Nechuť k jídlu v těhotenství

224
7.8.16 20:26

Nechuť k jídlu v těhotenství

Ahoj, jsem ve 12 týdnu a nemám vůbec na nic chuť. Špatně mi bývá spíš z hladu a když toho sním víc jak dva knedlíky s omáčkou :( nacpu do sebe k snídani krajíc chleba, jablko. K obědu dva knedlíky a k večeři dva tousty.. Přijde mi to docela málo.. Mám strach že až budu dál že dítě moc vážit nebude :(.. Přes den se do sebe snažím narvat aspoň jogurt. Co bych dala za bláznivé těhotenské chutě :( Četla jsem že i jiné ženy s tím mají problém.. Jsem i tak hubená mám strach že spíš budu hubnout, než tloustnout jak jsem měla v plánu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9719
7.8.16 20:30

@077lenka snaž se alespoň přidat trochu ovoce a zeleniny a ber vitamíny miminko si vezme vše z tebe, ale tobě to bude pak chybět. Jsi pořád v prvním trimestru za 14 dní může být vše jinsk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
7.8.16 20:31

To nic, to jis jeste hodne. Ja prvni trimestr prozvracela, zhubla jsem sedm kilo, nabrala jsem az ve tretim trimestru. Ze nemáš chut k jidlu je normalni, bud rada ze to tam udrzis. Jen tak dal a hlavně hodně vápníku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20514
7.8.16 20:32

Tak to sníš víc, než já :D Začínám 12. týden a jak je mi pořád zle a vše mi smrdí, tak za den nesním skoro nic.Ono se to zlepší časem a miminko bude v pořádku, neboj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
7.8.16 20:33

@kopejka beru GS mamavid.. Když nemám nic z jídla tak aspoň z tablet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550

@077lenka Jsem na tom stejně :D Taky 12. týden, zatím místo přibírání hubnu. Mám pocit, jako bych byla po zmenšení žaludku, sním jeden rohlík a víc nedám. Tak dbám na to, abych aspoň co chvilka snědla nějaké to ovoce, abych do sebe dostala vitamíny atd. Do většího jídla se nutím, ale vždy alespoň něco sním. Nemusíš se rovnou přejídat, ale dbát na to, abys co chvilka něco zdravého sezobla. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ZuzaMi

Jsem teď podruhé těhotná a mám to stejně, neboj je to normální :kytka: břicho mě bolí většinou z hladu a když se najím (trochu oproti tomu co normálně sním), tak je mi zase zle jako bych snědla tři porce :roll: žaludek mě bolí po všem, na nic nemám chuť.. jsem 11tt a mám tři kg dole, v prvním těhotenství jsem dala dolů 5 kg a pak až to šlo pomalu nahoru… přejde to :hug:

• Citovat
  • Upravit
442
7.8.16 20:36

Ja jsem mela totalni nechut, vubec jsem nemohla jidlo videt a pak mi bylo zle z hladu. Myslim ze te tenhle stav brzo prejde a pak se budes divit jak pujdou kila nahoru.Ja jsem ze zacatku 4 kila zhubla a dlouho je nemohla nabrat az do nejakeho 25 tydne, no a sla jsem rodit s 15 kily navrch.Jez klidne kazdou hodinu, ale po troskach, treba pul jabka, pul jogurtu ale jez hodne casto, tak ti nebude spatne. Krajic chleba ke snidani si dej klidne na trikrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
7.8.16 20:40

Já to tak měla prvních skoro pět měsíců u obou těhotenství, jedla jsem proto, že jsem věděla, že když se nenajím, tak mi bude špatně, ale chuť jsem neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mila.dka1
7.8.16 20:59

Taky jsem měla celý první trimestr nechutenství, špatně mi nebylo, jen žaludek na vodě, ale natlačit do sebe něco, to byl fakt boj. Ve 2.trimestru se to upravilo. Celou dobu jsem se snažila alespoň jíst jakékoliv ovoce…

• Citovat
  • Upravit
224
7.8.16 21:08

@hapovab já když zhubnu 4 kila tak se ztratim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
7.8.16 22:19

Já jsem v prvním trimestru do sebe nedostala ani polovinu toho co ty a to co jsem do sebe narvala jsem vyvracela :lol: To jíš ještě hodně :palec: neboj, potom to doženeš. Já jsem dostala chutě až na konci druhého trimestru. Mimčo nabírá stejně nejvíc ve třetím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
7.8.16 22:23

nechuť

Ahoj já jsem v 5.měsíci těhotenství, čekáme dvojčata.
První tři a půl měsíce to bylo peklo. Normálně mám 60 kg, zhubla jsem 6 kg. Zvracela jsem i 12× denně. Nemohla pít nic, černý čaj, vodu nic. Dělali mi zle všechny vůně, nemohla jsem hladit našeho psa, do lednice jedinně se zacpaným nosem, no peklo a já navíc jídlo miluju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
7.8.16 22:25

nechuť

První tři a půl měsíce to bylo peklo. Normálně mám 60 kg, zhubla jsem 6 kg. Zvracela jsem i 12× denně. Nemohla pít nic, černý čaj, vodu nic. Dělali mi zle všechny vůně, nemohla jsem hladit našeho psa, do lednice jedinně se zacpaným nosem, no peklo a já navíc jídlo miluju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
7.8.16 22:26

nechuť

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí