25 let a krém proti vráskám?

Chocolate
28.9.12 22:07

25let - krém proti vráskám?

Holky, koukám takhle do zrcadla a je to děs.
Je mi 25 let, mám strašně pomačkaný šedý obličej, vrásky přes celé čelo, kolem očí a celkově to vypadá tak nějak zvadle.
Nekouřím, neponocuji neholduji alkoholu a bohužel ani moc nepiju (vodu).
Teď jsem si předsevzala, že pitný režim budu opravdu dodržovat, ale asi to bude chtít i najký ten krémíček.
Poraďte, který vám proti vráskám pomohl? Bohužel jsem na mateřské, tak si nemůžu dovolit krém za 2tis.
Budu ráda, za každý dobrý tip.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12691
28.9.12 22:14

V 25 letech bych to asi přímo krémem proti vráskám neřešila. Taky mám problém s pitným režimem, tak jsem si koupila Niveu - tu Q10 a je to fakt znát :) je super. Trošku pleť vypne, zhydratuje a zjemní :) a to já jsem celkem vybíravá na krémy. Jen tak mi nějaký nesedne. A cena je taky dobrá. Mám denní i noční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
28.9.12 22:15

http://www.nivea.cz/…kam-Q10-plus

jen já mám ten pro mladší ženy :)

Příspěvek upraven 28.09.12 v 22:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
28.9.12 22:15

Já začala krém proti vráskám používat ve 30,ale jelikož mám mastnou pleť, tak vrásky nemám. Používám nivea Q 10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
28.9.12 22:18

Zkus Eucerin:
http://www.docsimon.cz/…vraskam-50ml
nebo jakýkoli jejich jiný produkt.
Vrásky se začínají tvořit kolem 25 roku, kdy pleť přestává produkovat kolagen, a je nejvyšší čas začít o její důkladnou péči, později ti pomůže už jen skalpel ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
28.9.12 22:20

A taky doporučuju krém na oči, tam se dělají dost takový ty jemný linky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
28.9.12 22:22
@mahdalka píše:
A taky doporučuju krém na oči, tam se dělají dost takový ty jemný linky

jj, určitě.
Ale zde bych doporučila kvalitu, aby nebyl parfemovaný apod.,pač to může nadělat paseku, okolo očí je kůže nejtenčí a nejcitlivější.
K tomu jen dodám pravidelné kosmetické ošetření od kosmetičky.
A čištění pleti 2× denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
28.9.12 22:23

Zkus si netu najít postup obličejové masáže a při mazání krémem se namasíruj. Je to chvilka, pleť se trochu zmátoří a nevypadá unaveně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
28.9.12 22:26

Na krém proti vráskám je ve tvém věku brzo.
Dle mého potřebuješ:

• pitný režim
  • peeling
  • prokrvení pokožky (dej si každý večer do umyvadla studenou vodu s ledem a na chvíli tam ponoř obličej)
  • hydratace - super je od Biodermy hydratační maska Hydrabio (používej klidně místo nočního krému)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
28.9.12 22:27

Jj, na krému na oči nešetřit. Já mám i takový ty polštářky napuštěný něčím, dá se to do lednic vychladit a pak na oči - krásně to chladí a pomáhá to i na otoky a pytle pod očima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocolate
28.9.12 22:36
@mahdalka píše:
A taky doporučuju krém na oči, tam se dělají dost takový ty jemný linky

No, ty už mám… manžel mi říká, že to jsou krásně vrásky od toho, jak se pořád směju, ale mě rozčilují :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
25324
28.9.12 22:37
@Chocolate píše:
No, ty už mám… manžel mi říká, že to jsou krásně vrásky od toho, jak se pořád směju, ale mě rozčilují :mrgreen:

jj, ty nejdou dost dobře odstranit…možná ještě mikromasáž očního okolí..moc příjemná záležitost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
28.9.12 22:49

Používám anew od Avonu ) teda kupuju do zásoby v akcích) a nikdo mi nehádá, kolik mi je ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
28.9.12 22:54

Já používám ten od nivea Q 10 a zrovna tuhle chlap viděl v televizi reklamu na ten krém a říká mi, že bych v ní měla hrát a taky říkat „no vážně, to je můj věk, ale nemám vrásky jako důkaz“ :mrgreen: Je mi 35 a hádaj mi 22 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
28.9.12 23:02

Ve 25 máš vrásky jen mimické. Na ty ti žádný krém nepomůže. Jak říká moje kosmetička - za ty si můžete sama :lol: - jak se šklebím, mračím, směju.
Dodržuj pitný režim. Najdi si na netu nějakou obličejovou gymnastiku. Nauč se relaxovat tak, abys uměla úplně uvolnit obličejové svaly - úplně bez výrazu - gumová maska aspoň na chvilku každý den. Mně skvěle funguje autogenní trénink a nedělám to samozřejmě jen kvůli vráskám :lol:. Masáže taky nejsou od věci, to je asi tak všechno. Mně pak ještě kosmetička doporučovala kolagen, ale prej to taky není žádnej zázrak samo o sobě. Na ty krémy s Q10 bych se v tvém věku vys… úplně - to je na jiný typ vrásek než jsou mimické. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí