2x zamlklé těhotenství - co pak?

47
4.10.17 07:34

2x zamlklé těhotenství - co pak?

Ahoj holky :) 2× jsem měla zamlklé těhu. Teď jsem potřetí těhotná, v 6tt, srdíčku bije :)
Moc se bojím, že to zas nevyjde. Chci se zeptat, zda je něco, co mohu udělat pro to, aby to vyšlo. Máte nějaké rady? Doktorka mi řekla, že nic, že mám normálně chodit do práce a čekat do 12.tt, zda se mimi uchytí. Někdo mi zas říká, že bych měla jen ležet.
Děkuji všem za jakoukoliv radu, třeba i nějaké čaje, cokoliv :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
226
4.10.17 07:39

Ahojky, také jsem dvakrát potratila. V nemocnici mi řekli, že dva potraty se považují za náhodu, že se to více řeší až od 3. No a potřetí těhotenství vyšlo úplně krásně. Take jsem se pořád bála, koupila jsem si angelsounds a alespoň jsem si kontrolovala srdeční akci miminka a byla jsem o hodně klidnější. Jinak jsem fungovala úplně normálně, do práce jsem chodila do 37tt. Držím palce, určitě to už vyjde :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
4.10.17 07:50

Gratuluji, taky jsem 2× potratila, na potřetí je z toho dcera a na počtvrté čekám druhou princeznu ;). Držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
4.10.17 08:06

Ahoj, někteří doktoři dávaj Duphaston nebo Utrogestan na případnou podporu žlutého tělíska, taky už jsem ale četla, že je to placebo. :nevim: Stejně v této fázi těhu nic než doufat a nestresovat se nezbývá. Pokud je vše dobře založené, udrží se, neboj, věř si. Držím palce! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
4.10.17 08:21

:srdce: :srdce: :srdce: Všem Vám moc děkuji za povzbuzení!!!
Jste zlaté, budu tedy doufat, že do třetice všeho dobrého.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9125
4.10.17 08:32

Holky, co jste měly ZT, byly jste na revizi nebo jste to nechaly odejít samo? A jak dlouho jste dodržovaly „nesnažení“? Mě to teď taky potkalo :( A dost se bojím zda se nám ještě povede. Máme teda jednu čertici doma, ale moc jsme se těšili na druhé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
4.10.17 08:39

Já byla u obou ZT na revizi.. a pokaždé jsem čekala dvě menstruace. Pak jsem otěhotněla okamžitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
4.10.17 08:48

Já byla po ZT na revizi (9tt) v březnu a v srpnu bylo biochemko, to odešlo samo. Po revizi jsem měla dlouhý cykly, občas anovulaci, už bych asi do revize nešla, mě to akorát rozhodilo. Nyní jsme už v CAR, zjistili mi trombofilii a gyndař ani hematologie to moc neřeší, tady ano, ale to je jiná, prostě se tam cítím líp a snad se už brzo taky zadaří…
Jinak mě doporučili v nemocnici počkat na 1.MS, gyndař 3 měsíce, ale neřešili jsme to, cítila jsem se dobře. Tělo si samo řekne… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3516
4.10.17 08:49

@emmicka106 Také jsem měla dvě ZT a třetí těhotenství už vyšlo. Ležením si nepomůžeš, pokud je něco špatně, odejde to stejně, zdravé těhotenství se udrží. Ten Utrogestan jsem brala. Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
4.10.17 09:07

@emmicka106 ahoj, já jsem taky po 2 ZT a teď jsem v 6tt a doufám, že bude vše v pořádku.
My teda máme hotovou genetiku a imunologii, ale podstupujeme IVF.
A těhotenství nevyležíš, pokut tedy třeba nekrvácíš.
Nezbývá, než věřit, že bude vše v pořádku a zbytečně se nestresovat… :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
4.10.17 09:09

@iwa83 ja byla po ZT na revizi, snazit jsme se mohli zacit hned po 6nedeli, ale povedlo se az za pok a pul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
4.10.17 23:04

@iwa83 ahoj, ja na revizi nechtěla. Když mi to zjistili, mimi zustalo asi cca na 7.tyden, ja byla podle poctu 9., tudiz 14 dni bez akce +dalších 21 dní čekání na potrat. Používala jsem bylinky na kontrakce: malinik, kontryhel, a Sporys, ten myslim zabral nejvic. No a doktorka mi předepsala chinin. Na gynde se moc netvarili, vsichni me hnali na revizi. Docetla jsem se, ze v Anglii davaji prednost samovolnemu. Zkusila jsem to, muzu ti rict, ze to byly jatka. Dva dny byly katastrofa, křeče, stahy, hromada krve (jdou z tebe kusy srazenin). Nehnes se z domu ( zalezi v kterem jsi tydnu, jak moc tl bude zle). Ale je to setrnejsi nez revize, a muzes se hned snazit. Hned dalsi cyklus jsem otehotnela znovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3516
5.10.17 12:13

@iwa83 Poprvé jsem se obešla bez revize, krvácela jsem asi 10 dní, bylo to jako silnější ms. Podruhé jsem také nechtěla na revizi, ale asi třetí den jsem začala krvácet opravdu hodně, teklo to proudem, tak jsem jela hned do nemocnice, kde mi udělali revizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9125
5.10.17 12:38

@slu-dlak já vím, že je lepší bez revize. I jsem si myslela, že by to mé tělo mohlo zvládnout. Ale jaksi se tělo rozhodlo, že asi nic nebude. Mám doma 1,5 letou holčičku, takže fungovat musím (a asi i chci), ještě týden a uvidíme co bude na UTZ.

@Sofie2013 a po revizi se zadařilo? Já se bojím jenom toho, že se to zvrzá už nebudeme mít další. I když jedno už máme, tak aspoň něco. Jen jsme si vždy přáli alespoň dvě… Uvidíme. stejně s tím nic neudělám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
5.10.17 13:00

@iwa83 mě první odešlo samo a druhé bylo s revizí, pak mi řekli 3 měsíce pauzu a přesně po 3 měsících to hned vyšlo. Mě Dr říkali, že to pujde dobře, protože i prý po tom potratu je děloha dobře připravená, jakoby „pohnojeno“ a melo by se to dobře chytit. No a vyšlo. Tak držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí