Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, doufám že tu někdo bude kdo mi aspoň trošku
Příspěvek upraven 25.08.16 v 17:52
Ja jsem se ji jen na něco zeptala.. ona na ME zaútočila její dcera začala brečet a k tomu za VŠE mohu jen Já! :/ ![]()
@liyah píše:
Ja jsem se ji jen na něco zeptala.. ona na ME zaútočila její dcera začala brečet a k tomu za VŠE mohu jen Já! :/
No tak zalezi na tom na co ses ji zeptala ![]()
Nepleť se do věcí, které si má s ex řešit jen a pouze přítel.
@Pherenike píše:
No tak zalezi na tom na co ses ji zeptala
Jestli s námi muže aspoň jednou ven? Když VŠE má platit a stále ji něco kupovat. Přišlo mi to tak ze nás chce jen využívat a očkovat svou dceru proti nám..
Myslím, že ohledně dcery by si to měl vyřídit sám a může být naštvaný, že jsi se do něčeho pletla.. můžeš to s ním probrat doma, ale se svojí ex by si měl asi vše řešit sám..
@radkka píše:
Nepleť se do věcí, které si má s ex řešit jen a pouze přítel.
Lituji toho ze jsem si vůbec dovolila říct za pul roku svuj názor… ach ![]()
A ex by mel řešit tyhle věci přítel. Ty bys mu mela říct, co ti vadí. Hlavně už 2 roky neni ani tak už, jako spis teprve. A pak jsem nepochopila ještě jednu vec. Vy celate dítě a jakepak u me, u tebe? Vy spolu nezijete? ![]()
@liyah píše:
Jestli s námi muže aspoň jednou ven? Když VŠE má platit a stále ji něco kupovat. Přišlo mi to tak ze nás chce jen využívat a očkovat svou dceru proti nám..
Jak uz tu zaznelo…do toho ty nemas co mluvit ![]()
Pokud se to priteli nelibi, ma hubu, tak st to ex rekne sam…na jejim miste bych s tebou o nicem takovem vubec nediskutovala…
@liyah píše:
Ja jsem se ji jen na něco zeptala.. ona na ME zaútočila její dcera začala brečet a k tomu za VŠE mohu jen Já! :/
PROČ ses jeho ex ptala a notabene před malou? Co je ti svým způsobem do toho, že přítel kupuje dceři drahé dárky atd? Hele nemělas to nejdřív řešit s partnerem a pak on se svou ex? Jako jestli tam byla scéna, že se šestiletá holčička rozplakala tak se skoro nedivím, že je na tebe chlap naštvanej
Jako velkou chybu vidím hlavně v tom, že vůbec komunikuješ s EX a jsi těhotná. Každá EX co vidí novou partnerku těhu tak je nasr… ať byl důvod rozchodu jakýkoli. S přítelova hlediska by mi vadilo, že řeším s jeho EX něco za jeho zády… hold má závazky i jinde a tyto věci jako platby školky atd… by jste si měli vyříkat spolu a on pak prezentovat své EX sám.