Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
mám na Vás dotaz, jelikož je tu mnoho zkušených žen.
již týden mám zpoždění MS a před týdnem mi asi 3 dny zapáchala ranní moč jako bych brala antibiotika, která neberu. Před 3 dny jsem dostala vyloženě vodnatý průjem, který mě trápil jen dva dny a vždy dopoledne. Už týden mě pobolívá tak divně podbříšek. Každý den je mi špatně od žaludku a nemám chuť k jídlu. Dokonce mám i nízký tlak a přitom celý život jsem mívala naprosto normální. Před 2 dny jsem si udělala test, ale byl negativní. Od včera mě chvílema píchá v pravém boku a dnes i v pravém podbříšku. Můžu být těhotná, i přesto, že test byl negativní, nebo se může jednat i nějakou nemoc/zánět? Děkuji za Vaše názory. ![]()
@Eni89 Příznaky si většinou ta ženská sama na sobě najde, i když s těhotenstvím vůbec nesouvisí… Pokud máš negativní test, neznamená to, že nejsi těhotná, mohla jsi mít ovulaci později, ale zároveň všechno píchání a nevolnosti nemusí znamenat, že jsi těhotná. Pokud máš MS pravidelnou a poprvé se ti stalo, že se ti o týden zpozdila, asi bych řešila gyndu, pokud pravidelnou nemáš, nezbývá než čekat a testovat. Přeji hodně štěstí ![]()
Nezkoušela jsi test dneska? Za 2 dny se mohlo cokoliv změnit. Jinak ty příznaky..to ti nikdo neřekne. Každá jsme jiná. Já to třeba na sobě vůbec nepoznala, jenom jsem měla kvasinkovou infekci
ostatní (zvracení, píchání a bolest v podbřišku) nastoupilo až tak v 8tt.
Většinou mívám zpoždění cca. 5 dní, takže stále ještě čekám.
když jsem to před týdnem měla dostat, tak mě bolelo břicho, jako před každou MS, ale nedorazila. ![]()
Jediné co se lišilo od beznych premenstruačního příznaků (výtok, bolest prsou, únava), bylo píchání podbrisku 11 dní po ovulaci. Nejspíš to byla nidace.
Test jsem si udělala v den, kdy měla přijít ms. Slabý duch a ms už nedorazila.