25 let a krém proti vráskám?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.9.12 23:26
@Vera111 píše:
No ono taky dost záleží na genech. Babičce je přes sedmdesát a vrásek má minimum. A pochybuju že kdy v životě používala nějakou kvalitní kosmetiku :nevim:

Genetika je stěžejní. To je ten mnou zmiňovaný VROZENÝ typ pleti. Proto nejdřív ta diagnostika. Jedna kamarádka ráda říká „ksicht s sebou nosíš všude“. Ale jak říkám, každý ať si se svým obličejem dělá co jen sám chce.. :think:

• Citovat
  • Upravit
23847
28.9.12 23:27
@Anonymní píše:
To ti třeba fakt poradí kožní Dr., protože vědí na jakém základě je dělaná a mají zkušenosti s účinkem. (Mmch. šedá pleť u zakladatelky může - říkám může - značit i zdravotní problém, takže já bych na kožní zašla a možná si nechala i nabrat krev na testy atd.)
Konkrétně třeba Bioderma nebo La Roche Posay jsou dost oceňované. Pak jsou kozmetiky komerční od různých značek. Tady poradí zkušená kozmetička, co s tím pracuje. Může ti říct, kde vidí konkrétní výsledky u zákaznic po použití i po domácím užívání a kde ne. Ze střední cenové relace je dobrá třeba Alcina. Volila bych značky mimo drogerie a supermarkety.
Je to dost o ceně a možnostech a taky o typu pleti a případných problémech nebo bezproblénovosti. Na zcela bezchybnou pleť např. mé starší kolegyni stačí dětský krém a má obličej jak mladice - takže i tak někdy lze. Takže bych to neodrážela nejdřív od značky, ale od té diagnostiky pleti, vyřešení prvotního problému a pak si nechala navrhnout dlouhodobou péči.
Snad je to vyčerpávající. :mrgreen:

Díky. :kytka: Musím jen říct, že kožní lékaře bych tedy tak nepřeceňovala. Mívala jsem problémy s akné a síla jak to řešili - nepřišli na nic lepšího než byl Eryfluid a Diane35 - oboje bez výsledků. :roll: asi jsem měla smůlu ale hledat pátého kožaře si mi tenkrát fakt už nechtělo. Kosmetičku mám teď skvělou a poradila mi krém úplně obyčejný - z drogerie a funguje skvěle. Vtip je v tom, že věděla, po jakém mám sáhnout. Sama bych se toho nedopátrala, takže souhlas - je třeba svěřit se do rukou odborníka :palec:

Příspěvek upraven 28.09.12 v 23:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3148
28.9.12 23:28

@Chocolate kdysi jsem prodávala drahé krémy, Dior, Lancome… samo jsem je i používala a už druhý rok jedu v Ryoru. Řekla bych, že lepší kosmetiku jsme neměla.
Nedám dopustit na http://eshop.ryor.cz/…hyaluronovou v pohodě vydrží rok.Je v pumpičce, takže se tam nedostane vzduch a špína.
Možná jako kůru bych si nasadila tenhle krém… http://eshop.ryor.cz/…vymi-bunkami
a kolem očí http://eshop.ryor.cz/…ku-pod-ocima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.12 23:30
@Black_Orchids píše:
já myslím, že to bude mít nějakou souvislost s kozama… nebo tak něco :mrgreen:
:jazyk:

Jinak časopis dtest testuje průběžně i kozy metiku. Tak kdo má přístup, může se inspirovat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.9.12 23:32

@Gina108 píše:
Díky. :kytka: Musím jen říct, že kožní lékaře bych tedy tak nepřeceňovala. Mívala jsem problémy s akné a síla jak to řešili - nepřišli na nic lepšího než byl Eryfluid a Diane35 - oboje bez výsledků. :roll: asi jsem měla smůlu ale hledat pátého kožaře si mi tenkrát fakt už nechtělo. Kosmetičku mám teď skvělou a poradila mi krém úplně obyčejný - z drogerie a funguje skvěle. Vtip je v tom, že věděla, po jakém mám sáhnout. Sama bych se toho nedopátrala, takže souhlas - je třeba svěřit se do rukou odborníka :palec:

Příspěvek upraven 28.09.12 v 23:28

Akne je potíž, kterou umí řešit tak jeden z 20 kožařů. Chce to vybrat toho, kdo se na to specializuje. Dnes snad už nenapíší mladé holce Diane 35 :zed: Teď to řešíme s pubertální neteří..

• Citovat
  • Upravit
2453
28.9.12 23:35

@Gina108 nebuď tajemná a hoď tip na ten kozmetický zázrak! Taky mám mastnější pleť, tak se ráda nechám inspirovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
28.9.12 23:47
@ana11 píše:
@Gina108 nebuď tajemná a hoď tip na ten kozmetický zázrak! Taky mám mastnější pleť, tak se ráda nechám inspirovat.

Hele, to je vo howně, když ti to takhle napíšu, páč máš jistě jinou pleť než já, nebo aspoň přes monitor těžko soudit. :nevim: Ale abys neřekla, že dělám Zagorku :mrgreen: - poradila mi Garnier Pure (světle modrá tuba na den) Jo akné už teda dávno nemám, to se mi ztratilo v prvním těhotenství samo :mrgreen: Ale ten krém mi pomoh od takových drobností, lesku, zanášení pleti a v 35 bych si fakt takovejhle krém nekoupila, ale funguje :palec: Samozřejmě že není proti vráskám, to už jsem tady psala, co funguje na ty mimické, co se začínaj dělat mně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.9.12 23:49

Říká se, že obyčejná Nivea a Indulona je nejlepší (dávám i pod makeup) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
29.9.12 09:19

Podle mě je v 25 letech jedno, jestli se jedná o krém proti vráskám nebo nějaký obyčejný, protože jediný co je potřeba, je mazat a mazat (tak se vráskám předejde, možná :D ). No a ten pitný režim, to je na prvním místě. Jinak si nemyslím, že je to o ceně, protože já taky dřív zkoušela dražší krémy, z lékáren apod., a pak jsem si na doporučení začala kupovat od firmy Barekol, stojí pár korun ve srovnání s ostatními a jsou fakt super. Používám je už snad 5 let a jsem spokojená. Zpevňující třeba tyto:
http://www.barekol.cz/…cni-krem.php
http://www.barekol.cz/…ht-cream.php
a další.
Ještě mám ráda obličejové olejíčky od Saloos. Jsou velice příjemný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4109
29.9.12 09:21

Můžu vřele doporučit krém na první vrásky od yves rocher http://www.yves-rocher.cz/…vnim_vraskam já ho používám a je strašně příjemnej…mají pořád nějaký akce, taže ho kupuju o 40%levnějš a pak jsou jen náplně do toho krabička ti zůstává tak to nevyjde tak draho ;)

Podle popisu jde teda u tebe spíš o dehydrataci pokožky a pokud je zašedlá tak špatná výživa. Zkus peeling a nějakou masku a hlavně hodně PIJ!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí