Puding z rýžového mléka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Puding z rýžového mléka
Ahoj maminky,
před chvílí jsem malému vařila puding z rýžového mléka od Alnatury, puding byl od Oetkera, ale teda ať jsem vařila jak vařila, tak ne a ne zhustnout. Dělala jsem jako z kravského-jak dělávám pro nás (malý má alergii na BKM).
Děláte ho jinak nebo z jiného rýžového mléka-značky, či úplně jiného mléka nebo pudingu? Děkuji za radu. ![]()
Těšila jsem se, že to tomu našemu prckovi zas nějak zpestřím, ale je z toho taková polívka dohněda
takže poletí do wc nejspíše ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Dělám z rýžového mléka Zajíc. Udělám si to mléko podle návodu a pak normálně uvařím puding. Dělám ho tak 2× měsíčně pro synovce. Puding používám různý a vždy bez problémů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě kdyby jste mi sem hodily prosím tip na nějakou dobrou buchtu pro ročního prcka bez mléka
děkuju
už nemám žádný nápady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Omlouvám se za vícenásobné vložení, píšu z mobilu.
Příspěvek upraven 18.11.12 v 15:31
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ale si představte, že jsem koupila tohoo zajíce a mají v alergenech uvedený kasein
tak jsem ho nedávala, ale přijde mi to jako blbost, jelikož je to rostlinné mléko rýžové sušené ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://www.lekarna.cz/…-zajic-400g/
to je ono že? Tady naa složení není kasein uvedený, ale doma na krabici ho mám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejsem teď doma, tak se nepodívám, ale rozum mi říká, že by tam být neměl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Strnadelová: Radost ze zdravých dětí. Je to vlastně makrobiotická kuchařka, je tam i návod jak si uvařit vlastní obilné mléko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem vařila pudink z rýžového mléka z DM nedávno a udělal se normálně… Sice to byla jiná značka pudinku, ale to myslím nemá vliv. Vařila jsi to dost dlouho? Ono to občas vypadá, že to je nekonečné, ale pak to začne houstnout. Nebo nedala jsi hodně mlíka?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naše dvojčata taky májí bezmléčnou dietu. Dělala jsem tak, že jsem rozvařila jablko ve vodě, pak nasypala dva pudingy a bylo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky je tu někde fungující diskuze pro děti s alergií na mléko? My čekáme na výsledky a já bych brala nějaké rady atak..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky já bych se taky přidala a poprosila o nějké recepty a rady bez mléka taky čekáme na výsledky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, dejte si do vyhledávače alergie abmk, najdete hodně diskuzí. Jinak já vařim normálně, jen s místo mléka dávám Zajíce, místo smetany sójovou smetanu. Nejsou potřeba zvláštní recepty, prostě kde je mléko, dám sojového nebo rýžového zajíce. Změnu nepoznáte, v konečném výsledku je to stejně dobé jako s mlékem. To samé je se smetanou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se když já mám dítko ještě velmi malé..chtěla jsem se zeptat na více věcí. Ano diskuze tu jsou ale spíše, mrtvé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit