27. týden a čípek - bojím se

2892
7.6.15 13:45

27 tyden a cipek..bojim se

Ahoj holky..potrebuju trosku uklidnit a poradit. Jsem v 27tydnu a byla jsem na pohotovosti kvuli podezreni na pomaly unik pl.vody. to se nepotvrdilo, ale merili mi cipek ultrazvukem a mam ho 35mm. a pry na spicku prstu..bojim se, aby to nebyla znamka predcasneho porodu..v 16tydnu jsem krvacela a tak ted nemyslim na nic jineho nez na cipek a zda je vse ok..mam i dole takovy zvlastni pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4984
7.6.15 13:56

Proc ses jich nezeptala jestli nehrozi riziko? Nestresuj se, to moc nepomaha klidnemu prubehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
7.6.15 13:59

Nerikali, ze by to bylo nejak tragicke..pry to muze u vicerodicek byt..ale dost se bojim. Na kontrolu jdu ke svemu dr az za dva tydny a do te doby se asi zblaznim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
7.6.15 14:06

Ne CS skore tam psane nemam, jen ze cipek ma tech 35mm…jeste rikali, ze uz je hlavickou domu, ale ze spodem citit neni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
7.6.15 14:13

No asi mu zitra zavolam a radeji tam dojedu…i kdyz snad jen plasim a vse je ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
7.6.15 14:16

@Prtka děloha v porůběhu těhotenství roste a může se stávat, že v období růstu se čípek trochu zkrátí,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
7.6.15 14:24

@Prtka já měla přesně toto na KO ve 24tt ;) jela jsem na pohotovost s krvácením. A vše OK :hug: rodila jsem vyvolávaně a do termínu porodu jsem byla pořád na špičku prstu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
7.6.15 14:37

@Prtka podle toho co si pamatuju, tak 35mm je dobrá hodnota na délku čípku :nevim:. A já jsem otevřená na špičku prstu už od nějakého 23tt :think: Pomalu končím 38tt a všechno v pořádku a žádný klidový režim jsem nedodržovala ani nedodržuju. A začínám počítat s tím, že ještě budu přenášet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
7.6.15 14:50

Mne o klidovem rezimu ani nic nerikali..ted jedou deti na tyden na skolku v prirode, tak jsem rikala, ze pujdu dopo ven a jinak budu spis polehavat a cist..tak ja mozna do te kontroly vydrzim, ale nevim, nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí