryjko zavedli jsem ji říkala Rozárko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
9.8.16 16:39

@SáraW no já jsem nabrala od začátku cca 2 kg… jenže mi zjistili z rozboru krve slabou těhotenskou cukrovku. Takže mám dietu. Musím si v jídle počítat cukry jist 6 krat dene. Takze ty dve kila jsem zase zhubla.je to fajň protože nejsem zrovna štíhlá jsem při těle tak aspoň tolik nepřiberu. Já vidím prcka na každé kontrole.Na 2 skrining jdu druhý týden v září. Až potom začneme pomalu dělat pokojík a začnu kupovat postupně vše potřebné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
9.8.16 18:15

@SáraW sladké moc nemůžu ale to mi ani nevadí protože já na sladké nikdy moc nebyla.Ono ta cukrovka není ani tak o tom sladkém. Jde o to, že za den mám povoleno v jídle jen 300 g sacharidů( cukrů) a ty jsou obsaženy snad všude - pečivo, luštěniny, ovoce, jogurty, brambory, těstoviny, rýže… takže nejdřív co sním si musím zvážit hlavně že nejsou v mase ty cukry a v zelenině to bych nepřežila :lol: ale dá se stim poprat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí