25 měsíční dítě se hrozně u všeho vzteká

Anonymní
12.9.24 04:45

25 dítě se hrozně u všeho vsteka

Mám dceru 25 měsíců nechce jest obědy ani moc svadciny malo gdy něco sni už se sní opravdu nevím rady 🥲 přes den je hrozně vstekava vše má být jenom podle ní jak chce ona😔 zhoršil se i spánek má takovej lehký často se budí gdyž ji nabidnu čaj tak to jen zkusí a nechce mlíko zase si dá a pod ráno většinou už zabere se spánkem.
Máte prosím vás někdo skušenosti z takovém dítětem už to prostě začínám nedávat to její hrozne vstekani kňovrani u všeho trvá to asi půl roku.
Někde už dostane i na zadek a tet sem se jí pár dnů spatki gdyž se vstekala zeptala jestli chce dostát na zadek a ona mi řekla že jo.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
547
12.9.24 05:16

„gdyž“? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5166
12.9.24 05:41

Tvůj psaný projev je katastrofa!2 leté dítě a období vzdoru…teda myslím, co jsem stačila pochopit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
12.9.24 06:02

Prosím napiš, že nejsi z České republiky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65307
12.9.24 06:17

Nebo je to zase neco k rozproudeni diskuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3053
12.9.24 06:20

Uz jsme se bala, ze pujde o 25lete dite :lol: Prosim te, nepocitej uz ty mesice, najdi si neco o obdobi vzdoru nebo pokud jsi fakt cizojazycni, vim, ze anglictina to vede pod nazvem „terrible twos.“ Davat na zadek je nesmysl, je potreba se obrnit pevnymi nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21651
12.9.24 06:30

Zakladatelka může být klidně dyslektik. A jinak tohle je období vzdoru jak vyšité. Prostě to musíme nějak přežít. Je dobré najít spouštěče vzteku a dle možností jim předcházet. Blbé je to jídlo. Zkoušela jsi třeba jídlo na kousky a aby dítě jedlo rukama? I tady na emiminu najdeš nějaké diskuse s tipy pro nejedlíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11856
12.9.24 06:56

Vzteká se, protože nechápe situaci.
Dítě chce něco jiného a nemůže pochopit, že má dělat něco jiného.
Když nechce jíst, tak ji nenuť.

U nás v tomto věku bylo část vztekání z únavy kvůli nedostatku vitamínu D. Po nasazení se dítě uklidnilo. A třeba i díky tomu, že jsem zabránila situaci. U nás se vztekalo pravidelně při cestě pro druhého do školky před obědem a stačilo vzít kočár, aby se vezlo a nešlo pěšky a byl klid. Prostě se vztekalo, protože ho bolely nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
12.9.24 07:15

Týjo, i kdybych chtěla, tak tolik chyb v textu nezvládnu napsat :lol: :lol:
Zakladatelko je to normální období vzdoru, něco si o tom vygoogli ideálně v jazyce, kterému rozumíš, a hoď se do klidu. Prošly si tím všechny mámy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
599
12.9.24 07:25

Troll :palec: nikdo si nemůže myslet že gdyž je správně… V době kdy vám mobil opraví i to co nechcete :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
12.9.24 07:28
@nozu píše: Více

Ne, zakladatelka není dyslektik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149013
12.9.24 07:41

Vysvětlí mi někdo proč už nejsou normální dvouleté děti, ale 25dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
12.9.24 07:42
@Anna766 píše: Více

Za chvíli odbyde 465. minuta tohoto dne, pak na to přijdeš :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149013
12.9.24 07:43
@unuděná píše: Více

Teprve piju kafe, tak snad mi to potom naběhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149013
12.9.24 07:56

Máš normální dvouleté dítě. Prostě zkouší. Dej pravidelně jídlo, když nechce, nenuť ale dalsí bude až oběd - večeře, prostě co následuje. Nenechat dláskat blbosti jako sušenky, když potom nejí. Čaj nabízej, když bude mít žízeň, napije se, mít vždy připravený čerstvý po ruce.
Vztekají se v tomto věku skoro všechny děti, normálka. Jasně že když se jí zeptáš jestli chce na zadek, tak ti odpoví že jo, prostě tě zkouším vytočit. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí