Nechuť k jídlu v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22.7.20 21:46

Nechuť

Ahoj holky já si myslela že to je na mě něco špatného když mám nechuť k jídlu jsem v 8 týdnu, sním půlku rohlíku a jsem nácpaná dokonce někdy nejím celí den :( protože cítím těžko na žaludku, nezvracím nic a váhu mám stejnou, bála jsem se že jsem jediná ale jak to tady čtu tak to je asi normální.. chci jíst normálně ale nejde to :( :( nemam rádci brát nějaké prášky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
22.7.20 21:51

@Adrianaconk
Je to úplně normální, mě pomáhalo rennie to zmírnilo tu divnou pachuť v puse :) a neboj to přejde kolem 3-4teho měsíce a budeš papat všechno a hodně :D a ještě lízátka proti nevolnosti v lékárně se dají koupit, ale více mi pomáhalo to rennie a díky tomu jsem se i najedla. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4741
22.7.20 21:55
@Adrianaconk píše:
Ahoj holky já si myslela že to je na mě něco špatného když mám nechuť k jídlu jsem v 8 týdnu, sním půlku rohlíku a jsem nácpaná dokonce někdy nejím celí den :( protože cítím těžko na žaludku, nezvracím nic a váhu mám stejnou, bála jsem se že jsem jediná ale jak to tady čtu tak to je asi normální.. chci jíst normálně ale nejde to :( :( nemam rádci brát nějaké prášky?

Ja mam redukcne tehotenstvi. Prve 3 mesiace som skoro nejedka. Prve som zacinsla ccs na 78 a koncila na 82 a v druhom som myslim neprbrala ani 1 kg. Jed dite prospiva, tak to nikto neriesil. Ze si dieta zobere co potrebuje. Pak som uz jedla nornalne, ale tie prve mesice fakt moc ne. Nenala som chut. tiez som nezvracala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2932
22.7.20 22:04
@Adrianaconk píše:

Také jsem to tak měla asi do 20 týdne. Vyloženě nechuť do sebe něco dostat. Jedla jsem z povinnosti 3× denně, do toho tehu vitamíny. Nejvíce mi vadilo kureci maso, to jsem do sebe nedostala. Taky jsem nemohla vařit. Takže vařil manžel a často to bylo hovězí, to pro mě bylo nejprijatelnejsi. Pak se to zlomilo a cpala jsem se jak divá :lol: ale i tak jsem přibrala asi jen 8 kilo. Takže výhody to má ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
22.7.20 22:12

@Adrianaconk já jsem hubla asi do 5.mesice. Kolegyně v práci mi říkala, že už se na mě nemůže dívat, že jsem vždy jedla s chutí a jako těhotná jsem se ve všem jen šťourala :nevim:. Za mě těhotenství je nejlepší dieta, vždy jsem z porodnice odcházela lehčí než jsem otěhotněla :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
22.7.20 22:21

Tak mne nechutenství přešlo až čtyři dny po porodu. Celé těhotenství jsem byla schopná jíst jen zeleninu. Přibrala jsem 9kg a 10 jsem nechala v porodnici.

Zato celé první těhotenství jsem zas jedla za dva a přibrala jsem 16kg. A až měsíc po porodu jsem se vrátila na svou váhu před.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.20 16:21

Jaké jste měly nechutě v těhu?

Ahojky maminy, jake jste mely Vy nechute v tehu? Ja jsem ted 9tt a od 6tt mam strasnou nechut k michanym vajickum, plackam apod. Fuj😂 😝jednou jsem je delala pritelovi k veceri a ta vune (pro me uz ne moc vune) a vubec pomysleni na to jidlo mi nedelalo vubec dobre musela jsme si dat az kapesnicky do nosu abych to necitila a jak jsem to dodelala, hned jsem se zavrela do. pokoje abych to uz necitila a cely byt vyvonela😀 ale to jsem je pred tehu jedla. pomerne casto. No a dalsi nechut mam k cherry rajcatkum ac ty jsem uplne zboznovala, musela jsem je mit ke kazdemu jidlu, a ted mi prijde jak kdybych se jich prejedla. Snad se k nim ale vratim😁jinak me uz moc nenapada co dalsiho ale tohle teda vede na plny care nechuti :ok_hand: :ok_hand:napiste mi z ceho se dela blbe vaam kdyz nejsem v praci tak procitam ruzny maminkovsky clanky atak tak at se aspon trochu zabavim😁 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
24.8.20 16:31

Taky jsem měla nechuť k jídlu, naštěstí jsem nezvracela, ale měla jsem chuť jen na maliny a hermelínový salát, ale ten jsem nejedla, bála jsem se listeriozy. Naštěstí maliny se daly koupit skoro celou dobu.:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.20 16:40

Jo, to ja prave i zvracim. Skoro kazde rano no. Ovoce to miluju, muzu jist po kilech to me snad nikdy neomrzi 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5171
24.8.20 17:12

S dcerou mi vubec nechutnala mrkev, to se mi delalo spatne i z obrazku mrkve :lol: se synem mi vubec nechutnalo maso, hlavne v prvnim trimestru. Pritom normalne jim i maso i mrkve :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.20 17:29

@hani28 Tak to ja maso nejim uz od mala vubec no. Myslim ze na nej nedostanu chut ani v tehu.😏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
24.8.20 17:40

Sice je to diskuze o jídle, ale mně se vybavuje jak mi strašně smrdely naše zvířátka, chudinky se chtěly mazlit a já si musela jednou rukou držet nos :lol: za to takový savo to jsem mohla čuchat furt mňam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vendulik 12
4.3.22 16:06

Ahojky holky tak koukám že v tom nejsem sama. Nic do sebe nedostanu a když nejím potom je mi špatně. Jim z nutnosti. Jídlo mám jinak ráda ale ve druhém těhotenství to nejde přes pusu. Vaří Manžel a taky se stará o našeho syna. Nejsem schopna nic. Nemám energií na to ani abych si zašla na záchod. :,( Doufám, že se to změní.

• Citovat
  • Upravit
37
4.3.22 16:12

První trimestr byl trochu náročný :D Ráno snídaně v pohodě, ale oběd jsem odhladala jak to jen šlo. Při představě že budu muset jist se mi navalovalo. Vůbec sem neměla chuť. Ale jakmile jsem se do obědu pustila, tak se mi hned udělalo lépe a ta nechuť přešla. A pak do večera už dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí