Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Můj táta říkával, že spánek je dar, nech ji spát, zacvič si, čti si nebo si jdi taky dáchnout a máš klid. Očividně to potřebuje a vyhovuje jí to, tak ať si pospinká.
Holky, omlouvám se, nemám tu co dělat. Ale normálně vám ošklivě závidím. A to hodně MOC…
Dítě nespavec od narození, že neurolog napsal ještě jako miminku prášky na spaní, sice jsem je nedala…, ale vaši spáčci, to je můj sen ![]()
Zakladatelko buď šťastná, že Ti usne v kočáře!!! To mně po dlouhém odmlouvání a je z toho půl hodinka, takže prd..Naše beruška spí v roce většinou 3 x denně a to pouze v postýlce, i když zase téměř v každé, kde se dá a kde je klid
Ale jsme kvůli tomu taky často doma
Někdo nadává, jiný závidí, holt člověk by chtěl vždy to, co nemá ![]()
23m a stále spí 2×.. ono na tom k závidění není vůbec nic, bohužel den na hovno, nemůžete chodit na žádné kroužky, protže to s nevyspalým vzteklým batoletem nejde..S kamarádkama a jejich dětma se nevídáte, protože jejich děti jsou normální a spí po obědě, tzn. probouzí se když jde vaše spát..a co jako uděláte doma, když nemůžete ani vyluxovat ![]()
už mě i napadlo neunavovat jí chozením ven a nechat jí hrát a čumět na pohádky, že usne až po obědě a prd..prostě se sebere a jde si lehnout (umí vylézt i vlézt do klasický postýlky..
Docela bych ráda aby se to naučila, než se půjdem ucházet o školku..