3 a půl měsíce - jí méně než před měsícem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
pkz
4491
21.9.14 13:01

2,5 měsíce méně jí, malý přirůstek

Maminky, oživuji tuto diskuzi - miminko 2,5 měs mi začalo méně jíst - vypilo asi 120,130ml dávky mléka (odstříkané MM), teď poslední týden tak 80,90ml, za týden přirustek jen 50g. Dřive když vypilo 80ml, při dalším krmení pak i 160ml, tak jsem to neřešila, když to při další dávce dohnalo. Teď víc nechce, spánek v noci dobré, ale přes den spí neklidněji, častěji se budí. Ze začátku krmení pije pěkně, pak tu savičku na láhvy drží jen za ten koneček, nevtáhne dovnitř a vytéká mu to z pusinky ven, občas i pláče, ale už mu tu láhev do pusy nemůžu dát. Jo a jednu noc, kdy jedl naposledy v 19hod, pak ve 4hod (má to takhle pravidelně) nemělo skoro počůranou plenku :( Přes den plenky počůrané jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
21.9.14 13:16

Nekdy kolem 3 mesice si moje mala zmenila rezim, delsi pauzu mezi krmenim a taky uvitala vetsi dirku v savicce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkz
4491
21.9.14 20:20

@u763 Kolem toho 2měs jsem taky měnila savičku za více průtokovou od 3měs, to by mu snad mělo stačit. Ale že sníží dávky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
21.9.14 20:56

Jeste to tyden zkousej, vis ze kazdy tyden je u mimin jiny. Mozna prodluz pauzu mezi krmenim, nektery mimca chtej pijou az po 4 hodinach, nam to taky pomohlo prodlouzit ze 2 na 3 hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1875
14.4.16 09:52

Ahoj holky, máme ten samý problém. Malá bude mít 29. Tři měsíce. Jí mi tedy co tři hodiny, takže za den 8× po stovce. Je na UM. Vždycky to bylo v pohodě, ale poslední týden ji někdy 150ml a pak třeba jen 50 ml a víc do ní proste nedostanu.. Každá plena je pocurana a malá je usměvavá, takže hlad ji zřejmě netrápí.. Přemýšlím, jestli to mám řešit nebo nechat být.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
14.4.16 10:02

@Ajvi89 no a kolik ti vypije celkem za den? STejně jako předtím? Když předtím vypila na 2 dávky 200, tak ted je to taky na dvě dávky 200 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
14.4.16 11:32

Naše malá si taky postupně upravovala režim, měsíçně vždy kolem toho kila nabrala, teď to bylo kolem 500g. Je na mm. Pokud je spokojená, kadí a čůrá, tak je to nejspíš ok. A pokud víc odmítá, tak hlad určitě nemá. Ono se miminko ozve, když je potřeba ;). Ostatně ty to jako maminka musíš pocitově vědět jestli je dcerka spokojená či ne :kytka:
Jo a kolem 3m je tohle normální, že třeba děti už nepřibírají tolik co dřív. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
10.6.23 01:16

Holka 3 měsíce ji méně

Taky se zeptám. Malá mi dala v průběhu 120ml. Někdy jen 70 a víc nesnedls, ale jedla oravidelne po 3-5 hodinách. Nyní sní v 6 cca 60ml, v noci 150 ml a pak až ráno cca 7 ráno 120 a pak přes den sní tak jednu láhev 120. V průměru sní 500 ml za den. Není to málo? Malá má 7.5, kg. Narodila se s 5kg. Nevím čím to může být. První syn jedl normálně. Přes noc chápu že už třeba nemusejí jíst, ale aby mi přes den usrkavals po 30 ml mi přijde divné. Jiný už papáji v tuhle dobu 150-180 ml najednou. Příští týden jdeme k doktorce. Ale stejně se zeptám. Trápení nemá. Žádný kroucení, bolesti. Nic v pusince. Je tedy nastydla a lehce někdy chrochtne, ale nic hrozneho. Dýchá normálně. Samozřejmě nemohu vědět co se děje v ní. 😊 jinak mléko jsme neměnili. Může ji to třeba přestat chutnat? Ucpanou savicku také nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí